Co čeká zadané v prosinci 2022? Panny budou trápit drobné problémy a neshody, Raci, váš vztah bude rozkvétat

Co čeká zadané v prosinci 2022? Panny budou trápit drobné problémy a neshody, Raci, váš vztah bude rozkvétat
Prosinec máme neodmyslitelně spojený s Vánocemi. A ty zase se svými milovanými lidmi, se kterými trávíme více času. Co potká v tento adventní čas právě váš vztah? Na co se připravit a čemu se naopak vyvarovat? Pojďte se na to podívat. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V prosinci se budete muset naučit dělat ve vztahu kompromisy. Možná to pro vás nebude úplně příjemné, ale nakonec vám to velmi pomůže a s partnerem/partnerkou najdete společnou řeč a s konečným řešením budete spokojeni oba dva. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Váš vztah v poslední době lehce ochladl. Komunikace vázla a vy jste si nerozuměli tak dobře jako dříve. To se ale v prosinci zlepší. Budete spolu aktivně trávit více času, díky čemuž se začne váš vztah uzdravovat. Užijete si příjemné svátky a obnoví se také vášeň ve vašem vztahu. 

Blíženec (22. 5.  21. 6.) 

Prosinec bude ve vztahu zkoušet vaši trpělivost. Váš partner/partnerka se nebudou chovat tak, jak si představujete. Neznamená to ale, že vás nemiluje. Jen máte na některé věci jiný názor. Přijměte svou milovanou polovičku takovou, jaká je, a naučte se milovat i jeho drobné chyby. 

 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

V prosinci se vám ve vztahu bude dařit poměrně hezky. Váš vztah bude rozkvétat, jelikož spolu budete doma trávit více času. Snažte se ale na svém vztahu i tak nadále pracovat a nenechejte se ukolébat pouze příjemnou vánoční atmosférou

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V prosinci budete potřebovat více času pro sebe. Potřebujete si urovnat některé myšlenky a otázky ohledně lásky, které vás již delší dobu trápí. Tyto odpovědi nalezne jen a pouze v sobě. Neuzavírejte se ale před vztahem příliš a pokuste se trávit se svou polovičkou dostatek času. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Váš vztah budou v prosinci trápit drobné problémy a neshody. Nemějte ale strach a buďte vytrvalí. Do několika měsíců se vaše situace uklidní a vy budete opět společně velmi šťastní. Začněte více komunikovat a dávat najevo své city. Váš partner/partnerka to potřebuje. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Prosinec pro vás v lásce a vztahu nebude zrovna šťastným měsícem. Dokonce můžete přemýšlet o tom, zda je tento vztah pro vás vhodný. Neutápějte se v těchto pocitech a raději poproste o pomoc a radu kamarády nebo zkušenější členy rodiny. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Se svou láskou zažijete pohádkový prosinec. Vše se bude vyvíjet tak, jak si naplánujete, a vy si díky tomu užijete krásné Vánoce. Váš vztah se ještě upevní, a Vy se tak nemusíte bát hádek a sporů. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Tento měsíc se máte opravdu na co těšit. Probudí ve vás i vašem partnerovi/partnerce opět krásné pocity a vášeň. Možná dokonce budete mít chuť posunout váš vztah o krůček dál. Někdo může přemýšlet o společném bydlení, nebo dokonce svatbě a potomkovi. 

Vánoce
Zdroj: Ground Picture / Shutterstock | Vánoce

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Pokud vás ve vztahu něco trápí, začněte to v prosinci aktivně řešit. Buďte k sobě upřímní a popřemýšlejte, co vám na vztahu vadí a co chcete zlepšit. Upřímní potom buďte i ke své milované polovičce a zvolte klidnou a mírumilovnou formu komunikace. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

V prosinci vás možná nějaké nepříjemné situace ve vztahu potrápí, ale nakonec vše zvládnete v klidu a míru. Podaří se vám problémy rychle vyřešit a váš vztah to může nakonec ještě utužit. Vyhněte se ale vyostřeným hádkám a bouřlivým emocím. Tato cesta by totiž k ničemu dobrému nevedla. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Prosinec pro vás může být příjemným měsícem. S partnerem se vám bude dařit a budete si skvěle rozumět. Přesto vás ale občas mohou potrápit nepříjemné pocity, které vám budou hlásit, že není zdaleka vše tak, jak potřebujete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text