8 osobnostních rysů, jimiž muži Ryby vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Ryby vynikají
Muži narození ve znamení Ryb Vás jakožto svou partnerku chtějí potěšit, a to častokrát na svůj vlastní úkor. Jenže také dokážou projevit svou horší stránku, kdy Vás začne doslova ignorovat, aby si dal své myšlenky dohromady. Co dalšího byste měla o jeho povaze vědět?

Jeho instinkty téměř nikdy nezklamou

Tento muž se řídí hlavně svými instinkty. Přestože jeho vnitřní hlas, který mu nadhodí nějakou myšlenku, se může čas od času splést, většinou se to neděje a jeho instinkt je mu v životě velkým pomocníkem. Díky němu dokáže odhadnout záměry lidí a také Vám může pomoci vyhnout se zbytečným problémům.

Nenávidí vztah, v němž jde pouze o předvádění se

Lásku vidí jako vzájemné pochopení obou partnerů, ujistěte se proto, že cítíte to samé. Nemá rád lidi, kteří se předvádějí a do vztahu vstupují pouze proto, aby se svým přátelům pochlubili, jak krásného nebo inteligentního partnera mají. Jemu jde pouze o sdílení pocitů jeden s druhým.

Kvalitní vztah je pro muže v rybách velmi důležitý. Zdroj: Alex Gukalov / Shutterstock

Dává přednost kvalitě před kvantitou

To platí v zaměstnání, v osobním životě, a především ve vztahu. Pokud se do Vás zamiluje, je jen velmi malá pravděpodobnost, že Vám bude nevěrný. Kvalitní vztah je pro něho velmi důležitý, stejně jako dobře placená práce a přátelé, kteří ho nikdy nezklamou. Užívá si život plnými doušky.

Bude Vás tlačit k optimistickým změnám

Tento muž nemá rád depresivní nálady, dobře ví, že neúspěch se nese hodně špatně. Pokud se Vám momentálně nedaří, on nezaváhá ani chvilku a vytvoří plán, jak Vám pomoci vyřešit Váš momentální problém. Pomůže Vám s kariérou, pokud si myslíte, že na to sama nestačíte.

Je velmi štědrý

Raději dává než bere. Vždy si najde čas i finance na to, aby Vám koupil skvělý dárek, z něhož budete mít velkou radost, a nikdy nebude předpokládat, že mu na oplátku koupíte dárek podobné finanční hodnoty. Také rád nezištně pomáhá slabším jedincům, a dokonce také zvířatům.

Muži Ryby jsou velmi štědří. Zdroj: Photoroyalty / Shutterstock

Je čestný a loajální

Je toho názoru, že s poctivostí nejdál dojde. K tomu samému bude vést také Vás. Nikdy neudělá něco, o čem ví, že to ublíží ostatním lidem. Pokud si Vás zvolí jako partnerku, bude se zajímat o Váš den a nedojde u něho k nevěře, pokud s Vámi bude šťastný.

Věří v duchovno

Tento muž je úplný blázen do nadpřirozena. Pokud se v jeho přítomnosti stane něco, co se nedá rozumně vysvětlit, nebude se tím dále zabývat a bude přesvědčen, že se v jeho přítomnosti stalo něco paranormálního. O duchovno se zajímá již od svého dětství a nikdo mu nemůže vyvrátit, že něco takového neexistuje.

Často je přecitlivělý

Tento muž chodí po světě s růžovými brýlemi, což mimochodem znamená, že si řešení problémů představuje snadněji, než jak se později ukáže. Často upadá do depresivních nálad. Pokud je toho na něj příliš, občas se stane, že si svůj smutek vylije na Vás – mnohdy je negativní po celý zbytek dne.

Zdroj článku: