Andělský horoskop na 2. listopadový týden: Panny se zaměří na kariéru, Býci budou vstřícnější

Andělský horoskop na 2. listopadový týden: Panny se zaměří na kariéru, Býci budou vstřícnější
Někdy musíme vyjít ze své komfortní zóny, abychom zlepšili náš vlastní život. Každý den bychom měli udělat jeden malý krůček k našemu vytouženému životu, který označujeme jako perfektní či dokonalý. Tento týden není výjimka. Co vás čeká a co můžete změnit?

Tématem tohoto týdne je odpuštění a vzájemný soucit. Musíme ale chtít, nic nepřijde samo. Andělé se snaží naklonit nám okolnosti, abychom tolik netrpěli. Naštěstí většinu útrap, které k nám přijdou, budeme brát pozitivně. Reakce většiny z nás nebudou tak přehnané jako běžně. Přečtěte si, co přesně čeká vás a co můžete udělat, abyste tento týden strávili co nejpříjemněji.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoli v pondělí se nemusíte pohodnout s lidmi kolem vás, od úterka vás čeká vnitřní harmonie, což se promítne do všech vašich vztahů. Nemáte-li partnera, máte šanci potkat někoho výjimečného. Ve druhé polovině týdne zatoužíte dozvědět se více o vašich možnostech kariérního růstu.

Andělská rada: Na získávání nových přátel máte dost času, selektujte své potenciální budoucí kontakty. Čím více toho budete mít společného, tím více je pravděpodobné, že půjde o dlouhodobý vztah.

Býk (20. dubna – 20. května)

Více se zaměříte na vstřícnost, co se týče rodiny a přátel. Také prodavači, policisté a jiní lidé, kteří pracují s lidmi a přijdou s vámi do kontaktu, budou mít rázem lepší náladu. Ve druhé polovině týdne si zahrajete na detektiva. Uvidíte detaily, které jiní neuvidí, a lehce vyřešíte všechny problémy.

Andělská rada: Nabídněte lidem, že jim pomůžete s jejich úkoly. Pomáhat ostatním vás nyní bude bavit a můžete získat nové spojence, kteří vám toho později mohou mnoho nabídnout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vyrazíte za zábavou. Jste-li svobodní, můžete potkat někoho, kdo se vám bude hodně líbit. Pozdější vztah není vyloučen. Máte-li partnera, okořeníte vztah a ten začne být opět smysluplný. Postupem týdne si budete chtít povídat o tématech jako rovnocennost a závazky.

Andělská rada: Budete výjimečně kreativní, proto se zamyslete, jak byste lidem mohli dokázat svou náklonnost jinak než slovy. Promyšlený čin vždy působí věrohodněji než pouhá slova.

Rak (22. června – 22. července)

Pocítíte nutkání zdržovat se převážně doma, bude vám tam dobře. Rodinné vztahy se zlepší, ve vaší mysli zavládne harmonie, která vyřeší všechny spory. Postupem týdne se pokusíte zlepšit životní prostředí. Vymyslíte humorný způsob, jak lidi upozornit na problémy ve volné přírodě.

Andělská rada: Mír v duši znamená větší pozitivitu a menší hádavost. Kultivujte ho, ve všem hledejte jen to dobré. Budete mít smysl pro humor, využijte ho, abyste poučili ostatní lidi.

Budete mít veselou náladu, využijte toho
Budete mít veselou náladu, využijte toho | Zdroj: mavo / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Všimnete si problémů ve vašich vztazích a začnete je řešit. Slova jsou nyní nejlepší způsob, jak ostatním dokázat, že si jste vědomi problémů a chcete je řešit. Zároveň je dobré ostatní pochválit za to, co na nich obdivujete nejvíce. Hovořit o věcech, které se těžko vyslovují, nyní nebude takový problém.

Andělská rada: Váš přístup k problémům vás může obklopit chytrými lidmi. Nesnažte se znít příliš chytře, přirozenou inteligenci lidé ocení více než tu hranou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Více se zaměříte na svou kariéru. Budete vědět, co kdy udělat, abyste vydělali více. Pokud využijete všechnu svou kreativitu, práce vám též bude připadat jako zábava. V pátek ale zvolníte, více se zaměříte na lidi, kteří s vámi žijí ve společné domácnosti, či na svou rodinu.

Andělská rada: Využijte každé pracovní příležitosti, která se vám nabídne. Také vaši přátelé mohou potřebovat pomoc a nabídnou vám peníze. Neberte si od nich více, než potřebujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Zatoužíte po románku s blízkým člověkem. Jste-li zadaní a nejedná-li se o vašeho partnera, nechte se tento románek dít pouze ve vaší mysli. Jedná-li se o partnera či jste-li nezadaní, buďte sami sebou a setkáte se s úspěchem. Ve druhé polovině týdne budete zvídaví a vaše úvahy budou spíše o logice než o srdci.

Andělská rada: Máte velkou šanci setkat se s budoucími dlouholetými přáteli, kteří vás vždy podrží. Nikoho od sebe neodhánějte, všechny vyslechněte a popovídejte si s těmi, s nimiž vám bude dobře.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vrhnete se do činností, které vás budou těšit. Můžete zaznamenat pocity negativního charakteru, vycházející z vašich špatných zkušeností. Jakmile se ocitnete sami, dejte si pozor na hněv a pocit nedoceněnosti. Od čtvrtka se vrhnete do vydělávání peněz, práce vám půjde od ruky.

Andělská rada: Všechny negativní emoce proměňte v pozitivní, jakmile si jich všimnete. Hněv můžete změnit v porozumění, zášť ve shovívavost, a takto můžete pokračovat, dokud plně nevyčistíte svou mysl.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše komunikační schopnosti vzrostou, přátelé budou vše, co vás bude zajímat. Je lepší se věnovat také práci, a když budete mít volno, bavit se pouze s lidmi, kteří si vás váží pro to, jací skutečně jste. Nemáte-li partnera, je vhodná doba na seznámení. Od pátku budete nejen mluvit, ale také hodně přemýšlet.

Andělská rada: Je možné, že se zamilujte do starého přítele, tento vztah ale nemusí plně vyjít a za pár dní si můžete uvědomit, že tato láska nebyla opravdová. Nic proto neuspěchejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V zaměstnání získáte nového přítele, který ocení každou vaši pomoc a náležitě se vám odvděčí svým milým charakterem. Tomuto člověku budete moci říci cokoli, nic nevyzradí. Využijete-li svou tvůrčí osobnost naplno, váš nadřízený či rodič vás bude chválit dlouhé dny.

Andělská rada: Meditujte, kdykoli si začnete myslet, že své povinnosti přestáváte zvládat. Vždy najdete cestu, jak pokračovat bez ohledu na to, v jak ztížených podmínkách budete pracovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Soucit bude naplňovat vaši mysl. Budete náchylnější k odpuštění druhým i sami sobě, což je rozhodně dobře. Od čtvrtka zatoužíte po setkání s přáteli, které jste dlouho neviděli, pravděpodobně s bývalými spolužáky. Budete hodně sdílní a to samé budete očekávat od druhých.

Andělská rada: Různí živočichové mají různé barvy a tvary, ale v konečném výsledku se od vás tolik neliší. Udělejte pro ně něco dobrého. V přítomnosti lidí buďte upřímní.

Ryby (19. února – 20. března)

Začnete se chovat jinak než doposud. Zjistíte, které vzorce chování byly nesprávné, a vystrčíte je ze svého života. A to je dobře, lidé se ve vaší přítomnosti budou cítit mnohem pochopenější a začnou se vám svěřovat se svými tajemstvími. Nezklamte je. Ve druhé polovině týdne dostanete nápad, který zlepší vaši práci i práci vašich kolegů.

Andělská rada: Jděte si pevně za tím, čemu věříte. Také věnujte pozornost snům. Vaši milovaní, kteří již nežijí v tomto světě, vám předají důležitou zprávu.

Zdroj článku:
  • Autorský text