Andělský horoskop na úterý: Štíři se začnou soustředit na vlastní problémy, Ryby by měly být otevřenější změnám

Andělský horoskop na úterý: Štíři se začnou soustředit na vlastní problémy, Ryby by měly být otevřenější změnám
V úterý dojde hned u několika znamení k poměrně významným posunům, a to jak na poli kariéry, tak i v oblasti osobního či rodinného života. Štíři se začnou soustředit na vlastní problémy, Ryby by měly být otevřenější změnám.

Úterý se pro mnohá znamení ponese v duchu změn. Mnozí z vás si něco důležitého uvědomí, jiní se dostanou k informaci, která je v životě významně posune kupředu. I když se vám některé okolnosti dnešního dne mohou zdát náročné, nezapomínejte, že anděle máte stále po svém boku.

Beran (21. března - 19. dubna)

Ne všechny vaše ambice se naplnily, ale to neznamená, že jste v nějakém ohledu selhali. Všechno má svůj čas, takže se nenechte vyvést z míry. Místo toho zaměřte svou energii na dosažení nějakého jiného cíle. 

Býk (20. dubna - 20. května)

Dnes se k vám dostane důležitá informace, ale je možné, že ji v první chvíli nepostřehnete. Soustřeďte se proto na každý detail a možná by nebylo od věci dělat si poznámky.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Cizí přízvuk vám dnes bude znít v uších jako hudba, vyvolá ve vás myšlenky na exotické kraje a připomene vám, že si musíte naplánovat další dovolenou. I kdyby se mělo jednat jen o plán na příští léto.

Rak (22. června - 22. července) 

Nezapomeňte, že nemusíte utratit hromadu peněz, abyste si užili spoustu zábavy. Pokud odmítáte pozvání do společnosti kvůli momentální finanční situaci, dejte svým blízkým najevo, že nyní jedete v úsporném módu a uvidíte, že společně najdete levnější variantu zábavy. 

Lev (23. července - 22. srpna)

Osoba, se kterou dnes budete trávit hodně času, nemusí být dostatečně trpělivá, aby poslouchala každé vaše slovo, takže se nesnažte nahazovat zásadní či choulostivá témata. To, že se vám plně nevěnuje, však neznamená, že si s ní(m) neužijete skvělé chvíle.

Panna (23. srpna - 22. září)

Život není vždy černobílý, i když někteří lidé, se kterými dnes budete jednat, si to myslí. Můžete druhého člověka požádat, aby byl nepředpojatý, ale nemůžete ho k tomu donutit. Pokud vás tedy dnes bude frustrovat úzkoprsý člověk, nesnažte se ho změnit. 

Váhy (23. září - 22. října)

Pokud chcete s někým skutečně navázat vztah, ať už profesní nebo milostný, musíte prohloubit rozhovor. Zeptejte se jich tedy na jejich vzpomínky z dětství, plány do budoucna, náhled na život nebo nějaké filozofické téma.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Dnes byste se měli soustředit na své vlastní problémy a na to, co se děje doma s některým z Vašich starších příbuzných. Pokud od Vás potřebují nějakou pozornost, měli byste udělat vše pro to, abyste jim ji poskytli.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Možná se dnes setkáte s někým, jehož postoje vás budou neskutečně rozčilovat. Na ignoranci je prostě něco, co se vám dostane pod kůži, a bude pro vás téměř nemožné nechat to být. Pokud jim něco neřeknete, bude vás to štvát celý den.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Dejte si dnes pozor na impulzivní nákupy. Možná si myslíte, že bez určité věci už nemůžete žít, ale mýlíte se. A když se na pár minut zamyslíte, sami si to uvědomíte. Utratit teď velký balík peněz by mohlo být chybou.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Dnes je to všechno ve vaší hlavě. Jinými slovy, svou realitu můžete změnit jednoduše tím, že budete myslet jinak než doposud. Je důležité si uvědomit, že síla pozitivního myšlení je stejně silná jako síla negativního myšlení, proto dbejte na to, abyste mysleli správně.

Ryby (19. února - 20. března)

Zkuste být dnes ve svém životě otevřenější změnám. Protože se vám to podaří, můžete zažít něco vyjímečného. Pokud se však budete příliš upínat na dodržování svého plánu do puntíku, proklouzne vám tato šance mezi prsty.

Zdroje článku: