Plastiky a kila navíc změnily krásnou Jill Goodacre, se kterou Chandler z Přátel uvízl ve vestibulu banky, k nepoznání

Plastiky a kila navíc změnily krásnou Jill Goodacre, se kterou Chandler z Přátel uvízl ve vestibulu banky, k nepoznání
Kdo může říct, že uvízl v bance s modelkou Victoria´s Secret, která mu navíc nabídla žvýkačku? Správně, Chandler Muriel Bing. Seznamte se s Jill Goodacrovou, která si v Přátelích zahrála sebe samotnou.

Jméno Jill Goodacrová je mnohým povědomé právě díky sitcomu Přátelé. V devadesátých letech byla největší celebritou mezi modelkami a vzplanulo pro ni tisíce chlapců a mužů, včetně Chandlera a Joeyho. Vedle dne, kdy si do práce nemusel brát kravatu, bylo setkání s ní v epizodě „Výpadek proudu“ jedním z Chandlerových nejšťastnějších momentů celé show. 

Jill Goodacrová se narodila v roce 1964 a oděvní společnost Victoria´s Secret provázela téměř od jejích začátků a byla svědkem přeměny malé společnosti na světového módního giganta. Díky přehlídkám, reklamám a katalogům brzy i ona sama získala na popularitě a začaly se jí hrnout nabídky také na herecká angažmá. Prvním takovým byla drobná role v americké béčkové komedii Odd Jobs již v roce 1986. 

 

 

V roce 1990 se na party seznámila se svým budoucím manželem, zpěvákem Harrym Connickem Jr. Ještě před svou rolí v Přátelích usedla také do režisérského křesla, když řídila záznam koncertu jejího nastávajícího Harry Connick Jr.: The New York Big Band Concert (1993). Film si odnesl cenu Emmy v kategorii mix zvuku. S manželem letos oslaví 27. výročí svatby, společně žijí v Connecticutu a mají tři děti. 

V roce 2017 promluvila o nemoci, se kterou již pět let bojovala. Diagnostikována jí byla při běžné prohlídce. Podstoupila několik operací, radioterapii a po několikaleté léčbě, teprve když se zprávou o nemoci vystoupila na veřejnosti, její vyhlídky začaly vypadat příznivě. Společně s manželem Connickem Jr. nyní veřejně vystupují se svým příběhem a podporují prevenci, tedy včasnou diagnostiku nádorových onemocnění.