Horoskop na 3. únorový víkend: Vodnáři budou pomáhat, Střelci zůstanou doma

Horoskop na 3. únorový víkend: Vodnáři budou pomáhat, Střelci zůstanou doma
Po celý víkend budeme převážně usměvaví, budeme mít skvělou náladu a díky tomu nám vše půjde od ruky. Můžeme zajet za někým, s kým jsme se rozešli ve zlém, nyní bude nejlepší doba na usmíření. Co můžete od svého života čekat třetí únorový víkend Vy? Přečtěte si náš horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete převážně myslet a dobře si promyslíte, co řeknete, než vůbec něco řeknete. Díky tomu budete u svých přátel výjimečně oblíbení, o zábavu nebudete mít nouzi. Zaměřte se na své chování, pokud ho chcete změnit, nyní přišla ta nejvhodnější chvíle.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend budete sociálně zaměření. Budete mít skvělou náladu a potkáte spoustu přátel, včetně těch, s nimiž jste ukončili kontakt. Je pravděpodobné, že se zapovídáte a opět se spřátelíte. Zjistíte, že ten čas strávený bez přítomnosti toho druhého vám oběma prospěl.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čeká Vás mnoho úspěchů. Vše, po čem zatoužíte, se Vám splní. Pokud máte přátele, kteří si nevědí s něčím rady, můžete je navštívit a pomoci jim. Budou za Vaši pomoc rádi a také Vy budete mít dobrý pocit, že jste udělali vše, co bylo ve Vašich silách, aby ostatní byli šťastní.

Rak (22. června – 22. července)

Svůj život ve svých myšlenkách rozeberete do nejmenších detailů. Budete přemýšlet, kde byste mohli být, kdybyste něco udělali jinak. Avšak zjistíte, že to, co jste skutečně udělali, bylo to nejlepší, co jste v tu danou dobu udělat mohli. To Vám zlepší náladu na celý víkend.

Lev (23. července – 22. srpna)

Prostřednictvím snu můžete přijmout zprávu od někoho, kdo již není mezi živými. Tento víkend budete hodně klidní. Pokud budete na sobě cítit známky agrese, stravte nějaký čas o samotě a uspořádejte si své myšlenky či pomozte někomu, kdo Vaši pomoc skutečně potřebuje.

Lvi pocítí příval agrese, Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pátku do neděle budete mít pohodové dny. Nebudete chtít pracovat, víte, že také potřebujete čas od času odpočinek a svou vlastní zábavu. Pokud hledáte nového partnera, můžete potkat někoho výjimečného, kdo Vám bude naprosto rozumět.

Váhy (23. září – 23. října)

Možná si všimnete, že Vaše plány se Vám úplně nezdařily, obzvláště jedná-li se o dietu či cvičební plán. Nemusíte být smutní, napoprvé se to nepodaří skoro nikomu. Důležité je vydržet. Pokud potřebujete změnit svůj jídelníček či cvičební plán, směle do toho.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš vnitřní umělec se tento víkend znovu probudí. Nehledě na to, jaké umění budete vytvářet, Vaše rodina i Vaši přátelé budou opravdu nadšení. Budete mít sváteční náladu a budete chtít, aby všichni lidé měli stejně dobrou náladu jako Vy. Věnování peněz na charitu není vyloučeno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zaměříte se pouze na domácí prostředí. Můžete dostat nápad přestavit nábytek či koupit nový a ten stávající vyhodit, možná si koupíte domů nějakou dekoraci. Možná se o svých předcích dozvíte nějaké novinky. Tak či tak, zábava chybět nebude, uspořádáte rodinnou sešlost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek vstanete s pocitem, že Vaše názory nikdo nebere vážně. Proto se také budete hodně snažit, aby Vaše názory byly jasně slyšet a byly jednosměrné. Také Vaše inteligence bude zvýšena. Pokud chcete zazářit a pomoci ostatním lidem, rozdávejte své rady a nešetřete jimi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Od pátku do neděle je možné, že získáte novou pracovní příležitost, mnohem lepší přivýdělek, než momentálně máte. Jinak si neodpustíte pomoc lidem, kteří jsou na tom finančně špatně. Máte dobré srdce a tento víkend to dokážete nejednomu člověku.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend se držte jedné dobré rady – dejte si pozor na to, co si přejete. Můžete totiž zatoužit po něčem, co se Vám může splnit, ale v konečném důsledku Vám to hodně uškodí. Pokud potřebujete zlepšit náladu, věnujte peníze potřebným.

Zdroj článku: