Andělská poselství na úterý: Berani, respektujte soukromí druhých, Kozorozi, nemyslete na nejhorší

Andělská poselství na úterý: Berani, respektujte soukromí druhých, Kozorozi, nemyslete na nejhorší
Občas přemýšlíme, zda někomu odpustit či nikoli. Andělé zastávají názor, že abychom byli schopni odpustit ostatním, napřed musíme sebrat odvahu a odpustit sami sobě. Neboť jsme to hlavně my sami, komu svými činy ubližujeme.

Nikdo z nás si nechce vědomě uříznout ostudu. A přesto to děláme. K zostuzení sebe sama stačí jedna jediná věc – přestat se ovládat. Říkáme věci, které bychom za normálních okolností nikdy neřekli. Andělé se nás snaží usměrnit, donutit nás pochopit, v čem chybujeme. Pro začátek ale stačí upřímně si říci, že odpouštíme sami sobě. Co dalšího pro své vlastní dobro můžete udělat, aby to pomohlo i lidem ve vašem okolí? Andělé vám přinášejí další denní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemusíte zjišťovat všechno, co uslyšíte jen zčásti. Stejně jako vy, ostatní lidé mají právo na soukromí. Nestrkejte do všeho nos, pokud si nejste jisti, že to může pomoci jiným lidem. Navíc přílišné vyzvídání může vyvolat další otázky, ale nepřinese žádné konkrétní odpovědi.

Andělská rada: Zpochybňujte názory ostatních, pokud si myslíte, že nejsou pravdivé, ale rozhodně ne manipulativně a už vůbec ne na veřejnosti, kde můžete dotyčného ztrapnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hrajte podle pravidel. Neposlouchejte své líné já, které se snaží vymýšlet různé okliky, jak si usnadnit život. Můžete potkat člověka, který vám naslibuje hory doly, ale můžete si být jisti, že je to jen způsob, jak vás přivést do nepěkných potíží. Při rozhodování používejte logiku, ne city.

Andělská rada: Neberte si k srdci, když vás někdo pomlouvá. Nikoho nepomlouvejte na oplátku. Tím dokážete, že jste silná osobnost, která má své hodnoty.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pochyby jsou vaším opravdu velkým nepřítelem. Ne všichni lidé jednají tak, jak si o nich myslíte. Srdce spousty z nich jsou čistá a nechtějí vám ublížit. Nesouhlasí-li někdo s vašimi momentálními plány, má na to plné právo. Místo hněvu se zeptejte, co přesně se mu na vašich plánech zdá špatného.

Andělská rada: Sdělte ostatním, proč jsou pro vás vaše momentální cíle tolik důležité. Hlavně nekřičte, všechno řešte v klidu. Volte správná slova, která nikoho neurazí.

Rak (22. června – 22. července)

Ne vždy je dobrý nápad vymyslet si plán a držet se ho tak přímo. Více si všímejte detailů a poznejte, kdy váš plán začíná selhávat. Následně se vydejte oklikou, abyste svou jistotu úspěchu opět stabilizovali. Také více mluvte s lidmi, mohou vám hodně pomoci.

Andělská rada: Senioři budou mít velkou radost, když za nimi přijdete s prosbou o radu. Navíc jsou mnohem sdílnější a nebojí se přiznat chyby, kterých se dopustili, tudíž na svá možná zklamání budete připravenější.

Komunikace s lidmi pro vás může být prospěšná
Komunikace s lidmi pro vás může být prospěšná | Zdroj: Rawpixel / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Své přátelské vztahy si hýčkejte, stejně jako lidi, které milujete. Nemusí to být partnerská láska, může se jednat i o sourozeneckou lásku. Citové vazby, které sdílíte se svými nejbližšími, jsou pro vás důležité, přestože nyní si můžete myslet, že ostatní lidi k životu nepotřebujete.

Andělská rada: Pozor na lidi, kteří vám dávají falešnou naději. Neupřednostňujte je před těmi, na kterých vám opravdu záleží a u nichž si jste jisti, že vás nikdy nezklamou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedorozumění není to samé jako lež. Lidé lžou cíleně, abyste jim uvěřili a oni mohli zneužívat vaší dobroty, nebo ze strachu, jak byste reagovali. Cíleně. Nedorozumění cílené není, jde jen o špatné pochopení nějaké informace. Neničte vztahy, protože došlo k drobnému nedorozumění.

Andělská rada: Máte právo selektovat lidi, s nimiž budete trávit čas. Dobré lidi byste si ale měli držet u sebe. Může se totiž stát, že tak dobrého člověka už nikdy v životě nepotkáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li pocit, že vás někdo podrobuje zkoušce, jejíž účel neznáte, zaměřte se na dotyčného člověka. Naschvály jsou mezi přáteli zcela běžné, ale pokud vám dotyčný nedopřeje ani trochu klidu, zřejmě to není ten pravý přítel pro vás. Nenechte ze sebe vysávat pozitivní energii donekonečna.

Andělská rada: Než něco řeknete, přesvědčte se, že máte všechny potřebné informace. Argumentovat nepravdou je opravdu špatný nápad. Požadujte zdroje u všeho, co vám kdo řekne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bylo by dobré, kdybyste dnes všechno řešili v klidu. Vše si několikrát rozmyslete, zejména to, co se týká vašich slibů. Neslibujte nikomu nic, pokud splnění slibu vyžaduje újmu jiného člověka. Chovejte se k ostatním tak, jak si myslíte, že je správné.

Andělská rada: Buďte oddáni svým úkolům. Někdy je lepší nesnažit se splnit všechno za všechny jen proto, aby vás chválili všude možně. Mějte svou vlastní, opravdovou hrdost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete mít pocit, že vaše loajalita ostatním lidem není dobře přijímána a lidé mají pocit, jako byste je plně nepodporovali. Ne vždy to musí být pravda. Místo abyste si udělali jasný obrázek z několika indicií, pokuste se pochopit, proč jsou k vám v poslední době tak odtažití.

Andělská rada: Impulzivní myšlenky nejsou téměř nikdy správné. Nejlepší je počkat, jak se situace vyvrbí, než začít nadávat, že vás nikdo nemá rád.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nezabývejte se nejhoršími scénáři, které mohou nastat. Je dobré využívat fantazii, ovšem ne v tomto případě. Naopak, zkuste být více reálnější ke svým očekáváním i ke skutečnému světu. Nevěřte všemu, co si myslíte. Vaše negativní myšlenky vás mohou rozhádat s nejbližšími.

Andělská rada: Bojíte-li se o své pracovní místo či o fyzické zdraví, konzultujte to s lidmi, kteří vám mohou poskytnout pravdivé informace. Je to mnohem lepší než žít v obavách, co nastane zítra.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše finanční situace vás občas pěkně mate. V jednu chvíli si můžete koupit vše, co si zamanete, v další musíte šetřit, kde se dá. Najděte zlatou střední cestu. Nemusíte budit dojem toho největšího boháče, abyste si našli přátele, kteří vás budou vždy podporovat.

Andělská rada: Neposlouchejte lidi, kteří se vás snaží vyždímat z peněz. Važte si názorů lidí, kteří vám radí příliš neutrácet, protože nikdy nevíte, co vás může potkat.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste-li pod tlakem v pracovním či soukromém životě, můžete se lehce uvolnit. Hlavní je nelhat sami sobě, že za chvilku to bude lepší. Bez vašeho přičinění se to opravdu nezlepší, proto nezavírejte oči před realitou. Buďte skromní a nepřeceňujte své momentální schopnosti.

Andělská rada: Vždy najdete způsob, jak se v něčem zlepšit. Musíte si ale uvědomit, že stále je co zlepšovat. Jedině tak dojde ke změně nejen ve vaší mysli, ale také ve skutečnosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text