Andělský horoskop na pondělí: Váhy čeká úspěch, Býci se pustí do nových věcí

Andělský horoskop na pondělí: Váhy čeká úspěch, Býci se pustí do nových věcí
Andělé nad námi bdí den, co den a drží nad námi ochranou ruku. Občas nám ale osud do cesty přivede i nějaké nepříjemnosti, před kterými nás andělé varují. Co nám ale chtějí sdělit toto pondělí? Pojďte se společně s námi podívat na jednotlivá znamení.

Beran (21.3. – 20.4.)

Vaši andělé jsou opravdu velice silní a dají vám možnost pohnout se svým osudem. Konečně se před vámi objevila nová cesta, po které se můžete vydat. Nebojte se toho, co vás na této cestě čeká, nepodléhejte strachu a depresím s vkročte do neznáma hned z kraje týdne, v pondělí.

Býk (21.4. – 20.5)

Váš anděl strážný vám dodá energii k tomu, abyste se pustili do nových věcí, které vás posunou dál. V pondělí byste se měli také zaměřit na lásku a city, rozvíjet ji nebo se vydat do společnosti a potkat nové lidi.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Stáhněte se chvilku do ústraní a promyslete si nadcházející kroky, jelikož podle andělů teď není ta nejvhodnější doba k tomu pouštět se do nových projektů. Nesnažte se jít do všeho po hlavě, ale vyčkejte na správný čas, andělé vám dají jasný signál.

Rak (22.6. – 23.7.)

Zaměřte se na to, jak vypadáte a jak na ostatní kolem vás působíte. Dbejte na hezký zevnějšek a příjemné vystupování a uvidíte, že si vás lidé kolem začnou všímat. Andělé vám radí, abyste svému partnerovi důvěřovali a ve vztahu pocítili svobodu. Zkuste si v pondělí od sebe chvilku odpočinout a vyrazete každý se svými přáteli ven.

Lev (24.7. – 23.8.)

V tyto dny si opravdu dejte pozor na všechny a na všechno. Andělé vám sesílají prozření, které rozhodně nemusí být příjemné, a proto se připravte na zprávy, které vás pravděpodobně moc nepotěší. Každý konec však berte jako nový začátek.

Panna (24.8. – 23.9.)

Stojíte na pevných základech, a v pondělí i v následujících dnech se vám bude dařit. Pokračujte v tom, co jste už začali a buďte otevřeni novým impulzům. Andělé na vás prozrazují také to, že se budete těšit velké pozornosti zejména opačného pohlaví. Pro nezadané by to mohla být skvělá šance na seznámení se.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Úspěch vás čeká hned v pondělí, proto vám andělé radí, abyste vytrvali. Pracujte na sobě nejen v zaměstnání, ale i ve vztahu a uvidíte, že vás čekají dny naplněné štěstím. Budete to mít přesně takové, jaké si to sami uděláte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Setkáte se s lidmi, které jste již delší dobu neviděli a kteří změní váš dosavadní život. Nebraňte se tomu, naopak andělé vám radí, že byste tomu mohli jít na pomoc a sami třeba nějaké setkání naplánovat. Nezadaní možná potkají svou dřívější lásku...

Střelec (23.11. – 21.12.)

V pondělí vás bude ovládat chtíč a síla, která je ukrytá ve vaší skutečné svobodě. Andělé vám dodají energii k tomu, abyste se mohli radovat a být temperamentní a vášniví. Následují dny si opravdu užijete!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Andělé před vámi odkryli jen kousek z toho, co se za nedlouho dozvíte. Má to své důvody, a tak v klidu vyčkejte, nikam nespěchejte, v pravý čas budete znát všechny podrobnosti. V tyto dny vám andělé také radí, abyste se zamysleli nad tím, komu jste v životě ještě neodpustili a zkusili s tím něco udělat.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

V životě se už konečně musíte trochu prosadit, ale bez pořádného sebevědomí, pracovitosti a houževnatosti to opravdu nepůjde. Andělé vám pomohou na začátku, ale pak už to bude jen na vás, zda dokážete vše dotáhnout až do úplného konce.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Andělé vám radí, že teď není vhodná doba k tomu, abyste začínali něco nového. Raději se stáhněte a popřemýšlejte, co byste ve svém životě mohli udělat jinak nebo lépe. S partnerem zkuste najít balanc, nevyhnete se ani kompromisům. 

Zdroj článku:
  • Autorský text