Jsem hrdá na to, že jsem žena. To já dokážu změnit svět

Jsem hrdá na to, že jsem žena. To já dokážu změnit svět
Často je těžké zastavit mysl, aby se bránila myšlení. Mozek je jako zahrada a všechna semena jsou myšlenky. Mají-li vyrůst nové myšlenky, mozek musí být plodný, aby nové nápady oplodnil. Můžete pěstovat květiny nebo plevel. Chcete-li žít uvědomělý život, musíte pochopit, co to znamená pěstovat květiny místo plevele.

Síla mysli

Mějte na paměti, že to, co zasadíte dovnitř, poroste málo. Sílu své mysli můžete použít k tomu, abyste se soustředili na to, co si přejete, aby z ní vzniklo, jak roste. Můžete si vybrat, co z toho vyklíčí. Někteří mohou nechat vyklíčit plevel.

Cíle

Mým cílem je pěstovat květiny, protože jsem žena, která chápe, že životu nelze plně poroučet, ale plánuje žít a nechat se rozvíjet. Můžeme si vybrat hodnoty, na kterých nám nejvíce záleží, a směr, kterým se bude náš život ubírat. Kdykoli něco kultivujete, stane se to vaším řešením a necháte věci dít se a přirozeně růst.

Důležité otázky 

Někdy je nutné klást si otázky, abyste se naučili a objevili svou pravou identitu. ,,Kdo jsem?" To je otázka, kterou si někdy položí každý. Když se lidé ptají na tuto otázku, obvykle bojují se svou identitou a vytvářejí si nové identity a snaží se najít smysl identity. Jak odpovíte na otázku: „Kdo jsem?"  Na tuto otázku neexistuje univerzální odpověď, ale vím, kdo jsem.

Co jsem

Jsem to, co jsem, jako já, miluj mě, nenáviď mě, vezmi si mě nebo mě opusť, ale jsem upřímný přítel až do konce. Jsem někdo, kdo za to nic nežádá. I když jsou dvě věci, které od svých přátel očekávám, neubližujte mi a nevyužívejte mě. Jsem imunní vůči negativní energii, alergická na nesmysly a jako největší přednost mi slouží pouze vnímavé tipy. Jsem člověk. K dokonalosti mám daleko, ale rozšiřuji se a mé srdce je čisté. Udělala jsem v životě mnoho chyb, ale miluji vše, co mám, a jsem šťastná, že jsem to já.

Padám, stoupám, dělám chyby, žiju a učím se milovat, i když jsem byla zraněna, překonávám. Jsem žena. Nejsem bezchybná, ale jsem vděčná. Udělala jsem moudrá rozhodnutí a špatná rozhodnutí. Jsem čestná, milující a mám důvěru. Mám víru a jsem to já, a to je to, co dělají mocné ženy.

Méně je někdy více 

Někdy jsem mluvila, když jsem měla poslouchat, nicméně jsem se naučila vědět, kdy mluvit a jestli mám být zticha. Nikdy nechci být někým, kým nejsem, a nejsem tu, abych na někoho udělala dojem. Kdo jsem? Jsem já, objevuji samu sebe na své cestě.

Síla mateřského pouta

Jsem dcera své matky. Představa o tom, kým byla a jak mě vychovala: snažit se, bojovat, stát pevně, a když upadnu, vstát a odrazit se od drtivého nárazu. Moje matka je a vždy bude mým největším fanouškem a jsem hrdá na to, že mohu říci, že to je někdo, kdo mi je drahý, pro mě jedinečný a pevný.

Přátelství je úžasné 

Mám přátele, o kterých vím, kde jsou, když něco potřebuji, a oni vědí, kde jsem já, kdykoli se jim něco nepovede. Takže když udělám chybu, vědí, jak mi pomoci pochopit, že nic nemůže změnit, kdo jsem.

Vnitřní síla 

Jsem loajální k přátelům a rodině, vědí, že pro ně budu vždy k dispozici. Nepřítele se nebojím. I když mě chtějí porazit. Vydržím a vydržím překonávat. Dokážu se smát, i když uvnitř pláču. Úsměv na mé tváři je moje vychytávka. Někteří lidé potřebují více, než co mají, a jiní si myslí, že dostávají méně. Mám ráda své přátele, rodinu a to, čím musím být, kým jsem, a jsem to já, objevují mě na své cestě.

Cesta zpět do minulosti

Kdybych se mohla vrátit v čase a změnit svůj život, neměnila bych nic. Nechala bych věci tak, jak jsou, protože jsem získala znalosti tím, že jsem já, a udělala jsem všechny své chyby. Protože životní zkušenost mi dala schopnost být tou možnou nejlepší verzí sama sebe. Někteří lidé jsou nejlepší v tom, co dělají, jiní jsou průměrní a jiní se teprve poznávají. Žádný z nich však nejsem a nikdy nemůže být mnou. Jsem jediná svého druhu. Takže se nikdy nesrovnávám s ostatními lidmi. Nemohu být jimi a oni nemohou být mnou. To jsem já. Objevuji samu sebe na své cestě.