Dnes začíná období smůly pro tato 4 znamení

Dnes začíná období smůly pro tato 4 znamení
Vypořádejte se s obdobím smůly co nejvíce a snažte se používat svůj zdravý rozum. Ten vás může ochránit od případného zklamání. Následující znamení by rozhodně neměla zkoušet hazardní hry – na štěstí se totiž nemohou spolehnout.

Kromě vlastních schopností a dovedností se občas spoléháme také na štěstí. To nám ale nemusí vždycky přát. Smůla je sice negativní a chceme se jí vyhnout, přesto se vyplatí vědět, kdy nám hrozí. Na toto období si pak můžeme naplánovat méně rizikové projekty a zaměřit se na něco „bezpečnějšího“. Když víte, že vám štěstí nepřeje, jste opatrnější, což také nemusí být na škodu. Takže pokud se najdete mezi znameními, která budou mít smůlu, nemusíte zoufat. Přizpůsobte se!

Býk (21.4. – 21.5.)

Čeká na vás období zkoušky vaší odolnosti. Smůla se vám lepí na paty v různých oblastech vašeho života. Očekávejte problémy na pracovišti, které mohou narušit vaše sebevědomí. Nebudete spokojeni se svou prací. Od poloviny března byste ale pracovní záležitosti měli dostat opět pod kontrolu.

Po finanční stránce vás čekají větší výdaje v důsledku poškození nejrůznějších důležitých věcí. I když to zatíží váš rozpočet, naštěstí máte zdroje, do kterých můžete sáhnout. Začněte si opět šetřit na nečekané výdaje, hned, jak to bude možné.

Po zdravotní stránce si dávejte pozor zejména na úrazy. V milostném životě může dojít k různým nedorozuměním, konfliktům a napětí různého druhu. Bude to náročné období, protože situace se zlepší až ve druhé polovině března.

Rak (22.6 – 22.7.)

Připravte se zejména na smůlu v oblasti financí. Nevyplácí se spoléhat na štěstí ohledně financí. Plánujete-li investice, vyhněte se těm rizikovým, jako jsou například akciové trhy. Rozhodně si nekupujte výherní losy a nezapojujte se do hazardních her. Vaše výdaje se rapidně zvýší a můžete si za to sami. Kupujete příliš luxusní zboží, které ve skutečnosti ani nepotřebujte. Naučte se více šetřit, v budoucnu to rozhodně oceníte.

Právě proto, že se snažíte žít luxusním způsobem života, může se stát, že si až příliš užíváte. To není prospěšné pro vaše zdraví, takže i v této oblasti můžete zaznamenat smůlu. Hrozí zejména potíže související s trávením a močovým měchýřem. Abyste situaci dostali pod kontrolu, bude zapotřebí zaměřit se na zdravou stravu a dostatek pohybu. Vašemu duševnímu zdraví prospěje meditace. Orientujte se spíše na duševní prospěch, než na hmotné statky.

Štír (24.10. – 22.11.)

Smůlu budete mít zejména po zdravotní stránce. Nikdy není pozdě myslet na podporu svého imunitního systému, a to i v případě, že nemocní jste. Celý únor budete muset řešit své zdraví. Může vás potkat vážné onemocnění nebo několik méně vážných nemocí po sobě. To vás značně vyčerpává a není divu, že můžete na ostatní reagovat trochu podrážděně. Snažte se ale zachovat klid a nesvádějte na ostatní své potíže.

Problémy vám hrozí zejména v oblasti žaludku – ať už je to bolest břicha, nadýmání, zácpa, průjem či jiné zažívací obtíže. Abyste toto riziko minimalizovali, vyhýbejte se příliš tučným a sladkým jídlům. Vařte si doma a nepoužívejte ostré a výrazné koření. Každý večer si uvařte mátový čaj. Zaznamenat můžete též bolest v krku či uších. Chraňte si tyto části svého těla před chladem.

Na vodnáře čeká smůla zejména v oblasti vztahů
Na vodnáře čeká smůla zejména v oblasti vztahů | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Smůla se na vás lepí zejména v oblasti vztahů. Zatímco na začátku měsíce se vše vyvíjí přesně podle vašich představ, na konci měsíce už můžete být pod vlivem stresu. Vaše rodinné i partnerské vztahy jsou nejprve harmonické, máte si co říct a umíte si vzájemně vyjádřit podporu. Následující ochlazení vztahů proto přijde nečekaně jako ledová sprcha. Najednou je každé slovo dynamitem, který může způsobit výbuch. Nikdy nevíte, co říci, aby to nevyvolalo další hádku.

Bohužel můžete zažívat též potíže v oblasti financí. I když zde vaše smůla není v nejvyšší síle – hvězdy vám dovolují investovat na rizikových akciových trzích – projeví se zejména ve snižování vašich příjmů a naopak zvyšování výdajů. I toto může způsobit stresující situace.