Velký andělský horoskop na září: Střelce čeká rušný pracovní měsíc, Blížencům bude nakloněn k posilování vztahů

Velký andělský horoskop na září: Střelce čeká rušný pracovní měsíc, Blížencům bude nakloněn k posilování vztahů
Toto září bude pořádně akční. Přinese mnoho změn v oblasti lásky, kariéry i osobního rozvoje. Ryby by měli zapracovat samy na sobě, Berani naopak na svých vztazích.

S příchodem září se do života mnoha znamení vracejí povinnosti spojené se školní docházkou dětí. To však zdaleka není jediná změna, kterou můžete očekávat. Podle hvězd to totiž vypadá na velmi rušný měsíc, který přinese množství novinek. Takže vám tento měsíc uteče, ani nebudete vědět jak.

Beran (21. března - 19. dubna)

Září přináší závěrečnou fázi retrográdního pohybu planety Merkur, která přinese osvěžení a přehlednost v komunikaci. Je to tedy skvělý čas na na vyřešení všech nedorozumění s partnerem, v širší rodině i mezi kolegy. Využijte příležitosti k otevřené, ale respektující,  výměně názorů.

Býk (20. dubna - 20. května)

Září vám přinese pocit vnitřní harmonie a stability. Zaměřte se na podporu svého partnera a budování pevných základů vztahu. Pokud jste single, hledání partnera tento měsíc odložte a zaměřte se spíše na svůj vlastní rozvoj. Tento měsíc je ideální pro stanovení dlouhodobých cílů.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Začátek měsíce bude nakloněn posilování vztahů. Je to tedy skvělý čas na trávení volných chvil s přáteli a širší rodinou. V obchodní oblasti věnujte pozornost organizaci svých úkolů na začátku měsíce. Druhá polovina září vám přináší větší kreativitu a inovace, které se budou hodit při řešení obchodních výzev.

Rak (22. června - 22. července) 

Září 2023 vás povzbudí k jasným a upřímným rozhovorům s partnerem. Zaměřte se na řešení případných nedorozumění a výměnu názorů. V obchodní oblasti dbejte na týmovou práci a spolupráci s kolegy. Použijte svou intuici a emoční inteligenci k řešení konfliktů.

Lev (23. července - 22. srpna)

První polovina září bude časem odpočinout si a věnovat se svým vnitřním pocitům. Zaměřte se na udržení rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Tento měsíc přinese příležitosti k hlubšímu spojení s partnerem. Připravte se také na dynamický měsíc v oblasti podnikání. Druhá polovina září přinese větší pracovní nasazení a možnosti postupu.

Panna (23. srpna - 22. září)

Měsíc září bude klást důraz na komunikaci s partnerem a hledání společných řešení. V obchodní oblasti buďte připraveni přizpůsobit se změnám a novým situacím. Vaše organizační schopnosti se vám budou hodit především v první polovině září. V druhé polovině měsíce však snáze vyjádříte své nápady, proto případné prezentace či jednání směřujte spíše do tohoto období.

Váhy (23. září - 22. října)

Zaměřte se na rodinné vztahy a kvalitní trávení času se svými blízkými. V oblasti lásky snáze vyjádříte své city a užijete si romantické chvíle s partnerem. Buďte opatrní v oblasti financí a vyhněte se riskantním investicím. V práci se vám podaří zlepšit vztahy s kolegy.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Měsíc září vám přinese příležitost k upřímným a otevřeným rozhovorům s partnerem. Věnujte pozornost svému emočnímu stavu a snažte se upřímně popsat své potřeby. Zlepšení byste měli vidět i v kariérní oblasti, zejména co se týče vztahů s kolegy.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Buďte připraveni na rušný pracovní měsíc. První polovina září přinese příležitost ke zlepšení komunikace s nadřízenými. V druhé polovině měsíce se více zapojíte do práce a využijete své kreativní nápady. Buďte otevření novým projektům. Nezapomínejte však ani na svou rodinu a přátele.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Září vyzdvihne vaše kariérní cíle a ambice. Zaměřte se na oblast své odbornosti a rozvíjejte své kompetence. V oblasti lásky se zaměřte na společné cíle s partnerem a vyjádření vašeho závazku. Pro svobodné Kozorohy je tento čas vhodný pro poznávání nových lidí a navazování hlubších spojení.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Zaměřte se na činnosti, které vás inspirují a podněcují vaši kreativitu. Možná se vám podaří zahájit nový projekt nebo začít s novým koníčkem. Je to zkrátka ideální doba posunout se dál, klidně i mimo vaši obvyklou oblast.

Ryby (19. února - 20. března)

V práci budete čelit mnohým výzvám, obzvlášť pokud podnikáte. Zkuste i přesto trochu zpomalit a zapracovat na svém sebevědomí. Je to také vhodná doba na spirituální růst.

Zdroje článku: