Sen o aquaparku

Sen o aquaparku
Zdálo se vám, že jste se koupali a užívali si v aquaparku? Výkladem snu o vodních radovánkách je takový, že voda odráží špatné úmysly a špatnou náladu. Omývá z nás nečistoty a osvobozuje nás.

Výklad snu o aquaparku symbolizuje, že ještě stále nevíte co chcete. Jste nejistí a když vyzkoušíte určitou věc, jste přesvědčeni o tom, že chcete jinou. Zkuste najít stabilitu a zabývat se věcmi, které vás těší. Nezabývejte se záležitostmi, kterými byste udělali dojem na ostatní. Stejně nikoho nepřesvědčíte a v situaci, která vás netěší dlouho nesetrváte.

Snář říká, že pokud jste ve snu viděli čistou vodu v aquaparku, zažíváte rovnováhu a pohodu. Máte čistou hlavu a uvědomujete si důsledky svých činů. Jste sebevědomí a plní života.

Jestliže se vám ve snu podařilo navštívit aquapark se špinavou vodou, jste plní nejistoty. Zároveň vám hrozí zdravotní potíže a máte obavy o své zdraví.

Pokud jste se ve snu v aquaparku potápěli, voda, která vás při potápění obklopuje, symbolizuje vaše potíže a problémy. Snažte se je řešit systematicky a postupně, aby vás nezahltily. Je možné, že některé z nich časem vyšumí a odplynou.

Když je voda v aquaparku studená, chlad vody odráží vaše postoje v jednání s lidmi a v řešení problémů. Ledově a chladně se stavíte všem možným nástrahám. Zároveň jste klidní a vyrovnaní.

Zdálo-li se vám o tom, že ve snu plavete v aquaparku, znamená to, že ve skutečnosti plánujete dovolenou, nebo výlet k vodě. Také můžete mít v reálném životě strach z plavání a vody. V neposlední řadě vás tento sen může varovat před onemocněním ledvin.

Sen o plavání vás také může varovat před nadcházejícími událostmi a situacemi. Buďte opatrní.

Jestli se vám zdálo o plavání v bazénu, v reálném životě zvažujete volbu mezi dvěma osobami s vizí nového milostného vztahu. Takový vztah pravděpodobně nebude úspěšný.