Andělská poselství na středu: Váhy, přijměte všechny životní výzvy, Vodnáři, buďte více flexibilní

Andělská poselství na středu: Váhy, přijměte všechny životní výzvy, Vodnáři, buďte více flexibilní
Andělé se snaží, abychom si vážili svého vlastního života. Chtějí, abychom život prožívali, ne přežívali. Ukazují nám, že život stojí za to žít a že existuje spousta možností, jak si ho zpříjemnit. Každý den máme možnost změnit trasu naší životní cesty. Do jisté míry nám pomáhají jejich poselství.

Lidský život je vzácný a také jedinečný. Od ostatních lidí bychom se měli odlišovat. Přesto se většina z nás rozhodla žít život beze změn. Je pohodlný, ale šťastné nás neudrží. Proto i dnes, ve středu, bychom se měli pokusit o něco nového. Co andělé radí, abyste ve svém životě změnili dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Víme, že jste do některých vztahů investovali velké množství peněz i energie. Drobná nedorozumění by pro vás neměla být signálem, že vztah je předem ztracený. Znamená to, že jste se o vztah řádně nestarali a nyní se v něm nachází problém. Může být v počátku nebo se již vyvinout.

Andělská rada: Komunikujte s lidmi, abyste zjistili, kde je problém. Pokud vám to nechtějí říci, netlačte na ně, spíše je ujistěte, že až se vám budou chtít svěřit, budete tu vždy pro ně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete mít problémy s dodržováním pravidel, pokud s nimi nebudete souhlasit. Lepší ale bude zatnout zuby a chovat se tak, jak říkají zákony. Možná vás již nebaví vztah s osobou, s níž si již delší dobu nenotujete. Vypusťte všechna jedovatá slova, která uslyšíte.

Andělská rada: Dělání věcí po svém se vám může vymstít. Rozhodnete-li se vymýšlet si svá vlastní pravidla, buďte připraveni čelit následným komplikacím.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaměřte se na své zaměstnání. Jste v něm šťastní? Přišel čas přehodnotit priority. Práci, která vás nebaví, nemůžete dělat pořádně, ani kdybyste se snažili sebevíc. Nová pracovní příležitost čeká na to, až ji odhalíte a naplníte svá vlastní očekávání.

Andělská rada: Nenechte se zaskočit menšími komplikacemi v nové práci. Žádný začátek se neobejde bez problémů. Vydržte a již brzy si vás kolegové začnou vážit.

Rak (22. června – 22. července)

Vnucovat se lidem, kteří o vaši přízeň nestojí, je úplně zbytečné. Svou lásku věnujte těm, kteří si váží vaší dobroty a touhy pomáhat. Nestůjte si vždy pevně za svým. Váš člen rodiny se může chtít postarat o vaši zábavu, opusťte proto svou denní rutinu a zkuste něco nového.

Andělská rada: Poskytněte sami sobě příležitost k osobnímu růstu. Ne všechno je tak strašně nudné, jak se vám na první pohled může zdát.

Máte problém? Poraďte se s rodinou nebo se spolubydlícími.
Máte problém? Poraďte se s rodinou nebo se spolubydlícími. | Zdroj: Nikodash / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nerozčilujte se nad problémy. Takto je nevyřešíte. Naopak je můžete ještě zhoršit a lidé ztratí motivaci k jejich společnému řešení. Na komplikace hleďte objektivně. Vyřešení potíží v jedné životní oblasti vám může způsobit problémy v jiných oblastech. Ujistěte se, že jste zvolili nejlepší řešení.

Andělská rada: Poraďte se s lidmi, kteří vám plně rozumějí. Rodina a spolubydlící jsou vhodnou volbou. Máte vůdčí schopnosti, tak je využijte, abyste řešili problémy společně s ostatními.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne všechny vaše nápady jsou tak úžasné, jak se na první pohled může zdát. Ba naopak, v průběhu jejich realizace můžete zjistit, že jste se mohli rozhodnout lépe. Projděte si proto znovu všechny možnosti a teprve až poté, až budete mít konečný plán, tak jednejte.

Andělská rada: Nevyhýbejte se komunikaci s ostatními lidmi. Mohou vám navrhnout snazší a zároveň nenáročnější cestu, jak dosáhnout vašeho cíle. Zvažte každý námět, který obdržíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Výzvy jsou dobrý způsob, jak dokázat, že se dokážete přizpůsobit všem změnám. Nebudete-li přizpůsobiví, nečeká vás nic jiného než utrpení. Pokud se nebudete vzpírat všemu, co život přináší, stanete se spokojeným člověkem, který se dokáže usmívat, i když obloha je zamračená.

Andělská rada: Postarejte se sami o sebe. Není nutné, abyste byli finančně či jinak závislí na jiných lidech. Začněte tím, že se začnete rozhodovat sami za sebe nehledě na zdánlivou beznadějnost vaší situace.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zamyslete se nad svým životem. Nejste-li s něčím spokojeni, změňte to. Je čas zjistit, že nemáte kontrolu nad tím, jak se zachovají ostatní nebo co budou říkat, a že to samé platí i o vás. Nejste řízeni jinými lidmi, proto je čas popřemýšlet nad tím, kam opravdu chcete, aby váš život směřoval.

Andělská rada: Nejsou-li k vám lidé milí, možná je to proto, že jste jim provedli něco špatného. Zkuste více ovládat své činy vy sami, nenechávejte negativní emoce, aby to dělaly za vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pracovní vytíženost nemusí nastat zrovna dnes, ale i přesto je dobré se na ni připravit. Nestresujte se a vaše problémy nenabydou obludných rozměrů. Je dobré jít s proudem a snažit se dělat vše pořádně, abyste nečelili velkým nepříjemnostem. Nezapomeňte dostatečně odpočívat.

Andělská rada: Odkývejte autoritě vše, co vám řekne. Neotevírejte si zbytečně pusu, dokud se nenaučíte nové postupy. Teprve až když budete všemu plně rozumět, můžete vnést námitky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemluvte s lidmi, kteří vám nic nepřinášejí a pouze berou. Může jít o jedince, kteří rádi mluví pouze sami o sobě, či kteří se drží témat, která vás už na první pohled nezajímají. Vyhledávejte přítomnost lidí, kteří si všímají vašich reakcí a podle toho upravují směr rozhovoru.

Andělská rada: Lidé obvykle nemají rádi, když na poslední chvíli měníte své plány. Štve je to na vás stejně jako vás to štve na nich. Jakékoli změny ve společných plánech proto hlaste dopředu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Učiňte svůj život stabilnějším a problémy vymizí samy. Nebuďte příliš ambiciózní, abyste nenarušili své vztahy s přáteli. Všímáte-li si, že v poslední době vám přibylo hodně problémů, je čas provést nějaké změny nebo se stát více flexibilními. Zamyslete se a na řešení potíží ve vašem životě přijdete sami.

Andělská rada: Život žádného člověka se neobejde bez výzev. Neutíkejte před nimi, čelte jim. Možná se budete muset na čas vzdát své svobody, abyste později získali mnohem větší.

Ryby (19. února – 20. března)

Osobní růst je sám o sobě dobrý, musíte ale vědět, co přesně chcete. Vždy napřed důkladně popřemýšlejte o svém plánu, zvažte všechna pro a proti a přestavte si všechny problémy, které vám vaše změna může přinést. Teprve až když si jste jisti, že zvládnete situaci, která nastane, se vydejte tímto směrem.

Andělská rada: Kdykoli se mohou vyskytnout potíže, které nebudete moci ovlivnit. Pěstujte trpělivost a pochopení s ostatními, abyste se úspěšně probojovali až na konec své cesty.

Zdroj článku:
  • Autorský text