Andělská poselství na úterý: Panny, úspěch se nedostaví hned, Střelci, nespěchejte tolik

Andělská poselství na úterý: Panny, úspěch se nedostaví hned, Střelci, nespěchejte tolik
Andělé myslí jinak než my. Mnozí z nás k nim proto vzhlížejí jako k moudrým tvorům. Věří, že lze dosáhnout čehokoli, jsou-li úmysly čisté. Stačí se na svůj cíl plně soustředit. Pomáhají nám být šťastnější. Přečtěte si, co vám radí na úterý.

Andělů je mnoho. Je jich tolik, že všichni jich u sebe máme dostatek na to, abychom mohli být šťastní. Musíme ale chtít. Někteří z nás totiž jen přežívají a baví se tím, že zostuzují jiné, což nevede ke štěstí ani jejich. Tito lidé ještě nedošli k pochopení, že soucit a vzájemné pochopení nám přinese štěstí. Paradoxně chceme-li zažít štěstí, musíme se vydat cestou štěstí. Rozšiřování radosti nám přinese uspokojení, přestože z toho my osobně nemáme žádný užitek. Jak můžete zlepšit svět vy? Přečtěte si poselství přímo pro vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pomoci příteli s jejich problémy, obzvláště těmi finančními, je velká čest. Není ale moudré jim pomáhat půjčkami, existuje-li jiné řešení. Buďte rozvážní a hledejte řešení problémů v těch nejmenších detailech.

Andělská rada: S nikým nesdílejte problémy vašich přátel. Nevěstí to nic dobrého ani pro vás, ani pro člověka, který s vámi sdílí tyto choulostivé informace.

Býk (20. dubna – 20. května)

Poskytněte podporu své rodině či svým kolegům. Všichni lidé na světě mají problémy, ale vy je dokážete rychle vyřešit. Vaše vnitřní oko je schopno vám poradit, jak postupovat. Více spolupracujte s lidmi a zjistíte, že také vaše velké problémy se začínají zmenšovat.

Andělská rada: Vaše dlouhodobé cíle budou snadněji splnitelné, pokud svou práci rozvrhnete mezi sebe a lidi, kterým na vás záleží.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pracujte tvrději. Zvýšená píle se vyplácí, přestože se nemusíte cítit uvolněně. Čím dříve svou práci vykonáte, tím déle budete moci odpočívat. Navíc vás výrazný posun bude motivovat a vy vytrváte déle. Osoba, která vám je schopna pomoci, bude pozitivně šokována vaší vytrvalostí.

Andělská rada: Nemluvte s ostatními lidmi, pokud jim nemáte co říci. Pouhé blábolení odradí lidi, kteří jsou dostatečně inteligentní na to, aby vám přinesli přínos.

Pracujte tvrdě, posunete se dále
Pracujte tvrdě, posunete se dále | Zdroj: Gorodenkoff / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Sdílejte více myšlenek s lidmi, kteří k vám chovají sympatie. Tito přátelé, partner i rodina vám mohou pomoci rozlousknout záhadu, která vám nedá spát. Podělte se s nimi o své sny, mají velký význam. V případě, že s někým máte neshody, společná řeč vyřeší tento problém.

Andělská rada: Jednejte podle toho, co si vy sami přejete. Tím připoutáte pozornost těch správných osob. Nejednejte však sobecky, myslete také na druhé.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rozhodnost vám nechybí, často ale dřímá hluboko uvnitř vás. Je načase ji probudit. Vidíte-li problém někoho jiného, nepřehlížejte ho. Vmísit se do potyčky dvou cizích lidí nemusí vyvolat obdiv, nicméně respekt z uváženého řešení dostanete.

Andělská rada: Jednejte podle nejlepšího uvážení. Dnes máte moc změnit život mnoha lidem, pokud budete hledat tu pravou příležitost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechtějte po ostatních, aby se vám plně podřídili. Úspěch se nedostaví náhle a ani si nijak nepomůžete, budete-li ostatní kritizovat. Obrňte se patřičnou dávkou vytrvalosti a postupujte pomalu nehledě na to, co zrovna řešíte.

Andělská rada: Toužíte-li po srdci nějakého člověka a ten vás soustavně odmítá, je nejvyšší čas vydat se dál a na tohoto člověka zapomenout.

Váhy (23. září – 23. října)

Je dobré se bavit, ale práce je také nesmírně důležitá pro osobní růst. Nezanedbávejte ji. Najděte rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Pocítíte-li lenost, vytvořte si novou motivaci, ta stávající již nefunguje. Rozhodnost je nyní klíčová.

Andělská rada: Udržujte si odvahu pokračovat dál. Strach, že něco můžete pokazit, vás pouze drží na začátku slibné cesty.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Odvaha je pro vás nesmírně důležitá a je zdrojem vaší moci. Ne vždy je ale moudré být za každou cenu odvážní. Nevrhejte se do nebezpečí jen proto, abyste si dokázali svou sílu, a hledejte potěšení ve své mysli. Čelit svým vlastním vzpomínkám a odstrkovat ty negativní je mnohdy odvaha úplně nejlepší.

Andělská rada: Touha změnit svět se musí pilovat, aby byla účinná. Proto se zaměřte na to, jak chcete ostatním pomoci, spíše než že chcete pomoci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Plánování vás posune v životě dál a většina cílů bude snáze zrealizovatelná, ale přesto nikam nespěchejte, pokud plánujete. První nápad je pouze hrubý, abyste byli schopni čelit životním výzvám, musíte se více zaměřit na to, co chcete udělat.

Andělská rada: Neodhalujte své myšlenky cizím lidem, pokud jim nedůvěřujete a nenastal správný čas na odhalení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Komunikace je nanejvýš důležitá zejména v pracovním prostředí. Máte spoustu znalostí, které můžete předat vašim kolegům. Jste moudří a předávání zkušeností vám dnes půjde na výbornou. Zábavnost není vaše vlastnost, ale to v tomto případě vůbec nevadí.

Andělská rada: Předávejte lidem důkazy, kdykoli o ně požádají. Vaše názory jsou potvrditelné, nemáte se čeho bát.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vydělávání peněz není to nejzábavnější, co můžete dělat, ale také je zapotřebí, abyste vedli spokojenější život. Nečekejte, až se povýšení dostaví samo. Dokažte svým nadřízeným, že máte na víc a práce vás baví. Buďte trpěliví, nebude to hned.

Andělská rada: Vaše nápady vám pomohou zazářit. Zlepšete své pracovní prostředí a morálku a odměna vás nemine.

Ryby (19. února – 20. března)

Myšlenka, že víte všechno, je naprosto nereálná. Lepší je uznat svou nevědomost než ze sebe dělat tu nejchytřejší bytost. Můžete nepěkně narazit. Podělte se o to, co víte, a nepřibarvujte fakta. Stanete se mnohem respektovanější bytostí a lidé vás budou mít více rádi.

Andělská rada: Podělte se o všechno, co můžete světu nabídnout. Víc hlav víc ví a ostatní lidé mohou váš plán dovést k dokonalosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text