Partnerský horoskop na 4. lednový víkend: Raci uvidí nedokonalosti, Blíženci zlepší vztah

Partnerský horoskop na 4. lednový víkend: Raci uvidí nedokonalosti, Blíženci zlepší vztah
Je možné, že tento týden zatoužíme po změně ve svém partnerském životě. Nastává víkend Vodnáře, poněvadž bude mít vliv na Slunce v pátek a na nov v sobotu. Můžeme si povšimnout, že vztahu něco chybí, a tento víkend se zlepší vzájemné chování obou partnerů. Na co se tento víkend můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem strávíte poklidný víkend. Vyrazíte s ním do společnosti a užijete si i nějakou zábavu s vašimi společnými přáteli. Také můžete partnera přimět, aby s Vámi šel konat dobrovolnickou práci. Tento víkend budete hodně přívětiví a partnerovi splníte vše, o co požádá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte slušnou šanci změnit svůj partnerský vztah k lepšímu. Pokud vymyslíte aktivitu, kterou byste mohli sdílet s partnerem, zjistí, že jste mnohem zábavnější než si doposud myslel. To Vás spojí. Rovněž spolu můžete dělat domácí práce či společně pracovat na zajímavém projektu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vztahu Vás čekají velké změny k lepšímu, pokud si uvědomíte, jakou vlastně si s partnerem představujete budoucnost. Hlavním pomocníkem bude komunikace, partner nečte Vaše myšlenky a neví, co byste si ve vztahu přáli. Romantické rande vám může pomoci se opět navzájem sblížit.

Rak (22. června – 22. července)

O vztah se tento víkend budete hodně starat. Dostanete dar vidět, co je ve vztahu špatně, a tuto negativní věc ze vztahu odstranit. Výsledkem bude spokojený vztah s partnerem. Budete si hodně blízcí a Váš vztah se prohloubí natolik, že pokud v něm chyběla důvěra, nyní to bude jiné.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem se opět hodně sblížíte nejpozději v druhé polovině tohoto víkendu. Pokud chcete toto urychlit, naplánujte pro Vás a partnera nezapomenutelné rande, kde mu kreativně vyznáte lásku. Od pátku do neděle budete mít skvělou náladu, proto budete klidní a na partnera milí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend můžete čekat od partnera pochopení, jakmile mu oznámíte, že svůj život hodláte změnit, abyste se oba měli lépe. Potřebujete však jeho pomoc. Řeknete-li mu, co přesně má udělat, a nebude-li to nic složitého, rád Vám pomůže zlepšit Vaše soužití i vztah celkově.

Váhy (23. září – 23. října)

Něco Vám tento víkend udělá radost a Vy se s tím podělíte se svým partnerem. Tento víkend neexistuje prakticky nic, co byste s partnerem nedělali společně. Jedna či dvě hádky jsou možné, pokud tomu chcete předejít, rozptylte partnera romantickým výletem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na partnera budete mít zcela jiný pohled. Ukáže se Vám pouze v tom nejlepším světle, možná Vám pomůže ve chvíli, kdy jeho pomoc nejméně očekáváte. Ve všech případech se Váš vztah značně zlepší a Vy si uvědomíte, jak úžasného člověka jste vlastně potkali.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend pro Vás bude plný poučení. Buď poučíte Vy partnera nebo on Vás. Všechno bude probíhat v klidu, budete si skvěle rozumět a předáte si navzájem své životní zkušenosti. Co se týče intimity, i zde se skvěle poučíte. Partner i Vy budete hodně kreativní a v posteli si porozumíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud budete mít podezření, že vztah s partnerem se zhoršuje, buďte za něj vděční. Právě to Vám pomůže uvědomit si, jak hodně Vám na partnerovi záleží, a vyzdvihnout jeho přednosti. Přestože můžete být tento víkend zaneprázdnění, nezapomeňte na romantiku ani intimitu, prohloubí Váš vztah.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend záleží pouze na Vás, jak se ke vztahu se svým partnerem postavíte. Můžete svou vzájemnou lásku buď prohloubit, nebo ji na nějaký čas zavrhnout. Pokud nebudete vědět kudy kam, naslouchejte svému srdci a s partnerem zcela upřímně komunikujte.

Ryby (19. února – 20. března)

Nyní budete jasně vidět všechny problémy ve vztahu, můžete se tudíž pokusit vztah oživit či vyléčit, pokud je něco špatně. Záleží jen na tom, zda jste si partnera skutečně vážili tak, jak sami sobě prezentujete. Možná odhalíte, že i Vy jste udělali spoustu chyb, které je potřeba napravit.

Zdroj článku: