Ženské přednosti podle znamení zvěrokruhu. Poznejte, v čem je skryto kouzlo vaší krásy

Ženské přednosti podle znamení zvěrokruhu. Poznejte, v čem je skryto kouzlo vaší krásy
Každá žena má něco do sebe a každá vyniká něčím jiným. Podívejte se, čím jste právě vy výrazné a atraktivní, a co o vás znamení zvěrokruhu prozradila.

Vodnář

Vždy elegantní a originální žena, která dokáže mužům pěkně zamotat hlavu. Její figuru a vystupování muži velice obdivují, stačí jen lehký make-up a drobný doplněk, a je z ní hvězda večera. 

Ryba

Vrozená krása a citlivost dodává ženě Rybě přirozený jemný půvab. Ne každý muž jej dokáže vnímat, ale o to Ryba ani nestojí. Stačí jí ten její vyvolený, pro kterého bude něžnou královnou.  

Beran

Žena narozená v Beranu je šarmantní dámou, která zaujme svým přirozeným sebevědomým vyzařováním. Na líčení si příliš nepotrpí, ale to vůbec nevadí, její zářivé oči plné optimismu nahradí všechny šminky. 

Býk

Oplývá ženskou smyslností a dokáže ji maximálně využít. Ráda se zkrášluje a líčí. Je majitelkou velkého množství doplňků, své přednosti tak vkusně doplňuje. 

Blíženec

Inteligentní žena se zvláštním půvabem. Umí zvýraznit své klady a potlačit případné nedostatky. Se svým příjemným vystupováním zaujme nejednoho muže.

Rak

Rozkvétá s věkem, kdy o to víc vynikne její půvab a harmonická povaha. Obzvlášť její oči přitahují pozornost a svým tajemstvím budí pozornost. 

Lev

Velmi krásné a elegantní ženy, které svůj půvab rády dávají na odiv. Jsou vášnivými zákaznicemi v obchodech s oblečením, doplňky a kosmetikou. 

Panna

S přibývajícím věkem vyniká jejich půvab a přirozenost. Dávají přednost pohodlí před strojeností, jednoduchosti před kombinací. Jsou velmi praktické a pečlivé.  

Váha

Váhy stále vyzařují dobrou náladu. Bývají velmi hezké a chtějí být stále mezi lidmi. Milují totiž společnost.

Štír

Svým přímým pohledem dokáže zkrotit i velmi sebevědomého muže. Je vyzývavá a potrpí si na extravaganci. 

Střelec

Tuto ženu najdete nejčastěji uprostřed dobré společnosti, kde je úplně nejšťastnější. Je vždy originální a svou přitažlivost vyzařuje všude, kde chce upoutat pozornost. 

Kozoroh 

Tato půvabná žena vyniká krásnýma nohama, štíhlými boky, bujným poprsím a štíhlou šíjí. Zaujme také smyslnými ústy, hlubokýma očima a hebkými vlasy. Žena narozená ve znamení Kozoroha je krásnou a milou společnicí.