Kterým 4 znamením bude přát láska během října?

Kterým 4 znamením bude přát láska během října?
Měsíc říjen je znamením lásky zejména pro čtyři znamení zvěrokruhu. Zajímá vás, komu se v lásce tento měsíc zadaří a jak se v lásce povede zrovna vám? Podívejte se, kterým znamením tento měsíc láska bude přát!

Beran (21.3.-20.4.)

Měsíc říjen přináší do znamení Berana velmi optimistického ducha. Budete dosahovat svých cílů, neboť s vaším pozitivním naladěním o sobě nebudete ani na okamžik pochybovat.

Ne každý den bude sice podle vašich představ, ale moc dobře víte, že jiný den se vám podaří zase lépe.

Svou spřízněnou duši můžete potkat právě na některé z vašich cest, které během října podniknete. Nemusíte se vydávat ani daleko, ale každá cesta vám něco pozitivního přinese. I každý vztah, který navážete během tohoto měsíce, vám přinese do života něco velkého.

Váhy (23.9.-23.10.)

Ve Váhách nyní dominuje nespoutaný Mars, který pro vás přináší nové možnosti. Mars umožňuje získat to, co chcete a poukazuje na vaše touhy, smyslnost nebo odvahu. Zároveň se s touto planetou vždy ozývá sexuální pud. Mars dodává tomuto znamení odvahu a sílu, kterou běžně opouští, jakmile se mu něco přestává dařit.

Vaším úkolem bude získat to, co chcete a tento měsíc je jako stvořený pro zrealizování vašich dlouhodobých tužeb.

Máte jasný cíl, který je zároveň v souladu s morálními hodnotami i vašimi city. Tudíž víte, že si můžete směle za svým cílem pokračovat, neboť děláte pro sebe to nejlepší a nikomu tím neškodíte. Bude vás ovládat protějšek, který s vámi chce navodit zejména sexuální vztah.

Můžete k sobě však přitáhnout někoho velmi vznětlivého až agresivního a pozor byste si měli dát na to, jak hodně vás ovládá. 

Štír (24.10.-22.11.)

Venuše, která vstoupila do znamení Štíru, přináší nové přínosy v oblasti lásky. Ve vztazích budete velmi odhodlaní. Pozor si ale dejte na sklony k majetnictví a na vaše žárlivé scény, které vztahu vůbec neprospějí. Celkově se u vás budou hodně projevovat emoce.

Vaše fyzická přitažlivost bude pro vás v tomto měsíci časem sklizně a přinese i mnoho sexu. Ke svému protějšku budete neobyčejně přitahování a celkově budete vládnout silnou vzrušivou energií.

Láska může být v tomto období pro vás velice silná a opojná a budete ji velmi intenzivně prožívat. Od svého protějšku budete vyžadovat velkou angažovanost a budete mít sklony k panovačnosti. Chcete mít pocit, že druhého vlastníte. Dejte si pozor, aby váš protějšek s vámi vždy držel krok.

Tento měsíc však celkově přináší mnoho lásky a sexuální energie a můžete se těšit na plodné období v oblasti vztahů. 

Střelec (23.11-21.12.)

Znamení Střelce bude v měsíci říjnu pod velkou nadvládou Jupitera, který má na něho velký vliv. Díky němu budete kypět optimismem a mít dostatek sebedůvěry na všechny akce. Máte výborné řečnické nadání a díky vaším komunikačním schopnostem okouzlíte každý protějšek.

Čekají vás nové možnosti spojené s nějakou cestou. Štěstí přeje i novým vztahům zejména přátelským, které můžete navázat z učiněných cest. Vaše láska se bude také prohlubovat k vašim dětem, které máte tendenci rozmazlovat.

Tento měsíc se vám dostane nějakého dobrodružství a hodně vzrušivých okamžiků.

Zdroj:

  • autorský text