Výklad tarotových karet: Začátek týdne přinese Beranům pocity harmonie a Rakům zásadní změny

Výklad tarotových karet: Začátek týdne přinese Beranům pocity harmonie a Rakům zásadní změny
Blíženci, nic si nedělejte z toho, co právě teď cítíte. Je to jen přechodné období a brzy bude zase vše v nejlepším pořádku. Milí Lvi, uvolněte se a nechte vše jen tak kolem sebe plynout a Štíři milujte svůj život a on bude milovat vás. Střelci nezapomínejte, že je potřeba v životě občas pořádně zabojovat o to, co opravdu chcete.

Beran (21.3. – 20.4.)

Konečně se blíží čas, kdy si splníte všechny vaše cíle a touhy. Desítka pohárů však kromě naplnění zasahuje i citovou rovinu. Pokud máte nějaké spory, tak je tento týden vyřešíte a vše se navrátí do krásné harmonie. Také v následující dny potkáte své dávné přátele, se kterými jste se již dlouho neviděli a opět navážete přátelské vztahy.

Býk (21.4. – 20.5)

Tento týden se ponese ve znamení karty Spravedlnosti a ve znamení rovnováhy a vyrovnanosti. Nejdříve si sami řekněte, co opravdu chcete a jděte si za tím, jedině tak pocítíte, že je vše, jak má být. Vyřešte si všechny problémy v práci i doma a uvidíte, že vše se k lepšímu obrátí.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Také máte pocit, že pořád jen pracujete od rána do večera a výsledky nikde? Sedmička mečů vás může uklidnit, že se jedná jen o váš pocit a přechodný stav a radí vám, abyste vytrvali a neztratili odvahu. Každému život staví překážky do cesty, nejste jediní, a tak bojujte.

Každému život staví překážky do cesty, musíte vytrvat
Každému život staví překážky do cesty, musíte vytrvat | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Tento týden bude rychlý. Však i Osmička holí vám to potvrdí. Dozvíte se něco, co vám změní život, nebojte se, bude se jednat o pozitivní zprávu. Karty vám také radí, že byste se měli chopit každé příležitosti, která se vám v tento týden naskytne.

Lev (24.7. – 23.8.)

Uvolněte se a nechejte vše kolem vás jen tak plynout, tak vám radí karta Vesmíru. Vnímejte sami sebe, buďte k sobě otevření a nic si nenalhávejte. Zejména ve vztazích pocítíte hluboké propojení se svým partnerem a rodinou, využijte toho k příležitosti upevnit vaše vztahy.

Panna (24.8. – 23.9.)

Změna je život, tak to tvrdí i karta Dvojka disků, která vás ovlivní zejména tento týden. Buďte ochotní podstoupit i nějaké to riziko, nebojte se trošičku zariskovat v osobním i pracovním životě. Tento týden vám totiž drobný risk přinese jen samá pozitiva. 

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Mága vám radí, abyste se tento týden uvolnili a byli co nejvíce v klidu a pohodě. Jenom díky vyrovnanosti dosáhnete toho, po čem nejvíce toužíte. Ve stresu, zbrklosti či špatné náladě si jen uškodíte. Díky vyrovnanosti vyřešíte všechny problémy, které vás tak dlouho trápily.

Štír (24.10. – 22.11.)

Buďte přátelští a ohleduplní vůči všem, kteří vás obklopují, tak vám radí Rytíř holí. Uvidíte, že brzy se vám vaše dobré skutky vrátí. Milujte a život bude milovat i vás. Tento týden vás čekají nějaké překážky, ale vy je hravě zvládnete. Ve vztahu trochu zkroťte svou vášnivost, partner by si to mohl špatně vyložit.

Milujte a život bude milovat i vás
Milujte a život bude milovat i vás | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Máte pocit, že vám život jen hází klacky pod nohy? Devítka mečů vám tento týden připomene, že život sám nepřináší jen to krásné a pozitivní, ale že v něm občas musíme i trochu bojovat. Neztrácejte však víru, sílu v překonání všeho najdete jen sami v sobě.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Rytíř pohárů vám tento týden přinese lásku. Tu však jen nekonzumujte, ale zkuste ji i dávat ostatním. Co takhle své nejbližší potěšit nějakým pěkným gestem a ukázat jim, že vám na nich opravdu záleží? Pro nezadané je toto období krásným obdobím zamilovanosti.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Odvaha vám rozhodně tento týden nebude chybět! Vypořádáte se se všemi komplikacemi v práci i doma. Jednejte ale vždy s mírou a tak, abyste přespříliš nedávali najevo svou dominanci. Pokud třeba ale budete váhat s tím, že někomu něco řeknete, bude to chyba.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Princ holí vám dodá sílu a energii vypořádat se se vším, co jste začali a úspěšně to tak dokončíte. Dávejte si ale pozor, abyste se před ostatními moc nechválili, vaše okolí by vás mohlo začít vnímat velice negativně.

Zdroj článku:
  • Autorský text