Nejšťastnější den příštího týdne: Na Berany čeká štěstí hned v pondělí, ale Panny si budou muset počkat na víkend

Nejšťastnější den příštího týdne: Na Berany čeká štěstí hned v pondělí, ale Panny si budou muset počkat na víkend
Každý touží po štěstí a pokud říká, že ne, tak k vám není upřímný. A co takhle se dozvědět, kdy to štěstí čeká právě na vás? Dnes jsme si pro vás připravili přehled toho, kdy bude mít v tomto týdnu jaké znamení štěstí.

Beran (21.3.-20.4.)

Berani a jejich netrpělivá povaha naštěstí nemusí na nic čekat. Již v pondělí totiž přijde šťastná zpráva, která vám udělá celý týden hned veselejší.  

Býk (21.4.-21.5.)

Býky budou na začátku týdne pronásledovat chmury. To se ale změní v druhé půlce týdne, kdy vám vaše blízká osoba splní vaše dlouho vytoužené přání a vaše nálada se tak úplně otočí. Nezapomeňte však jejich skutek pořádně ocenit. Nic totiž není zadarmo a už vůbec ne štěstí.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Vy se budete smát v úterý. Není jasné proč, ale hned ráno se budete cítit tak nějak lehčí a téměř bez starostí. Celý den se budete na den koukat pomyslnými růžovými brýlemi a ani nepříjemné okolí vám vaši skvělou náladu nesebere.

Rak (22.6.-22.7.)

Raci budou mít velmi náročný týden v práci a budou si myslet, že jejich nálada už nemůže být horší. O víkendu se však dočkáte nečekané dobré zprávy, kterou se dozvíte od někoho z vašich známých. Pokud tak máte o víkendu pozvánku na nějakou společenskou akci, s příchodem na ni moc neotálejte. Mohlo by to pro vás znamenat veliký zvrat ve vašem týdnu.

Lev (23.7.-22.8.)

Lvi se budou usmívat,  již od samotného začátku týdne. Jejich náladu bude ovlivňovat právě prožitý víkend, který pro něj byl radostnou událostí.

Panna (23.8.-22.9.)

Na Panny čeká štěstí, až na samém konci pracovního týdne. Vše začne tím, že se v pátek večer dozvíte nějakou velmi radostnou novinku od někoho z vašeho blízkého okolí a tato nálada se vás bude držet celý týden.

Panny, i vy se dočkáte šťastného dne a přinese dobré zprávy
Panny, i vy se dočkáte šťastného dne a přinese dobré zprávy | Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Váhy (23.9.-23.10.)

Váhy budou velmi nerozhodné, co se práce týče. Budete řešit jisté starosti, které vám do středy nedají spát. Ve středu se však vše zlomí a vy vše vyřeší a vaše starosti budou rázem fuč.

Štír (24.10.-22.11.)

Pro Štíry bude zlomový čtvrtek. Ve čtvrtek se vám nejenom bude dařit, ale vypadá, že náhodně přijdete k většímu obnosu peněz. Váš den bude tak ještě lepší a vy si konečně budete moci koupit ten vysněný kousek do šatníku, po kterém tak dlouho toužíte.

Střelec (23.11.-21.12.)

Střelce čeká šíp přímo do srdce. Tento týden pro vás totiž není jen symbolem štěstí, ale s tím spojené, i lásky. Chytněte tak ve středu příležitost za vlasy a vyrazte ven. Nikdy nevíte, co vás potká.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Pro Kozoroha bude symbolem štěstí a hojnosti pátek z důvodu návštěvy známého člověka, který vám rozzáří den.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Vodnáři dostanou v úterý tajemnou pozvánku na kávu, a to bude znamenat pro jejich den a jejich celkovou náladu velikou změnu.

Ryby (21.2.-20.3.)

Ryby budou muset celý týden pracovat, a tak pro ně bude symbolem štěstí nedělní ranní káva vypitá v kruhu rodinném.

Zdroj článku: