Karta Dvojka holí o víkendu zodpoví vaše otázky

Karta Dvojka holí o víkendu zodpoví vaše otázky
Stojíte před nějakým důležitým rozhodnutím? Čekáte na vhodnou příležitost nebo nevíte, jak se rozhodnout? Tarotová karta Dvojka holí se o tomto víkendu pokusí zodpovědět na všechny vaše otázky. Blíženci se například vypořádají se svými nepříjemnými pocity, Lvy čeká nová výzva a Váhy se budou muset rozhodnout, jaký bude jejich osud. A co čeká ostatní znamení zvěrokruhu?

Beran (21.3. – 20.4.)

Jednou za čas by se člověk měl věnovat jen sám sobě a svému osobnímu růstu. Přemýšlejte o tom, co vlastně od života chcete. Vzdělávejte se, zkoušejte nové věci a věřte, že to, co tento víkend pro svůj osobní růst uděláte, je ten správný směr, kterým se máte vydat.

Býk (21.4. – 20.5.)

Na chvilku si, milí Býci, vydechněte a odpočiňte si. Relaxujte podle svého gusta. Někdo si odpočine u dobré knihy či seriálu na pohovce, jiní se rádi projdou v přírodě. Jen dostatečným odpočinkem naberete nové síly pro realizaci úkolů, které na vás čekají.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Co ve vás vyvolává ty nepříjemné pocity? Karta Dvě hole vám radí, abyste si to zkusili vyjasnit a našli vhodné řešení. Vyzkoušejte více věcí, které vás těchto pocitů zbaví a dopřejte si dostatek času k tomu, aby vše mohlo dozrát. Tento víkend na to budete mít dostatek času.

Rak (22.6. – 23.7.)

Milí Raci, je zcela přirozené, že se občas dostaví pocit strachu či nejistoty z něčeho, co vás čeká. Tyto pocity dnes zažijete, ale s dobrým plánováním do budoucnosti je dokážete poměrně rychle vyřešit. Vyčkejte na vhodnou příležitost a zažijete úspěch.

Lev (24.7. – 23.8.)

Pokud vás čeká nějaká výzva nebo něco nového, karta Dvojka holí vám radí, abyste se do ní tento víkend pustili, ale s klidem a rozvahou, jinak to bude mít neblahý dopad na celé vaše snažení. Právě klid na práci vám však bude chybět, a o to těžší víkendový úkol bude.

Panna (24.8. – 23.9.)

Abyste se o víkendu mohli plně soustředit, je potřeba ztišit svůj vnitřní chaos a všechny rušivé elementy kolem, které vás neustále odvádějí od práce a povinností. Stanovte si čas, který práci chcete věnovat a soustřeďte se jen na ni. Zbývající čas buďte se svými nejbližšími.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Dvojka holí je kartou vašeho osudu. To, co se o víkendu rozhodnete udělat, významně ovlivní následující dny i vaši blízkou budoucnost. Proto se pečlivě rozhodujte a přemýšlejte o každém vašem kroku. Tento tarot vám k tomu dodá potřebnou energii.

Štír (24.10. – 22.11.)

Milí Štíři, zkuste se o víkendu věnovat nějaké tvořivé činnosti tak, jak vám radí karta Dvojka holí. Větší zábava to bude, když na to nebudete sami, ale obklopíte se lidmi, které máte rádi. Zajděte si společně třeba na únikovou hru, zahrajte si nějakou deskovku nebo něco vytvořte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

O víkendu buďte otevřeni nápadům a připomínkám své drahé polovičky. Nemusíte to být vždy jen vy, kdo rozhoduje o tom, co dnes budete dělat. Společná komunikace je klíčem k úspěchu, vzájemně si sdělujte své pocity, touhy a přání.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Dvojka holí vám o víkendu nastaví zpětné zrcadlo. Zkuste se sami na sebe a na svůj život podívat kritickým okem. Pokud je něco, s čím již delší dobu nejste spokojení, je ten nejvyšší čas na změnu. Změna je život!

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnáři, snažte se být co nejlepší ve všem, co o víkendu děláte, tak vám radí karta Dvojka mečů, která je kartou vašeho osudu. Pokud se vám bude dařit, velmi brzo se dočkáte zasloužené odměny.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Co byste chtěli od lásky? Někdo je spokojený, jiný hledá nějakou změnu. Zkuste se nad láskou o víkendu trochu zamyslet a případně podnikněte potřebné kroky k tomu, abyste se cítili šťastní a naplnění.

Zdroj článku:
  • Autorský text