Partnerský horoskop na týden od 10. ledna: Kozorozi napraví své chyby a Vodnáři čelí nepříjemným myšlenkám

Partnerský horoskop na týden od 10. ledna: Kozorozi napraví své chyby a Vodnáři čelí nepříjemným myšlenkám
Druhý lednový týden může v partnerských vztazích pomoci vyjasnit mnohá nedorozumění. Každé ze znamení k problému přistoupí jinak. Přečtěte si, co pro to můžete udělat vy.

Beran

Tento týden je vhodný pro intimní partnerské rozhovory, důležitá rozhodnutí ve vztazích a rodinná setkání. Pokud si nedokážete na svou lásku najít čas, snadněji můžete spadnout do nedorozumění a vytvářet si zbytečné domněnky. 

Býk

Události tohoto týdne od vás budou vyžadovat hodně taktu a trpělivosti. Hledejte rovnováhu mezi užitečným a příjemným. Zbytečně neodkládejte dohodnuté schůzky a splňte, co jste slíbili. 

Blíženci

Hledejte způsob, jak mluvit ze svého srdce, aniž byste zranili city druhých. Vaše očekávání bude tento týden jen stěží odpovídat realitě. Soustřeďte se proto na přítomnost a sdílejte se svým partnerem své aktuální pocity

Rak

Dlouhé hodiny strávené prací na důležitém projektu znamenají méně času se svou láskou. Udělejte si čas na schůzku se svým partnerem a svěřte se mu se svými starostmi. Možná vás překvapí, když vám nabídne pomocnou ruku. 

Lev

Vaše touha může převážit nad rozumem, milí Lvi. Tento týden nečiňte žádná důležitá rozhodnutí. Překonáte-li první překážku, možná přijdete na to, že lidé, kteří jsou již delší dobu ve vaší blízkosti, si zaslouží, abyste si jich více všímali. 

Panna

Objeví-li se bývalý partner s novými sliby, buďte na něj i na sebe tvrdí. I když jeho nabídka může působit slibně, může vás stáhnou tam, odkud jste se tak dlouho a pracně dostávali. Důvěřujte svému nitru a posilujte svou vůli.

Váhy

Vztah je pro vás na prvním místě, ale myslete také na zdravou rovnováhu. Kdy jste si naposledy udělali čas jen na sebe? Pamatujte na to, že sebeláska živí také vaši lásku partnerskou. 

Štír

Tento týden se snažte udržet v partnerském vztahu klidnou atmosféru a harmonii. Nehledejte na druhém žádné chyby a nevracejte se do již uzavřených nepříjemných zážitků. Budete muset na vztahu trochu zapracovat, ale za to úsilí to stojí, Štíři.

Střelec

Vaše láska může vyžadovat trochu více pozornosti, než je vám příjemné. Avšak pokud se jedná o někoho, na kom vám hluboce záleží, neměla by to být tak velká zátěž. 

Kozoroh

V tomto týdnu můžete napravit všechny chyby, kterých jste se v minulosti dopustili. Pokud jste se nedávno se svým partnerem neshodli, promluvte si o svých pocitech a najděte novou společnou cestu. 

Vodnář

Mnoho myšlenek ve vaší hlavě volá po pozornosti, Vodnáři. I když jsou nepříjemné, věnujte se jim a podělte se o ně s vaším partnerem. Dobrou zprávou je, že když to konečně vyřešíte, pročistíte své srdce a můžete do vašeho vztahu vpustit více důvěry a lásky. 

Ryby

V partnerském vztahu můžete tento týden snáze vyjádřit své niterné pocity. Nemusí to pro vás být úplně jednoduché, ale pokud se odhodláte, společné sdílení váš vztah jedině posílí a občerství. 

 

Zdroj: