Která znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejméně přitažlivá?

Která znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejméně přitažlivá?
Každé znamení má své klady i zápory, ale 3 znamení zvěrokruhu se vyjímají ze všech nejvíce mezi nejošklivějšími znameními. Je to jednoznačně Beran, Lev a Vodnář. Pojďme se společně podívat, proč jsou to právě tato 3 znamení a ne jiná.

Beran 21. 3. – 20. 4.  

Berani mají tu smůlu, že jim do vínku nebylo naděleno příliš atraktivity. V tom samozřejmě hraje roli i chování, které je v jejich případě panovačné až arogantní. Většina Beranů je dokonce cholerických, protože mají velmi výbušnou povahu. Jako muž ve znamení Berana jste příliš krásy jste nepobrali, ale zato jste skvělý bavič.

Býk 21. 4. – 21. 5.  

Býci dokáží být velice svůdní a na svůj šarm kdekoho ulovit. Ovšem druhá věc je, jak dlouho si protějšek dokáží udržet. Jako žena ve znamení Býka umíte přesně získat to, co chcete a muži skáčou podle vašich představ. Kdo to ale dlouhodobě vydrží s žárlivci, stíhačkami, podezíravými a tvrdohlavými Býky? 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.   

Blíženci mají dvě osobnosti, a právě tato jejich nepředvídatelnost je na nich nepřitažlivější! Umí být pořádně tajemní a nevyzpytatelní, což je pro druhé pohlaví úplné afrodiziakum! Ovšem takové tajnůstkářství a ne vždy zcela upřímné jednání může kdekoho odradit. Těžko říci, kdo vaše neustálé proměny nálad bude trpět.  

Rak 22. 6. – 22. 7.  

Raci jsou spíše křehká a jemná znamení a umí působit decentně i vyzývavě. Jako žena ve znamení Raka jste opravdová dáma a pro opačné pohlaví atraktivní. Co vám ale ubírá na přitažlivosti, to je vaše kňourání a sebelítostivé výlevy.  

Lev 23. 7. – 22. 8. 

To, co je na Lvu nejméně přitažlivé, je právě neatraktivní chování. Lvi se sice maximálně snaží, aby jejich zevnějšek byl dokonalý, mnohdy ale s jejich vizáží už nedokáží mnoho zázraků. Jako žena ve znamení Lva se stavíte nad ostatní a dáváte najevo, že jste něco víc než druzí. Pokud navíc čekáte, že vás stále bude někdo opěvovat, budete pro okolí nezajímaví. 

Panna 23. 8. – 22. 9.  

Panny se vždy snaží mít vše perfektní, a to včetně své vizáže. Nemusí se ani mnoho snažit, protože jsou od přírody přitažlivé, ale přesto se musí stále krášlit. Jako muž ve znamení Panny máte až přehnanou snahu o svůj zevnějšek a působí to značně zženštile, a proto nejste pro okolí až tolik atraktivní. Obecně se povyšujete nad ostatními a opovrhujete jimi, ale vězte, že sami nejste bezchybní!  

Váhy 23. 9. – 23. 10.  

Váhy bývají nejvíce atraktivní znamení zvěrokruhu! Mají dar, díky němuž jsou přirozeně atraktivní. Také spoléhají na přirozenost, a to je na nich to nepřitažlivější. Musíte, ale stále být zahlceni v luxusu a hned odmítáte někoho, kdo se na první pohled nezdá dost zámožný a na úrovni. Z toho důvodu pak také často býváte sami, protože protějšek od sebe rychle odeženete.  

Štír 24. 10. – 22. 11.  

Štíři jsou obdařeni výjimečnou krásou a půvabností. Ovšem jsou velice necitelní a dokáží zranit druhé, aniž by si to uvědomovali. Jako žena ve znamení Štíra se chcete obklopovat co nejvíce přáteli a vaše chování je pak často neupřímné. Může se také stát, že se vám ostatní začnou vyhýbat. 

Střelec 23. 11. – 21. 12.  

Střelci jsou často extroverti a dokáží snadno zlákat kohokoli do svých spárů. Sladké řeči a neustálé flirtování je jejich předností, proto se dá mluvit o atraktivním znamení. Jako muž ve znamení Střelce máte potřebu neustále dobývat nové protějšky. Pozor si dejte na to, že vám každý neskočí na vaše řečičky a brzy vás prokoukne!   

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.   

Kozorozi jsou přitažlivá znamení zejména svým intelektem. Umí okouzlit svým šarmem takřka kohokoli. Jako žena ve znamení Kozoroha přílišnou krásou neoplýváte, a ještě k tomu umíte být na okolí pěkně kritičtí. Moc dobře víte, že ale dokážete dostat téměř kohokoli na svoje triky a smysl pro humor 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.  

Vodnáři to mají poměrně snadné, neboť umí očarovat koho si zamanou. Muži ve znamení Vodnáře jsou přirozeně charismatičtí a zábavní, což je dělá přitažlivými. Ženy ve znamení Vodnáře jsou až moc egoistické a povyšují se nad ostatními, čímž si kazí image. Jste sice pro své okolí zábavní, ale jen do té doby, než zjistí, že to s nikým nemyslíte vážně a jste falešné. 

Ryby 21. 2. – 20. 3.  

Ryby jsou velice zábavní a mají v sobě přirozený sex-appeal. Není divu, když chtějí každého hned dostat do postele. Zvláště muži ve znamení Ryb jsou přeborníci v perverznostech, čemuž si ne každý přijde na chuť. Vaše neustálé dvojsmyslné narážky a obscénní vtípky mohou být i pořádně protivné, což si moc neuvědomujete.

Zdroje článku: