Nejšťastnější týden v měsíci září podle vašeho znamení – Býci se zaměří na přátele, Raci na práci

Nejšťastnější týden v měsíci září podle vašeho znamení – Býci se zaměří na přátele, Raci na práci
Počítáme-li příští víkend, měsíc září má celkem pět týdnů. Který bude váš nejšťastnější? Každý má svou vlastní představu o opravdovém štěstí, proto se dozvíte i to, v čem bude tento týden tak šťastný. Najděte své znamení a odkryjte svou budoucnost.

Ať už začátek nebo konec měsíce, září bude opravdu výjimečné. Všem nám nabízí spoustu možností, jak zazářit. Většinou jsme šťastní tehdy, když jsme úspěšní, když nás někdo obdivuje nebo když jsme obdarováni. Jaká bude vaše šťastná životní oblast? Přečtěte si, kdy a jak najít své štěstí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš nejlepší týden začíná v pátek osmého a končí ve čtvrtek čtrnáctého. V té době budete mít hodně energie a na co sáhnete, se vám podaří. Vše si důkladně promyslíte, než cokoli uděláte.

Šťastná životní oblast: Vy sami budete tím, kdo vám dá velké množství štěstí. Zaměření na sebe, potažmo na váš domov, vám dodá pocit, že na světě neexistuje nic, co byste nemohli překonat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Druhý zářijový týden, hned po dalším víkendu, bude nejšťastnější v září. Finance zcela vypustíte ze své hlavy, zaměříte se na to, co máte nejraději. Vaše koníčky pro vás budou přednější než cokoli jiného.

Šťastná životní oblast: Přátelé budou na prvním místě. Budete s nimi trávit čas, bavit se a vyslechnete si jejich starosti, s nimiž jim pomůžete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čtvrtý týden bude tím, který vám přinese pocit úlevy a štěstí. Zcela vypustíte své problémy, zaměříte se na to, co vás baví a naplňuje. Tím může být i práce, v níž budete mimořádně úspěšní.

Šťastná životní oblast: Všechny oblasti budou šťastné, zejména opustíte své touhy po bohatství, lepších přátelích i větší pozornosti od partnera. Pochopíte, že nyní je váš život dokonalý.

Pochopíte, že nyní je váš život dokonalý
Pochopíte, že nyní je váš život dokonalý | Zdroj: Soloviova Liudmyla / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Poslední zářijový týden se stane několik událostí, které vám zcela změní život k lepšímu. Někdo vám poskytne radu, která vám pomůže cítit se v psychické pohodě a zbaví vás všech starostí.

Šťastná životní oblast: Práce vám bude ubíhat od ruky, někdo za vámi přijde s vylepšením, které vám práci usnadní. Udělá to jako dobrý skutek, nic za to nebude chtít.

Lev (23. července – 22. srpna)

Celé září pro vás vypadá slibně, nebudete si mít na co stěžovat. Avšak první týden zjistíte, že jste si štěstí upírali vy sami, a začnete svůj život přehodnocovat.

Šťastná životní oblast: Vaše já bude to, co vás trápí a co vás trápit brzy přestane. Začnete se rozmazlovat, ale také si uděláte čas na ostatní lidi, což ve vás probudí další pocit spokojenosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Třetí týden, který začíná jedenáctým dnem v měsíci, bude váš úplně nejšťastnějším. Budete velmi soustředění, práci stihnete s časovou rezervou a najdete si čas i na své koníčky.

Šťastná životní oblast: Váš pracovní život se stane prioritou číslo jedna, bude vás bavit a naplňovat. Pochvaly od nadřízených budou hřejivé. Také začnete dělat něco jiného, co vás bude bavit více.

Váhy (23. září – 23. října)

Poslední týden pro vás bude hodně výjimečný. Zdaří se vám vše, a to zejména v práci a ve vašem přátelském okruhu. Také rodina si vás bude více všímat a připraví vám příjemné překvapení.

Šťastná životní oblast: Přátelství bude váš primární zdroj spokojenosti. Získáte nové přátele a ti stávající udělají, co vám na očích vidí, jen aby vám zvedli náladu (ne že byste to potřebovali).

Štír (24. října – 21. listopadu)

Od čtvrtka 21. do středy 29. si nebudete mít na co stěžovat. Stres nezažijete vůbec a budete natolik uvolnění, že urovnáte všechny napjaté vztahy se sousedy. Jejich úsměv vám dodá větší pocit klidu.

Šťastná životní oblast: Mezilidské vztahy se výrazně zlepší. Zároveň potkáte člověka, který se stane významným obchodním partnerem. Také penízky se posypou.

Mezilidské vztahy se výrazně zlepší
Mezilidské vztahy se výrazně zlepší | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

12.-18. září jsou dny, které vám ukážou, že život dokáže být velmi štědrý, když dává. Nová nabídka, která vám změní život, je v dohledu.

Šťastná životní oblast: Zaměstnání. Můžete se těšit na nové, pokud budete chtít. Můžete se poptat přátel, zda nevědí o dobré pracovní příležitosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Třetí týden, začínající pondělkem 11. zářím, vám přinese spoustu dobrých vzpomínek. Vyvstanou i ty, které jste jakoby zapomněli, jedná se přitom o nejlepší vzpomínky vašeho života.

Šťastná životní oblast: Cestování je dobrá příležitost, jak si vyvolat vzpomínky z dětství, hlavně na členy rodiny, kteří již zesnuli, například na prarodiče či praprarodiče.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Poslední týden bude velmi přínosný a pro vás nezapomenutelný, pokud dáte ostatním lidem šanci vás poznat. Existuje člověk, který naplní vaše nitro opravdovým štěstím, a to dlouhodobě.

Šťastná životní oblast: Láska vám plně ochromí, a to v tom dobrém slova smyslu. Těšte se na poznání člověka, který se sice ještě nestane vaším partnerem, ale v budoucnu se to může změnit. Bude totiž nadprůměrně inteligentní.

Ryby (19. února – 20. března)

Počínaje pondělkem 4. září nastává týden splněných přání. Ta přání se nesplní sama, ale vy budete přesně vědět, co kdy dělat, abyste uspěli. Jako by vám štěstí našeptávalo, co je pro vás nejlepší.

Šťastná životní oblast: Po pracovní stránce budete mít pocit, že nejste úplně spokojení, a rozhodnete se to razantně změnit. To se vám také podaří.

Zdroj článku:
  • Autorský text