Andělská poselství na úterý: Střelci, vsaďte na jistotu, Váhy, zaměřte se na svou pohodu

Andělská poselství na úterý: Střelci, vsaďte na jistotu, Váhy, zaměřte se na svou pohodu
Utrpení postupně roste z malého semínka, které přiživujeme svou touhou po velkém majetku, úspěchu či dokonalém partnerském vztahu. Uvědomíme-li si, že každý člověk je jedinečný a nikdo jiný nám nesplní naše nejkrásnější sny, paradoxně si začneme život více užívat a budeme šťastnější. Andělé nám radí, abychom měli život rádi takový, jaký ho máme.

Náš život je perfektní sám o sobě, pouze my jsme věčně nespokojené bytosti. Například jsme mohli být vychováváni rodiči, kteří nám toho moc nekupovali. Účel byl jediný – naučit nás v životě hospodařit s penězi, ukázat nám, že nezáleží na tom, kolik věcí vlastníme. Na druhou stranu náš kamarád měl rodiče, kteří mu koupili, co si zamanul. Nyní si kupuje to, co nepotřebuje, a nedokáže nic ušetřit. Takto to funguje po celý náš život, na první pohled to vypadá, že ostatní se mají mnohem lépe. Andělé však důrazně doporučují, abychom se zaměřili na detaily. Tak zjistíme, že vedeme spokojený život. Jaká jsou jejich poselství dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Určování nových cílů je dobrý nápad, ale ujistěte se, že zejména v lásce nemáte přehnané nároky, které jsou nesplnitelné. Naučte partnera větší trpělivosti a nezávislosti, chcete-li se k němu rádi vracet. Nemáte-li partnera, ujistěte se, že váš nový objev nerozčílí kdejaká maličkost.

Andělská rada: Společná budoucnost je klíčem ke spokojeným vztahům všeho druhu. Dejte ostatním vědět, že s nimi počítáte dlouhodobě. Co kdybyste jim již teď navrhli společný výlet v létě?

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte snít o dovolené, kdy navštívíte dosud nepoznané oblasti. Vezměte pár přátel a vypravte se na dobrodružství okamžitě, nebo vyrazte na vlastní pěst, bez kohokoli dalšího. Přestože můžete mít strach z neznáma, jakmile na toto místo dorazíte, necháte se unést krásou tohoto místa a odnesete si skvělé zážitky.

Andělská rada: Nechte stres, aby od vás odešel. Dělejte něco, co vás baví, abyste obnovili svůj vnitřní klid a dokázali si naplno užít události, které vás dnes čekají.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snažte se lidem více projevovat svůj zájem o jejich přítomnost. Vaši známí mohou mít pocit, že s nimi nechcete trávit čas, pokud u toho děláte spoustu jiných věcí. Soustřeďte se na ně, pokud vám něco říkají, a ptejte se na věci související s tím, co vám sdělují.

Andělská rada: Pokud trávíte čas s někým, s kým se nebavíte, je to utrpení nejen pro vás, ale také pro tohoto člověka. Naučte se říkat na rovinu, zda s někým chcete být či nikoli.

Rak (22. června – 22. července)

Komunikujte s jinými lidmi. Zejména co se týče vašich nejbližších vztahů, bylo by vhodné tyto lidi informovat, jaké změny jste si pro ně na tento rok připravili. Nemusejí tak jásat, jak jste si původně mysleli, nebo naopak mohou změnu přijmout lépe než nyní čekáte.

Andělská rada: Žijete svůj vlastní život, někteří lidé ale jsou jeho součástí. Proto se ujišťujte, že sdílíte stejnou či podobnou vizi budoucnosti, než je budete šokovat svými plány.

Ujistěte se, že sdílíte stejnou vizi budoucnosti jako lidé, kteří jsou součástí vašeho života
Ujistěte se, že sdílíte stejnou vizi budoucnosti jako lidé, kteří jsou součástí vašeho života | Zdroj: ridofranz / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Mějte více rádi sami sebe. Nekritizujte se za to, jak vypadáte nebo co jste v poslední době udělali špatně. Každý nějak vypadá a každý dělá chyby. Sebekritika dokáže poukázat na vaše chyby, ale zároveň vám znemožňuje je napravit, pokud to s ní přeženete.

Andělská rada: Existují i jiné způsoby, jak si začít všímat, co děláte špatně. Jsou to reakce ostatních lidí, váš vlastní průzkum či představa, že to, co jste někomu udělali, někdo jiný udělal vám.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kdykoli si nebudete vědět rady, poslouchejte svůj vnitřní hlas a dělejte to, co je podle vás nejlepší. Neříkejte jiným lidem, jak moc se s nimi bavíte, když nevíte, co máte se svou nudou dělat. Upravte své koníčky, přestaňte ztrácet čas věnováním se těm, kterým se věnujete jen kvůli přátelům.

Andělská rada: Rozhodněte se, po čem vlastně toužíte, ať už v oblasti lásky, přátelství, kariéry či koníčků. Následně bude mnohem snazší najít lidi, s kterými si budete rozumět více.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepřejete-li se setkat s lidmi, které máte rádi, jen proto, že jste trochu líní, není na tom nic špatného. Odpočiňte si od lidí, pokud musíte. Můžete se věnovat sami sobě či člověku, na kterém vám záleží úplně nejvíce. Ve dvou se lze také pobavit, čímž upevníte své vztahy.

Andělská rada: Investujte svůj čas moudře, není nekonečně dlouhý. Rozhodněte se, s kým budete trávit čas raději, pokud se už musíte rozhodnout mezi dvěma lidmi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte lidem šanci popovídat si s vámi o všem, o čem si zamanou. Ačkoli vám se jejich téma pro rozhovor nemusí jevit záživně, postupně můžete získat cennou radu, která vyřeší váš současně největší problém. Zároveň k lidem buďte upřímní.

Andělská rada: Někteří lidé k vám přilnou doslova mrknutím oka. Není-li tento pocit vzájemný, řekněte těmto jedincům pravdu včas, abyste jim nedávali falešné naděje, které se nikdy nenaplní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Touha po zábavě a touha po jistotě se u vás střídají poměrně často. Více byste se měli zaměřit na jistotu, hlavně ohledně lásky a přátel. Je skvělé mít přátele, kteří se rádi zabaví, ale důležitější by měli být ti lidé, kteří vás podrží, když se problémy nakupí.

Andělská rada: Hledejte lidi, kteří vám jsou nablízku za všech okolností. Najdete je okamžitě, ale musíte začít hledat. Více než na hlučné lidi se zaměřte na ty tiché, u těch máte menší pravděpodobnost, že vás zklamou při první příležitosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Hledejte štěstí tam, kde jste ho dosud nehledali. Ne v oblasti lásky, ne v oblasti práce, ani ve změně vašeho životního stylu. Váš život je dokonalý takový, jaký je. Prozkoumejte své myšlenky a zjistíte, že jediný člověk, který vám bere štěstí, jste vy sami tím, že jste nespokojení se svým životem.

Andělská rada: Budete-li se na svět dívat pozitivněji, zjistíte, že se máte dobře a dolů klesnout nemůžete. Můžete se jen poučovat z chyb i z rad ostatních a tím stoupat výš, zlepšovat se.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zaseknout se v denní rutině a myslet si, že jste v začarovaném kruhu, z něhož není úniku, se může stát i vám. Hlavní je nic nevzdávat. Najděte si novou zábavu. Popřípadě můžete zkusit dělat stávající věci zcela odlišným způsobem. Zeptejte se přátel, jak by tuto situaci řešili oni.

Andělská rada: Pokud stojíte o člověka, který o vaší existenci ví jen málo, pozvěte ho ven. Budete vědět, zda do myšlenek na něj stojí investovat další energii či hledat někde jinde.

Ryby (19. února – 20. března)

Na mezilidských vztazích jiných lidí pracujete v tajnosti, ale nebuďte překvapeni, když se celý svět začne náhle točit jen kolem vás. Lidé vám chtějí poděkovat za to, kolik jste pro ně toho udělali. Nemusí vám to být příjemné. Nemyslete si, že si pochvalu nezasloužíte, ale zároveň se nenechte ovlivnit sladkými slovy.

Andělská rada: Važte si své pravé podstaty. Máte tendenci ji schovávat, nicméně každý si všimne, jaká milá osoba se skrývá za maskou člověka, který s nikým moc nemluví.

Zdroj článku:
  • Autorský text