Andělská poselství na sobotu: Blíženci a Ryby, dejte si pozor na vlastní reakce

Andělská poselství na sobotu: Blíženci a Ryby, dejte si pozor na vlastní reakce
Smích je zdravý, proto bychom měli hledat zábavu vždy a všude. Také andělé říkají, že smích léčí, a to nejen ducha, ale také tělo. Pojďme dnes proto najít důvod ke smíchu a tím posílit svou mysl, ale například také imunitní systém. Andělé si opět připravili poselství pro každého z nás.

Smysl pro humor je jedna z nejpříjemnějších vlastností každého člověka. Smysl pro humor máme všichni, pouze u někoho se rozvinul více než u jiného. Jsou to hlavně starosti, které nám tuto vlastnost odcizují. Budeme-li se trápit do konce života, neprožijeme moc šťastných událostí. Zkusme proto být šťastnější, pro své vlastní dobro a zároveň pro dobro ostatních lidí. Přečtěte si své poselství pro první víkendový den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kompromisy jsou dobré pro upevňování vztahů s jinými lidmi, ale pokud jde o vaše plány, nemusíte dělat to, co je vám nepříjemné, abyste je naplnili. Děsí-li vás výdaje, které musíte pro svůj sen obětovat, můžete počkat, dokud vaše mysl nevymyslí něco pro vás příjemnějšího.

Andělská rada: Čas je vše, co potřebujete, abyste vymysleli to nejlepší řešení. Můžete se na své cestě za úspěchem trápit, ale také můžete počkat na ideálnější podmínky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše nápady jsou výborné. Diskutujte o nich, abyste je přivedli k dokonalosti. Samotným by vám trvalo delší dobu, než byste je zrealizovali, ale pokud najdete pár dobrých přátel, kteří jsou ochotni vám pomoci, váš úspěch již nebude v nedohlednu.

Andělská rada: Přátelé jsou od toho, aby si pomáhali navzájem. Pamatujte, že pokud si na vás někdo neudělá čas nikdy, nemá vám co nabídnout a je čas jeho místo uvolnit pro někoho jiného.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše vlastní reakce jsou jedním z vašich největších nepřátel, zejména pokud se jedná o překvapení, které nečekáte. To, jak zareagujete, může odradit či naštvat lidi, na kterých vám záleží. Pomocí meditace se můžete naučit tyto reakce ovládat a postupně je měnit tak, abyste nikoho neurazili.

Andělská rada: Nemyslete na podraz, pokud se vás snaží mile překvapit někdo, s kým se neznáte tak dobře. Spousta lidí vám pouze chce ukázat, že jim na vás skutečně záleží, přestože si nejste tak blízcí.

Rak (22. června – 22. července)

Zvraty ve vašich plánech vás mají naučit, že žádná cesta za úspěchem není přímočará ani jednoduchá. Chcete-li zažít úspěch, musíte si ho zasloužit. Nenadávejte proto na všechny nepříjemnosti, které vás potkají. Místo toho se snažte pochopit, co se máte naučit.

Andělská rada: Nenechte nepředvídatelnost událostí, aby vás odradila od vašeho plánu. Máte dobré nápady, tak je nezahazujte jen proto, že nynější události se vám snaží vsugerovat opak.

Žádná cesta za úspěchem není přímočará ani jednoduchá
Žádná cesta za úspěchem není přímočará ani jednoduchá | Zdroj: lzf / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobře se bavte, a to bezpodmínečně. Nepotřebujete jít s proudem, abyste měli pocit, že někam patříte. Stejně jako všechny ostatní pocity, i spokojenost si vytváříte vy sami. Můžete ji získat, pokud budete vděční za všechno, co pro vás kdo dělá a co jste ve svém životě dokázali.

Andělská rada: Kamkoli půjdete, vždy narazíte alespoň na jednoho člověka, který se bude snažit podkopnout vaši inteligenci. Místo hádky dokažte svými činy, že nemají pravdu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Než o někoho projevíte zájem, ať už po romantické či přátelské stránce, ujistěte se, že vám s tímto člověkem bude dobře. Můžete cítit jakkoli velké sympatie, ale pokud oba přemýšlíte až příliš odlišně, budete se později vztekat nad tím, že se vás dotyčný vůbec nesnaží pochopit.

Andělská rada: S některými lidmi souzníte, u jiných by z dlouhodobého hlediska bylo lepší, kdybyste se vůbec nepoznali. Jen se nenechte ovlivnit minulostí, každý člověk je jedinečný.

Váhy (23. září – 23. října)

Mnohdy se ptáte až příliš na věci, na které nechcete znát upřímnou odpověď. Nemáte rádi, když vidíte konflikty u jiných lidí, proto nedělejte to, co zaručeně vyvolá konflikt s osobou, kterou máte hodně rádi. Nechcete-li znát pravdu, ptejte se na něco, co vás nerozesmutní.

Andělská rada: Nebojte se odmítnutí. Právě tento strach vás nutí ptát se na otázky, které nevedou k ničemu jinému než k hádce. Místo dotazů dotyčným lidem dokažte, že je milujete a podporujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zpovídat člověka, kterého máte rádi, zda sdílí váš pohled na utrácení peněz, není ten nejmoudřejší nápad. Častokrát vede ke zbytečným hádkám, které nemají konce. Když už se musíte zeptat, protože vám to nedává spát, mějte lehce přimhouřené oči a úsměv na rtech, ptejte se klidným tónem.

Andělská rada: Lidé často berou vaše otázky jako útok na jejich osobu, přestože jste to tak nemuseli zamýšlet. Během formulace vašich dotazů se inspirujte trochou empatie a lidé vám toho řeknou mnohem více.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zkuste jiným lidem více ukazovat, co od vás vlastně mohou čekat. Důvod, proč někteří z vašich přátel odešli dříve, než jste je mohli blíže poznat, je, že nikdo neví, jak zareagujete v příští chvíli. Zejména co se týče názorů jiných lidí, zkuste k nim být trochu otevřenější.

Andělská rada: Někdy jste tak nepředvídatelní, až se vám lidé bojí něco sdělovat či se k vám vůbec přibližovat. Ukažte jim, že i vy se dokážete pobavit společně s ostatními, že vlastně nejste proti nim.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy je moudré poslouchat své myšlenky a všechno řešit okamžitě. S některými jedinci není kloudná řeč, dokud se úplně neuklidní, proto byste neměli řešit každý problém již v zárodku, pokud se týká někoho jiného a ne vás. Někdy situaci pouze zhoršíte, když začnete s výčitkami.

Andělská rada: Nepřilévejte benzín do ohně, místo toho popřemýšlejte, jak se mentálně napojit na člověka, který započal konflikt. Jakmile zjistíte, jak přemýšlí, bude mnohem jednodušší ho uklidnit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všichni lidé budou souhlasit s vašimi nápady na zlepšení vztahů ve společnosti, ale ani s dalšími. To je v pořádku. Pokuste se zjistit, co se jim na nich nelíbí, než abyste všem vnucovali názor, že vaše informace jsou zcela přesné a nikdo jiný neví nic.

Andělská rada: Ne každý je ochoten přijmout změnu tak jako vy. Nehněvejte se na ně, místo toho jim sdělte všechna pozitiva, které váš nápad obnáší. Začnou vám naslouchat mnohem více.

Ryby (19. února – 20. března)

Zkuste tolik nepodléhat svým emocím, jakmile se ocitnete na veřejnosti. Přestože se může zdát, že ostatní lidé se vás pouze snaží vytočit, není tomu tak. Nehrajte divadélko, kde budou všichni lidé v okolí nedobrovolnými diváky. Zkuste se ovládnout, a když to nepůjde, raději odejděte.

Andělská rada: Dnes si dávejte větší pozor na to, jak vám obchodníci vracejí peníze. Hlavně kvůli financím budete značně přecitlivělí. Nevybíjejte si nic na lidech, kteří s vaším problémem nemají pranic společného.

Zdroj článku:
  • Autorský text