Andělská poselství na středu: Kozorozi, najděte stejně smýšlející lidi, Berani, všímejte si potřeb ostatních

Andělská poselství na středu: Kozorozi, najděte stejně smýšlející lidi, Berani, všímejte si potřeb ostatních
Podle andělů bychom měli zapomenout na své předsudky a dívat se na svět správným úhlem pohledu. Je to ten úhel, během něhož nenecháváme ani negativní, ani pozitivní pocity, které by mohly ohýbat naší realitou. Stane-li se tragédie, měla se stát, pokud se nám zadaří, neměli bychom nechat mysl, aby si myslela, že jsme lepší než všichni ostatní.

Všechno to je pouze o našem egu. To nás posouvá na první místo. Jinými slovy pokud se nám daří, podle ega jsme si to plně zasloužili a ostatní lidé nám pouze závidějí, přestože nám ve skutečnosti mohou přát jen to nejlepší. A pokud se nám nedaří, podle ega to není naše vina. Mohou za to ostatní. Takové myšlení je špatné. Andělé se nám snaží pomoci nehledě na to, jaký jsme člověk. Přečtěte si jejich poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechna spojení s lidmi, která prožíváte, vám přinášejí radost. Je důležité všímat si potřeb ostatních lidí, ale pokud z vás pouze vysávají pozitivní energii a nemají snahu vám na oplátku předat tu svou, je vhodné spojit se s více kompatibilními lidmi.

Andělská rada: Někteří lidé pouze potřebují čas, aby zjistili, že jim chybíte. Vytkněte jim jejich sobeckost, ale zároveň buďte připraveni jim odpustit, až si urovnají své myšlenky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaši přátelé si zaslouží mnohem více pozornosti, než jste jim v poslední době věnovali. Také vám začínají chybět, proto vám nic nebrání v příjemném setkání, při němž si skvěle popovídáte s přáteli a dozvíte se zajímavé věci, převážně pozitivní.

Andělská rada: Vciťte se do toho, čím vaši přátelé procházejí. Někteří z nich potřebují pomoc, kterou jim můžete nabídnout jen tehdy, když plně pochopíte jejich současnou situaci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Díky vaší pozitivitě i ta nejhorší práce vypadá jako něco, co by se nedalo nezvládnout. Dnes máte tu moc motivovat každého člověka, proto jí využijte a zpříjemňujte ostatním zdánlivě nudný den. Nabídněte jim spolupráci na jejich projektu. Díky vám se den každého člověka rozjasní nehledě na to, jak špatný ráno byl.

Andělská rada: Reprezentujte své názory. Oblékejte se podle toho, co si skutečně myslíte. Ostatní lidé vám budou fandit, pokud jsou dostatečně moudří na to, aby respektovali vaše názory.

Rak (22. června – 22. července)

O osobě, se kterou se hodláte teprve seznámit, si zjistěte co nejvíce informací. Právě společné zájmy, které odhalíte, vám sdělí, zda to s touto osobou vypadá na dlouhodobější vztah. Také vám poskytnou skvělé téma k zahájení rozhovoru, ať už na přátelské či milostné bázi.

Andělská rada: Pozvěte tuto osobu na vaše oblíbené místo, například v přírodě. Tím, že se otevřete, bude i druhá osoba přístupnější citlivějším tématům a upřímnější.

Vyrazte na rande do přírody.
Vyrazte na rande do přírody. | Zdroj: stetsik / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Bavte se, kdykoli to jde. Pochopitelně napřed potřebujete splnit své povinnosti, nemůžete se bavit po celý život, aniž byste ostatním byli k užitku. Zábava však může být silnější motivace, než si myslíte. Naučte se odměňovat se za své úsilí a práce vám půjde mnohem lépe od ruky.

Andělská rada: Užijte si trochu toho luxusu. V poslední době jste hodně šetřili, odměňte se luxusnější večeří či obědem. Nemějte si to za zlé, každý člověk občas potřebuje trochu sebelásky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lidé vám říkají různé věci, někdy pozitivní, někdy ne tak dobré. Ne všechny špatné věci jsou myšleny špatně, stejně jako pozitivní věci nemusejí být řečeny upřímně. Zamyslete se nad tím, kde je pravda. Rozpoznejte, kdy vám lidé říkají pravdu, a to pomocí vašeho zdravého úsudku.

Andělská rada: Neříkáme, že byste neměli věřit nikomu. Přílišná důvěra však také není zdravá. Jednejte podle toho, co vám říká srdce. Poučte se z chyb, ale nebuďte příliš pyšní.

Váhy (23. září – 23. října)

Popřemýšlejte, co vás baví nejvíce, a rozhodněte se, které přátele chcete mít po svém boku, až rozjedete největší byznys vašeho života. Ze všeho můžete profitovat, budete-li si to přát, a ze všeho můžete vytvořit naději pro jiné lidi, i pro ty, které zatím neznáte.

Andělská rada: Nebojte se mít svůj vlastní sen. Lidé vás podrží, pokud to jsou skuteční přátelé, a poskytnou vám cenné rady do začátku. Na co ještě čekáte? Začněte na svém snu pracovat již dnes.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ze své touhy po lásce můžete udělat jistou formu umění a tím přilákat pozornost člověka, na němž vám záleží nejvíce. Nebojte se ukázat svou zranitelnou stránku. Není nic špatného neumět všechno, opravdové umění je nebát se to přiznat. Nechcete-li, aby se přetvařoval celý vztah, je načase ukázat svou skutečnou podobu.

Andělská rada: Vytvořte z dneška den, na který nikdy nezapomenete. Spojte se s rodinou člověka, ke kterému cítíte lásku, a nechte projevit svou hravou a zábavnou stránku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechny sny něco znamenají. Nejen ty, které se vám zdají v noci, ale také ty, o kterých sníte přes den, když vás zrovna nikdo neruší. Snažte se pochopit, proč chcete dosáhnout zrovna vašeho momentálního cíle, a jeho naplnění se již nebude jevit jako nemožné.

Andělská rada: Ve vašem nitru dřímá touha, o které zatím nevíte. To neznamená, že vám nebere štěstí. Odhalte ji a naplňte ji, poté můžete pracovat na své pozitivitě mnohem lépe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sdílení myšlenek s lidmi, kteří jsou ochotni vás poslouchat a zkusit pochopit, může být obohacující zkušenost. Už jen ten pocit, že vám někdo věnuje plnou pozornost, ve vás vyvolá dobrý pocit. Pečlivě vybírejte, s kým dnes strávíte den, abyste byli co nejvíce šťastní.

Andělská rada: Popřemýšlejte nad slovy, která se dnes dozvíte. Za pár dní zjistíte, že informace, které jste se dozvěděli, vám jsou k velkému užitku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete-li si to přát, můžete se stát člověkem, který velí ostatním, neboť víte, kdy co udělat, aby se práce stala efektivnější. Je to váš vnitřní dar, který nevyužíváte. Zkuste to dnes jinak a zjistíte, že vám lidé blahopřejí k moudrým rozhodnutím, která usnadňují nejen práci, ale také jejich životy.

Andělská rada: Ačkoli máte hlavní slovo, měli byste naslouchat ostatním lidem. Také oni mají své názory, které jsou velmi užitečné, pokud se nad nimi trochu zamyslíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne všichni lidé jsou tak čistí, jak si myslíte. Nesuďte podle vzhledu, kdo by vám mohl ublížit. Svou pozornost věnujte činům, které lidé konají. Pokud jsou s vámi pouze tehdy, když oni potřebují vás, a nikdy tu pro vás nejsou, když je opravdu potřebujete, měli byste se zamyslet.

Andělská rada: Realita se mnohdy liší od vašich snů. Nekomplikujte si život tím, že u sebe budete držet nesprávné lidi. Nejste tak zoufalí, abyste své přátele nemohli selektovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text