Andělská poselství na středu: Blíženci, buďte upřímnější, Panny, nezveličujte problémy

Andělská poselství na středu: Blíženci, buďte upřímnější, Panny, nezveličujte problémy
Bolestivou událost občas zažije každý z nás. Není to tím, že by si vyšší moc vybrala jednoho jediného člověka, který bude trpět, a ostatní budou šťastní. Andělé vidí problém v tom, že všechno si bereme až příliš osobně, proto nevidíme onu bolest v očích jiných lidí. Připadají nám šťastní.

A právě to je to, co nás ubíjí. Jenže pravdou je, že na všechno lze reagovat různými způsoby. Můžeme se trápit, můžeme se poučit, můžeme se tomu zasmát. Záleží jen na nás, jakou cestu si vybereme. Andělé však doporučují vydat se tou zlatou střední. Co ještě by vám rádi sdělili? Přečtěte si jejich poselství na středeční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebuďte tak nezaujatí. Pokud vás dojalo to, co vám kdo řekl, není příliš vhodné vypustit neutrální reakci. Řekněte lidem, jaký jejich počin se vám líbí a čeho by se naopak příště měli vyvarovat. Lidé vám říkají, co se jim stalo, proto, abyste jim poradili, nikoli proto, aby se pouze pochlubili.

Andělská rada: Nejste z kamene, ale občas si přejete, aby se nikdo nedozvěděl, co si myslíte. Může to být dobrý přístup, pokud někomu nedůvěřujete, ale svým nejbližším je dobré projevit trochu sympatií.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nabydete-li dojmu, že všichni ostatní se vás snaží vytočit, zlehčete situaci vtipem. Díky tomu získáte čas, abyste plně pochopili, co se vlastně stalo a proč. Ostatní, stejně jako vy, mají své problémy, a pokud se nakupí, dělají věci, které by běžně nikdy neudělali. Mějte více pochopení.

Andělská rada: Nepředpokládejte, že všechno je tak, jak si myslíte. Pokud někomu radíte, zaměřte se na detaily místo toho, abyste řekli první radu, která vám přijde na mysl.

Blíženci (21. května – 21. června)

Naparování se nikdy nepřineslo nic dobrého. Neříkejte, co všechno dokážete, aniž byste své tvrzení podložili nějakými činy. Je lepší mlčet a vědět, že něco dokážete, až to bude zapotřebí, než se chvástat a poté být nemile překvapeni, že někdo chce, abyste udělali něco pro vás nemožného.

Andělská rada: Stejný postup volte i v případě samotných slov. Poukazujte na zdroje, z nich jste čerpali, než vypustíte informaci, o které si ani vy sami nejste úplně jisti, zda je pravdivá.

Rak (22. června – 22. července)

Je velký rozdíl mezi skutečnou pomocí a nucenou pomocí. Nemáte-li náladu rozdávat rady, řekněte, že se na to zaměříte jindy. Nemáte-li motivaci ani dobrou náladu, vaše pomoc bude více škodit než skutečně pomáhat. Zkuste danou osobu nasměrovat k někomu, kdo jí podle vás pomůže mnohem více.

Andělská rada: Dejte lidem vědět, že vám na nich skutečně záleží, že pouze nemáte dnes náladu. Travte čas s těmi, se kterými chcete, a nenuťte se do činností, které vám jsou nepříjemné.

Pomáhejte jen když budete opravdu chtít někomu pomoct, nenuťte se
Bez motivace bude vaše pomoc více škodit než skutečně pomáhat | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš den bude tak pozitivní, jak pozitivní ho budete vnímat. Rozpoznejte lidi, kteří vám vnucují názor, že život je špatný. Místo toho si jděte za svými sny, ujistěte se, že nejste nikým ovlivňováni. Buďte si více vědomi svých hodnot a využijte jich k tomu, abyste dosáhli svého štěstí.

Andělská rada: Zjistěte, jaké jsou pravé hodnoty vašich přátel. Později, až budou smutní, jim je můžete připomenout. Stanete se tím nejlepším přítelem, jakého kdy měli, a budou za vás rádi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se rozhodnete problémy zveličit a udělat z nich věc, která snad má zničit celý svět, stanete se slepými k detailům, které vám pomohou vyřešit celou potíž. Udržujte svou mysl v klidu a než uděláte rozhodnutí, ujistěte se, že vám neuniklo nic, které by na něj mělo zásadní vliv.

Andělská rada: Nemusíte nadávat na jiné lidi, že se mohli zachovat jinak. Co se stalo, to už nejde vrátit zpátky. Místo kritiky věnujte plnou pozornost možnostem, jak vzniklý problém vyřešit.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte své podpůrné dny, kdy si přejete pomoci všem lidem na tomto světě. Trochu zvolněte, není ve vašich silách nastolit světový mír ještě dnes. Lepší než nárokovat si sympatie ostatních lidí spíše buďte k užitku, ale nepřežeňte to. Následující dny budete mít ještě mnoho příležitostí dokázat, co ve vás je.

Andělská rada: Porozhlédněte se po okolí a hledejte projekty, které ještě nebyly zrealizovány. Nabídněte svou pomoc u toho projektu, který je podle vás nejlepší a pomůže mnoha lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zatoužíte-li po krátkém výletu, vyberte si ten, na němž se něco přiučíte. Například máte-li rádi hrady a zámky, jeďte na nějaký vzdálenější, abyste se mohli kochat přírodou, kolem níž budete projíždět. Nejenže se mnohé dozvíte, ale také si můžete najít nové přátele, s nimiž sdílíte své nadšení.

Andělská rada: Pokud zrovna chcete zůstat doma, pozvěte své přátele a kolegy a nechte je, ať se poznají navzájem. Také můžete zajít za někým, koho neznáte moc dobře, a poznat ho lépe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Věnujte plnou pozornost svým pocitům. Nezlehčujte je jen proto, že si myslíte, že jiné lidi nebudou zajímat. Potřebujete-li určitý čas, omluvte se svým přátelům a zůstaňte doma. Jste-li na někoho naštvaní, dejte mu vědět, jak se cítíte. Zároveň nedovolte, abyste započali hádku.

Andělská rada: Všechny pocity, i ty negativní, můžete projednat v klidu. Pokud už došlo k hádce, nebojte se omluvit jako první. Druhý člověk ocení vaši snahu o usmíření, přestože to nemusí projevit okamžitě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Važte si vztahů s lidmi, ale také sami sebe. Nemusíte se nutně rozkrájet, abyste ostatním dokázali, jak vám na nich záleží. Položte si otázku: Dokazujete svou loajalitu svým přátelům a rodině nebo sami sobě? Najděte své hodnoty a naučte se poznat, kdy už říci ne.

Andělská rada: Trávit dlouhé hodiny s lidmi, kteří jsou pro vás důležití, je vyčerpávající. Najděte si čas sami na sebe a dělejte i činnosti, které nezahrnují jiné lidi či práci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Najděte potěšení ve svých každodenních povinnostech. Čím déle něco děláte, tím je to pro vás nezáživnější, a jednou nastane den, kdy se vám to nebude chtít dělat vůbec. Najděte si krátkou zábavu mezi těmito činnostmi nebo je každý den dělejte v jiném pořadí, aby se staly nevšedními.

Andělská rada: Vyčerpání vám hrozí kdykoli, zejména to psychické. Nedovolte své mysli, aby řídila váš pracovní i domácí život. Využijte kreativitu, abyste si udrželi svou motivaci dokončit to, co jste začali.

Ryby (19. února – 20. března)

Když vás popadne touha změnit svou vizáž, je mnohem lepší provést malé změny než se kompletně změnit ze dne na den. Pokud se vám výrazná změna nebude líbit, bude to vaše psychika, kdo to odnese nejvíc. Bude-li změna, jakkoli malá, dokonalá, začnete se cítit mnohem lépe.

Andělská rada: To, jak vás vnímají ostatní, silně ovlivňuje vaši motivaci, ať už se snažíte o cokoli. Proto zbytečně neexperimentujte, nejste-li si jisti, jaký bude konečný výsledek.

Zdroj článku:
  • Autorský text