Andělská poselství na středu: Býci, soustřeďte se pouze na jednu činnost, Lvi, nebuďte příliš zvědaví

Andělská poselství na středu: Býci, soustřeďte se pouze na jednu činnost, Lvi, nebuďte příliš zvědaví
Opravdu toužíme reagovat na stresové situace pozitivně. Jenže to nedokážeme. Přitom podle andělů úplně stačí se rozdýchat, než vypustíme nějakou reakci. Při silném nádechu a následném výdechu vidíme celou situaci skutečněji, vnímáme více detailů a snadněji pochopíme, proč vůbec nastala.

Andělé jsou klidné bytosti, které se nenechají ovlivnit vnějšími událostmi. Proto to jsou skvělí rádci, jakmile nevíme, co máme dělat. Přitom se můžeme chovat úplně stejně jako oni. Stačí se oprostit od svého já, které je pouhý klam. Místo Já jsem na tom nejhůř ze všech bychom si měli uvědomit, že naše problémy nejsou trvalé a vymizí. Jakmile dospějeme k tomuto závěru, bude pro nás mnohem jednodušší mít pozitivnější reakce. Když se nám například něco nezdaří, místo klení bychom se měli zaměřit na vymyšlení náhradního plánu a plně se na něj soustředit. Co ještě vám andělé radí na středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Sbližujte se s lidmi, kteří jsou kreativně zaměřeni. Nejenže se přiučíte něčemu novému, ale také jim máte co nabídnout ohledně svého života – a oni zase vám. Můžete je požádat, aby vám poradili, co dělat, když vám povinnosti příliš neutíkají. Obdržíte velké množství skvělých nápadů, jak na to.

Andělská rada: Práci, která vyžaduje vaši plnou pozornost, dělejte o samotě. Lidé vás pouze od práce zdržují, obzvláště ti, kteří mají nutkání něco říkat, přestože nemají o čem mluvit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soustřeďte se na jednu věc a tu dotáhněte do konce. Rozvržení více prací by vám snížilo trpělivost, obzvláště pokud se rozhodnete dělat více věcí najednou. Není třeba lámat rekordy v rychlosti plnění úkolů. Je lepší pracovat pomaleji, ale udělat z této činnosti zábavu, u které se nudit nebudete.

Andělská rada: Vždy, když uděláte malý kus práce, se protáhněte nebo projděte a poté se k práci vraťte. Takto dosáhnete mnohem lepších výsledků a den skončíte s dobrým pocitem, kolik jste toho zvládli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Udělejte to, co jste již dlouhou dobu odkládali kvůli strachu, co na vaše rozhodnutí řeknou jiní lidé. Je-li váš plán promyšlený a zároveň poslouží jiným lidem, není důvod to neudělat. Nebojte se experimentovat, pokud to napoprvé nevyjde. Hlavně neztrácejte motivaci.

Andělská rada: Nenechte se ovládnout stresem. Dělejte to, co vás baví, a navštivte pár lidí, kterých si vážíte. Jakmile budete dost uvolnění, začněte pracovat okamžitě.

Rak (22. června – 22. července)

Nenuťte se do činností, které vám nejdou. Máte-li novou náplň práce a stále jí dobře nerozumíte, nebojte se požádat o dozor ještě pro dnešní den. Cokoli děláte a nejde vám to, je lepší mít dohled než dělat spoustu chyb, které si sami neuvědomujete.

Andělská rada: Ostatní lidé se od vás tolik neodlišují. Mohou se stát vašimi vůdci stejně jako vy jejich. Vzájemná výpomoc je důležitá, aby práce utíkala rychle a byla efektivní.

Vzájemná výpomoc je důležitá, práce pak rychleji utíká
Vzájemná výpomoc je důležitá, práce pak rychleji utíká | Zdroj: NakoPhotography / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemusíte nutně mít přehled o všem, co kdo dělá. Naopak, většina lidí zvládá své úkoly sama a váš dozor je pouze znejišťuje. Zkuste lidem, s nimiž pracujete, trochu více důvěřovat, a sami uvidíte, jak chybovost vaší společné práce klesne na minimum.

Andělská rada: Potřebujete-li do týmu pro svůj soukromý někoho, kdo má hodně zkušeností, zkuste napsat inzerát na sociální sítě či se poptat přátel, zda by někdo neměl zájem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všímejte si svých myšlenek. Díky nim máte dokonalou cestu na splnění svých snů otevřenou. Nebojte se odhalit své ambice, víte-li, že se nic nemůže pokazit. Nehledejte na své cestě překážky, žádné totiž nejsou. Jedná se jen o test vaší vytrvalosti, nikoli o překážky.

Andělská rada: Najděte lidi, kteří mají podobné sny jako vy. V těch najdete největší podporu i loajalitu, proto váš plán půjde lépe než kdybyste se na něj vrhli sami.

Váhy (23. září – 23. října)

Naslouchejte svému instinktu. Když vám napoví, že se vyplatí počkat, než uděláte další krok k naplnění svého cíle, máte se ještě co učit. Uspěchání může váš pokrok zpomalit či úplně zastavit, nejste-li ještě připraveni. Věnujte se plánování a jednejte až tehdy, když nastane vhodný čas.

Andělská rada: Pokud se vám soustavně nedaří, nevzdávejte se. Berte to jako zkušenost, která je zapotřebí, abyste se příště rozhodli lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V určitých momentech jsou pro vás vztahy mnohem důležitější než práce. Nikdo vám nemůže zakazovat myslet na vztahy, zatímco pracujete. Potřebujete-li se plně soustředit na svou kariéru, krátce zavolejte člověku, na kterého myslíte, a ujistěte se, že je vše v pořádku.

Andělská rada: Dokud vám vaše osobní problémy nedají spát, těžko přesvědčíte svou mysl, aby se jimi nezabývala v těch nejméně vhodných momentech. Jediné východisko je tyto problémy okamžitě vyřešit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je dobré být nestranní, když řešíte konflikty jiných lidí, a že využíváte svou inteligenci k tomu, abyste si zahráli na detektiva a odhalili všechny skryté detaily. Jen se nepředřete. Občas je lepší vědět toho méně a být spokojení než být šokováni novinkami, které se před vámi další lidé snažili skrýt.

Andělská rada: Nikdy se nezavděčíte všem lidem. Přestože můžete účastníky konfliktu rozsoudit správně, ne všichni lidé jsou připraveni přijmout pravdu (a svou chybu). Nemyslete si, že jste udělali něco špatně. Děláte vše, co můžete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více si všímejte detailů, které vám unikají. Máte mnoho příležitostí začít žít mnohem lepší život. Vy sami se držíte na místě, které je vám nepříjemné. Nebojte se vystoupit a vkročit do neznáma, plně se soustřeďte na své úkoly a nenechte se ničím vyrušovat, například si vypněte zvuky u mobilního telefonu.

Andělská rada: V zaměstnání nedovolte kolegům, aby vás rušili od práce. Od toho jsou pauzy. Toužíte-li po společnosti svých přátel, udělejte si na ně čas, jakmile vám skončí směna.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Běžte se pobavit ven. V nadcházejících dnech vás čeká spousta práce, nebudete mít na zábavu čas. Setkejte se s lidmi, kteří vám jsou sympatičtí nejvíce, a promluvte si s nimi o tom, jak vidíte svět a všechno, co se ho týká. Nemusíte být nutně vtipní, abyste k sobě přilákali ty vhodné lidi.

Andělská rada: Ačkoli byste rádi jen pracovali, abyste měli vše brzy hotové, nezdaří se vám to podle vašich představ, nebudete-li v kontaktu s přáteli. Psychická pohoda je důležitější než předčasně dokončená práce.

Ryby (19. února – 20. března)

Myslete na svou pohodu. Nespěchejte, pokud nemusíte. A pokud máte zpoždění, vám blízcí lidé určitě počkají několik minut navíc. Snažte se z domu vycházet o něco dříve, počítejte s komplikacemi, které mohou, ale také nemusejí nastat. Více předvídejte a nic vás nepřekvapí.

Andělská rada: Chcete-li zvýšit svou produktivitu, měli byste plně využít svou kreativitu. Nové pracovní postupy čekají, až je objevíte a usnadníte si jimi práci.

Zdroj článku:
  • Autorský text