Horoskop na 3. květnový týden: Panny zatouží vycestovat, Raci změní svůj život

Horoskop na 3. květnový týden: Panny zatouží vycestovat, Raci změní svůj život
Tento týden na nás bude mít vliv Býk. Můžeme očekávat pochopení a romantiku, ale také příliš nejasné myšlení a možné problémy. Od úterý bude pod jeho vlivem Jupiter a začátkem víkendu také nov. Co to znamená pro Vás? Přečtěte si, co Vás čeká a nemine.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte-li problém s financemi, máme pro Vás skvělou zprávu. Tento týden totiž budete přesně vědět, do čeho se vrhnout, aby se k Vám peníze jen hrnuly. Ani na konci týdne nebudete zahálet, naopak nebudete vědět, co byste měli udělat dříve, kolik budete mít práce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dosažení cílů pro Vás tento týden rozhodně nebude překážkou. Vliv Vašeho znamení bude opravdu z nás, budete prožívat své šťastné dny. V pátek navíc zjistíte, co skutečně chcete, čímž se Váš cíl splnit si své sny ještě zjednoduší. Poslouchejte svou intuici, dovede Vás ke štěstí.

Poslouchejte svou intuici, dovede Vás ke štěstí.
Poslouchejte svou intuici, dovede Vás ke štěstí. | Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Zjistíte, co Vás drží zpátky a co Vám znemožňuje žít šťastný život, a tohoto bloku se nadobro vzdáte. Začínají světlejší zítřky, které jste chtěli prožít. V pátek se obraťte do svého nitra, bude toho mít tolik co říci. Můžete jen být chvilkami trochu nervózní ze všech změn.

Rak (22. června – 22. července)

Váš život se změní od základu, a to k lepšímu. Velkými pomocníky pro Vás budou Vaši přátelé, kteří Vám hodně pomohou. Máte-li napjaté vztahy, v pátek se uvolní. V sobotu zjistíte, jak vydělat peníze, které si tolik přejete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše kariéra bude vzkvétat, zjistíte, co je třeba udělat, abyste se měli lépe. Váš život se změní a budete s ním naprosto spokojeni. Bez práce to však nepůjde, ale můžete si být naprosto jisti, že již v pátek pocítíte změnu k lepšímu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Doma rozhodně neposedíte, ba naopak zatoužíte vycestovat z domova a poznávat nové kraje. Může Vám být nabídnuta pracovní cesta, která Vaši kariéru posune dál. O víkendu můžete být trochu agresivní, budou za to moci pocity, které jste doposud skrývali.

Váhy (23. září – 23. října)

Zatoužíte po konání dobrých skutků, poněvadž si budete připadat sobečtí. To bude pouze Váš osobní pocit, nebude se zakládat na pravdě. Také si polepšíte finančně, a to koncem týdne, zejména v pátek. Můžete očekávat práci navíc, která bude zajímavě ohodnocena.

Váha si finančně polepší
Váha si finančně polepší | Zdroj: Billion Photos/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš život se bude točit převážně kolem partnerství, budete mít optimistický výhled na lásku. Můžete si někoho najít nebo upevnit vztah vtipy, pokud máte partnera. O víkendu si dejte pozor, nemusíte se na ničem shodnout, a to zejména sami se sebou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nevzdáte se svého nekončícího optimismu. Naopak, budete vykonávat činnosti, které výrazně prospějí Vám i lidem ve Vašem okolí. Navíc budete pracovat na snížení svého stresu, uvědomíte si, že je to zapotřebí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete zamilovaní buď do svého partnera, pokud nějakého máte, nebo do někoho jiného, pokud jste momentálně svobodní. Romantické hrátky Vám nebudou cizí, zatoužíte po nich. Od pátku se můžete těšit na velkou vlnu kreativity.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé o Vás vědí, že se chováte jinak než ostatní, a jsou na to zvyklí, ale nyní se nebudete poznávat ani Vy sami. Zatoužíte změnit svůj domov. Můžete ho přestavět, zatoužit se odstěhovat pryč nebo rozšířit svou rodinu o nové členy.

Ryby (19. února – 20. března)

Rozhodnete se své zkušenosti přenést na jiné lidi. Možná se budete zdát příliš chytří, ale Vaši přátelé, partner i rodina si mohou být jisti, že Vaše poučování je součást dobrého skutku. O víkendu si hravě poradíte s každou výzvou, která do Vašeho života vstoupí.

Zdroj článku: