Andělská poselství na středu: Střelci, zbavte se výčitek svědomí, Býci, omezte své vyzvídání

Andělská poselství na středu: Střelci, zbavte se výčitek svědomí, Býci, omezte své vyzvídání
Je tolik těžké stát se chápavějšími k ostatním lidem. Pokud jste to někdy zkusili, víte, že se nejedná o lehký úkol, ignorovat své ego. Zkoušeli jste se někoho pochopit, ale náhle přišel zkrat a vy jste měli pocit, že se ten druhý nesnaží pochopit vás. Andělé vědí, že takto to mnohdy končí.

Jejich podpora ale nekončí nikdy. Chce to spoustu marných pokusů, než vycvičíme svou mysl, aby zůstala klidná nehledě na vnější události. S podporou andělů to není nemožné. Proto bychom je měli vždy požádat, aby nám zůstali nablízku a doplňovali naši pozitivní energii, pokud začne docházet. Co můžete dnes udělat, abyste byli více pozitivní a soustředěnější?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebuďte tolik posedlí ani svými úspěchy, ani svými neúspěchy. Snažte se být za všechno vděční. Poznejte, kdy se vás snaží ovládat pýcha a naopak kdy vztek se pokouší rozhádat vás s vám blízkými lidmi. Rozdýchejte se, než na nějakou akci vypustíte svou reakci.

Andělská rada: Sobeckost je opravdu špatná vlastnost, která od vás lidi odpuzuje. Nemyslete na své vlastní dobro. Domýšlejte důsledky, popřemýšlejte, jaký váš čin bude mít dopad na lidi kolem vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stále je co objevovat. Využijte toho, abyste se podívali mimo svůj domov a zároveň upevnili vztahy se svými přáteli. Na druhou stranu není třeba vyzvídat, co kdo obědval či s kým trávil čas. Tyto informace vám totiž k ničemu nejsou. Ptejte se jen na to, co vám osobně pomůže.

Andělská rada: Ne vždy se vyplatí vědět všechno, co zjistit můžete. Pokud jste příliš mluvili, počkejte, jak se celá situace vyvrbí, předtím, než se začnete zamotávat do pavučiny vlastních lží.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svou schopnost ovlivňovat a měnit svět můžete využívat, ale neměli byste jí zneužívat pro své vlastní potřeby. Komunikujte více s lidmi. Zjistěte, co si přejí. Můžete mít svůj vlastní názor, jak lidé kolem vás fungují, ovšem tento názor se nemusí zakládat na pravdě.

Andělská rada: Omezte své nutkání nutit lidi, aby dělali to, co chcete vy. Zeptejte se jich na jejich názor o tom, jak by se svět dal zlepšit. Následně společně vymyslete vhodný plán.

Komunikujte více s lidmi
Komunikujte více s lidmi | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte rozhodit své emoce. Spousta lidí vás chce pouze naštvat či rozesmutnit a poté sledovat, jak citově trpíte. Nenechávejte jim možnost chovat se k vám jako ke kusu hadru. Místo toho rázně zakročte, zaujměte bojový postoj a vysvětlete jim, že takto s vámi zacházet nebudou.

Andělská rada: Přestože není hezké se k někomu chovat odmítavě, někdy je to opravdu zapotřebí. Budete chránit sebe či někoho slabšího, proto se to do špatné karmy nezapočítá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud máte pocit, že se nikdo nesnaží vás chválit za to, co pro ostatní děláte, pochvalte se sami, a to v duchu. Svou pochvalou byste se měli motivovat k dalším úspěchům, nikoli se pouze chválit donekonečna a přestat jít za svými sny. Všeho s mírou.

Andělská rada: Někteří lidé prostě nedokážou vyjádřit svou podporu ostatním. Je to v nich, proto se na ně nezlobte a dál jim dělejte radost, pokud víte, že si vaši snahu zaslouží.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přestaňte se zaměřovat na to, jak vám kdo ublížil. Nevědomky svou bolest přesouváte na jiné lidi, nutíte je litovat jejich rozhodnutí a tím trpět. Nedovolte, aby pocítili stejnou bolest jako vy. Jakkoli je to nyní těžké, přinášejte lidem radost a přejte jim jen to nejlepší.

Andělská rada: Spojte se s lidmi, kteří jsou na tom nyní podobně jako vy. Čím víc vás bude, tím víc si uvědomíte, že na nic nejste sami – dokonce ani na psychickou bolest či zklamání.

Váhy (23. září – 23. října)

Dělejte věci, které vás baví, ne věci, do kterých se cítíte být nuceni. Ostatní lidé vás mají za někoho, kdo všechno zvládne a kdo nepotřebuje vůbec odpočívat. Je zcela v pořádku odmítnout, když se cítíte mizerně. Občas je lepší očekávat od svého života méně, ale být spokojení.

Andělská rada: Příliš upíráte svou mysl k tomu, co si o vás myslejí ostatní lidé. Jste-li psychicky vyčerpaní, ubližujete slovy. Nedovolte proto, aby k psychickému vyčerpání vůbec došlo, a více odpočívejte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy je moudré strkat nos do věcí, do kterých vám nic není. Obzvláště komandování lidí za to, jak pracují, přestože vy s jejich prací nemáte nic společného, může vést k ošklivé hádce. Nechte své odhodlání měnit cizí životy dřímat, nyní by způsobilo více škody než užitku.

Andělská rada: Najděte svůj vlastní způsob, jak pochopit, kdy je lepší mlčet a hledět si pouze svého. Ono většinou stačí, když se lidé začnou chovat podrážděně nebo nervózně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zbavte se všech výčitek svědomí, které vám berou pocit štěstí. Domníváte-li se, že můžete za neštěstí někoho jiného, navštivte tohoto člověka a promluvte si s ním o tom. Pokud v sobě budete dusit pocit viny, nepomůžete nikomu a pouze se budete trápit.

Andělská rada: Lidé, kteří vás mají rádi, jsou připraveni vám odpustit ledacos. Neexistuje bezchybný člověk a lidé ve vašem okolí to dobře vědí. Ztratíte-li někoho kvůli své chybě, najdete si někoho lepšího.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Temnější chvíle vašeho života se čas od času objevují, aniž byste na ně jen pomysleli. To neznamená, že musíte smutnit. Berte je jako součást života. Nikdo nevede život bez smutných událostí. Prohlédněte si tyto vzpomínky, ale nenechte je kazit vám dobrou náladu.

Andělská rada: Zkuste si o svých smutných vzpomínkách s někým promluvit. Máte-li domácí zvíře, váš monolog směřovaný k němu vás také dokáže uklidnit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebojte se lidí, kteří jsou zdánlivě lepší než vy. Pokud se s nimi spřátelíte, stanete se silnými spojenci, neboť také vy máte všech pět pohromadě. S jejich pomocí získáte upřímné názory a také nové možnosti, jak prorazit s vaším nápadem.

Andělská rada: Nejste-li v současných vztazích spokojeni, mluvte s lidmi. Řekněte jim, co vám ve vztahu chybí a co jste ochotni podstoupit, aby se to zlepšilo.

Ryby (19. února – 20. března)

Štěstí nemusíte schovávat a množit, abyste byli v životě spokojení. Stačí se na chvilku zastavit a říci si, co vlastně chcete dokázat. Je lepší chtít toho méně a být úspěšní než být nešťastní z toho, že se celý život honíte za úspěchem, který nikdy nepřijde.

Andělská rada: Buďte aktivnější, co se týče štěstí jiných lidí, a brzy zjistíte, že vaše vlastní štěstí máte na dosah ruky.

Zdroj článku:
  • Autorský text