Horoskop na 2. lednový víkend: Býci budou zábavní, Blíženci budou řešit finance

Horoskop na 2. lednový víkend: Býci budou zábavní, Blíženci budou řešit finance
Víkend bude čas klidu a míru, ovšem někteří mohou být více přecitlivělí, a to kvůli vlivu Raka na Měsíc během úplňku. Všechny možné neshody naštěstí ustanou v neděli, kdy bychom se měli zaměřit na to, co nás naplňuje a co nás může posunout dopředu. Co si pro Vás hvězdy připravily tento víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozhodnete se zůstat o víkendu spíše doma a najít si zábavu tam. Vydržíte, přestože budete hodně podráždění a Vaši spolubydlící to nemusí nést dobře, máte-li nějaké. V neděli vše ustane, poněvadž se více než na lidi zaměříte na svůj postup v kariéře a svou negativní energii vložíte do dobré věci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít spoustu nápadů, s nimiž se budete chtít podělit se svými přáteli tento pátek a sobotu. Užijete si hodně zábavy, protože tento víkend budete chtít strávit s lidmi, ke kterým máte nejblíže. V neděli se Vaše nálada ještě zlepší, navštívíte svou rodinu a zjistíte dobré zprávy.

Blíženci (21. května – 21. června)

V závislosti na tom, jak hodně jste spokojeni se svou finanční rezervou, budete tento týden buď šťastní nebo smutní. Finance pro Vás tento víkend budou hodně důležité. Pokud se poohlížíte po lepším přivýdělku, buďte skromní a Vaše přání se Vám splní.

Ryby, čas, který o víkendu strávíte, v neděli večer označíte za kvalitně prožitý, Zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend budete mít sklon k podrážděnosti, avšak můžete tomu zabránit. Stačí se spojit s lidmi, kteří jsou pozitivně naladěni, protože právě lidé z Vašeho okolí budou mít velký vliv na to, jak se tento víkend budete cítit. Snažte se najít si zábavu, abyste byli spokojeni.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete hodně přemýšlet o své minulosti, poněvadž se Vám bude prolínat do přítomnosti. Tento víkend se také dozvíte, že máte skrytý talent nebo problém, o kterém jste nevěděli, poněvadž jste nad tím doposud nepřemýšleli. Každopádně toto zjištění značně zlepší kvalitu Vašeho života.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete si po celý víkend všímat, jak někteří z Vašich přátel jsou přecitlivělí, a budete mít tendenci stýkat se s lidmi, kteří budou stejně pozitivně naladění jako Vy. Také můžete vyrazit za svou rodinou, pokud budete mít pocit, že Vám nikdo ve Vašem okolí nerozumí.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend hrozí, že se psychicky zhroutíte, pokud od sebe budete očekávat nesplnitelné. Jedná se hlavně o Váš profesní život, slíbíte si, že se na práci zaměříte také o víkendu, ale bohužel budete mít tendenci si dávat více úkolů než dokážete splnit. Plánujte rozvážně a vše bude v pořádku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš víkend se bude nést v duchu nových příležitostí. Ať se bude jednat o cestování na dosud neznámá místa či nalezení nové aktivity, která naplní Vaše nitro hřejivým pozitivním pocitem, tento víkend budete experimentovat ve svém volném čase, abyste docílili pocitu štěstí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend budete hodně přecitlivělí, což u Vás nebývá zvykem. Týká se to především Vašich nejbližších, hlavně rodiny, ale také partnera, pokud nějakého máte. Nejlepší lék na Vaši výjimečně špatnou náladu je setkání s přáteli, jimiž důvěřujete a kteří Vás vždy dokážou rozesmát.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete se starat o člověka, ke kterému máte nejblíže, postaráte se o jeho blaho. To bude probíhat celý víkend počínaje pátkem. Budete si připadat nedocenění a svými skutky se budete snažit zařídit, aby Vás někdo pochválil. V neděli se Vaše sebevědomí zvýší a začnete se připravovat na práci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Potřebujete si odpočinout od svých přátel i známých, poněvadž již delší dobu jste si neudělali radost, pouze jste pomáhali ostatním. To ovšem neznamená, že na pomoc lidem v nouzi zanevřete. V neděli zajdete za známým, s nímž jste si dosti blízcí, zvedne Vám náladu.

Ryby (19. února – 20. března)

Od pátku do neděle se budete dobře bavit a získáte si nové přátele. Pokud dostanete chuť na romantiku a nemáte žádného partnera, někdo spřízněný se může tento týden ukázat a pozvat Vás na rande. Čas, který o víkendu strávíte, v neděli večer označíte za kvalitně prožitý.

Zdroj článku: