Partnerský horoskop na třetí březnový týden: Kozorozi budou vtipní, Vodnáři romantičtí

Partnerský horoskop na třetí březnový týden: Kozorozi budou vtipní, Vodnáři romantičtí
Venuše se ve čtvrtek přesune do vlivu Býka, což nám po celý týden umožní zlepšit partnerský život, pokud se často hádáme s partnerem. Musíme si ale dát pozor, abychom byli schopni přijmout jeho názory. Nastává nejlepší čas na romantiku. Na co se můžete v partnerském životě těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vy sami můžete být překvapeni, jak tento týden budete k partnerovi tolerantní. Nejspíše to bude tím, že Vám na partnerovi bude mnohem více záležet než kdy předtím. Znovu Vás okouzlí, což bude pro vztah jen dobře a také partner si všimne Vaší snahy o zlepšení vztahu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uděláte cokoliv, abyste svého partnera potěšili. To samé bude chtít udělat i on, zejména od čtvrtka, kdy si plně uvědomí Vaši snahu vztah posílit. Také zjistíte, co Vám Váš partner posílal za signály. Některým z nich jste až donedávna nerozuměli, ale nyní se to změní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vztah se zlepší nehledě na to, jak harmonický váš vztah s partnerem je. Pokud jste se dosud nemohli zbavit myšlenek na svého bývalého partnera, vězte, že v průběhu tohoto týdne zmizí z vašeho života i mysli. Budete si všímat pouze současného partnera.

Rak (22. června – 22. července)

Dejte si pozor, abyste na partnera nebyli hrubí, tento týden totiž budete mít sklon k hádkám. Na druhou stranu budete vědět, jak se udobřit a jak partnerovi projevit svou lásku. Také s partnerem můžete zajít do kina či do zoo, bude to krásné zpestření vztahu.

Štíři by si měli udělat romantický týden
Štíři by si měli udělat romantický týden | Zdroj: Zoran Zeremski / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

To nejhorší, co se může stát, je, že se s partnerem pohádáte kvůli někomu, kdo se Vám tento týden líbit nebude. Lepší možnost je o svých pocitech s partnerem nemluvit, pouze byste se rozčílili. Lepší je zajít si s partnerem na procházku a užívat si jeden druhého.

Panna (23. srpna – 22. září)

V partnerství zatoužíte po něčem novém. Váš vztah se Vám bude zdát opotřebovaný a budete hodně přemýšlet nad tím, jak ho okořenit. Rozhodnete se pro něco drastického, co byste za normálních okolností s partnerem nikdy nezkoušeli, a tím vztah nakonec zlepšíte.

Váhy (23. září – 23. října)

V partnerském životě můžete být trochu přecitlivělí v průběhu celého týdne. Partnera budete milovat celým srdcem, ale pokud se Vás dotknou jeho slova, je vhodné strávit hodinu nebo dvě o samotě. Můžete se učit trpělivosti a nereagovat příliš emocionálně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebude vůbec na škodu, pokud si s partnerem uděláte romantický týden. Nyní nebude nic lepšího než kreativně dokazovat jeden druhému, jak se stále máte rádi. Pokud Vás nic nenapadne, inspirujte se partnerovými koníčky, ukážete mu, že se o něj stále zajímáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ke svému miláčkovi se budete chovat mile, poněvadž zjistíte, že takto Vám vztah klape mnohem více. Vaší snahy zlepšit vztah si všimne i Váš partner a začne se k Vám chovat stejně jako Vy k němu. Vzájemné porozumění a pokora vnesou do vztahu romantiku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner se díky Vám hodně nasměje. Budete ho rozveselovat a zároveň se projeví vaše romantická stránka. Budete hodně hraví. Jen si dejte pozor na pocit, že pro Vás partner nic nedělá, a to hlavně uprostřed týdne. Nedovolte, aby váš pocit zkazil vaši hravou stránku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Měli byste poslouchat svůj instinkt. Tento týden to totiž nebude pouze o logické úvaze, zatoužíte zkusit podívat se na lásku z citového hlediska. Váš partner bude nadšen, když ho pozvete na rande, kde se můžete věnovat pouze jeden druhému, aniž byste něco řešili.

Ryby (19. února – 20. března)

Partnerovi budete říkat přívětivá slova. Nebudou to však prázdná slova, naopak mu přesně popíšete, co se Vám na něm líbí a proč. Budete ho chválit za jeho činy, které se mu tento týden povedou. Jen uprostřed týdne budete mít tendenci partnerovi zalhat.

Zdroj článku: