Andělská poselství na sobotu: Blíženci, pozor při sdílení názorů, Váhy, využijte svou kreativitu naplno

Andělská poselství na sobotu: Blíženci, pozor při sdílení názorů, Váhy, využijte svou kreativitu naplno
Peníze jsou pro mnoho z nás velmi důležité, pro některé více než cokoli jiného. Dokud ale nemáme přátele, nepoznáme pravou hodnotu našeho života. Rozvíjet se můžeme o samotě, ovšem andělé říkají, že chceme-li se něco naučit, je lepší spojit se s opravdovým učitelem než spoléhat na online aplikace.

Vidět pokrok je pro nás nejlepší motivace ze všech. Můžeme platit penězi jakékoli kurzy. Ovšem pokud má k nám náš učitel natolik blízko, že mu nedělá problém poukázat na naše zlepšení a pochválit nás, jsme více důslední při plnění našich cílů. Jistě, můžeme si zaplatit učitele, ale lepších výsledků dosáhneme, ocení-li naši píli někdo, ke komu máme blízko. Na penězích bychom proto neměli sedět, ale nabídnout je potřebným. Čím ještě můžete vykouzlit úsměv na své tváři v sobotní den? Přečtěte si své poselství od andělů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Není tak těžké odhalit, jak vaše rozhodnutí dopadnou. Stačí se zamyslet nad všemi možnými scénáři a ty následně selektovat podle osobnosti člověka, s nímž jednáte. Budete-li uvažovat takto, komunikace s lidmi přestane být tak těžká a začne se vám mnohem více dařit při dosahování cílů.

Andělská rada: Snažte se poznat celý životní příběh jiných lidí. Čím více toho budete vědět, tím lépe se můžete rozhodovat ve prospěch vás obou. Jen netlačte na jiné lidi, nechte je, aby vám řekli, co sami uznají za vhodné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dochází-li vám nápady na zábavně strávený den, vydejte se za svými dobrými přáteli. V jejich přítomnosti se to ve vás kreativitou jen hemží. Většinou jste schopni něco vymyslet spíše když jste sami, avšak dnes se můžete inspirovat náladami těch, které máte rádi, a zlepšit den všem.

Andělská rada: Řekněte svým přátelům, co byste rádi změnili, a následně se vrhněte do vymýšlení toho nejlepšího plánu s těmi, kdo s vámi plně souhlasí. Když získáte oporu, budete kreativnější.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svými názory přitahujete pozornost. Většinou nechtěnou, jsou-li příliš radikální. Stačí jen napřed důkladně popřemýšlet, zda je v tuto chvíli vhodné je sdělovat. Ne všichni mají tak velký smysl pro humor jako vy. Budete působit chytře, budete-li vnímat, co vám ostatní říkají, a podle toho reagovat.

Andělská rada: Všem řekněte dopředu, co se chystáte udělat. To znamená ne hodinu před tím, kdy to uděláte, ale alespoň o několik hodin dříve. Lidé budou více vědět, co od vás čekat.

Rak (22. června – 22. července)

Zvědavost je ne vždy ta nejlepší vlastnost, chcete-li pomáhat jiným lidem. Mnohým z nich můžete ublížit. Ovládáte-li však své myšlenky a dáváte si pozor na svá slova, je to silný nástroj, jak ostatním dopomoci k úspěchu. Rozšiřte své obzory o tématech, která vás zajímají, a tyto nové znalosti následně využijte.

Andělská rada: Začněte provozovat aktivity, které vám pomohou se vzdělávat a každý den vás naučí něco nového. Víte-li, že někdo má nedostatek těch znalostí, které máte vy, podělte se o ně.

Vrhněte se do aktivit, které vám v životě pomůžou se vzdělávat a učit se novým věcem
Vrhněte se do aktivit, které vám v životě pomůžou se vzdělávat a učit se novým věcem | Zdroj: perig76 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Lépe se starejte o své finance. Je lehké být empatičtí a na základě toho věnovat nemalou hotovost dotyčné osobě, poněkud složitější je popřemýšlet, zda si daná osoba vaše peníze skutečně zaslouží. Vrací vám tato osoba to, co jste jí věnovali, alespoň ve způsobu zacházení s vámi?

Andělská rada: Nepůjčujte peníze jen tak někomu, ani mu je nevěnujte, není-li tato osoba pro vás nějakým způsobem výjimečná. Takto ušetříte peníze, které můžete věnovat někomu, kdo je skutečně potřebuje.

Panna (23. srpna – 22. září)

S lidmi, kteří nerozumějí vašim myšlenkovým pochodům, se nudíte. Jednou za týden je dobré zajít do společnosti, kde si budou vašich názorů vážit a rozumět jim. Tímto způsobem se můžete vypovídat a spokojeni se vrátit k těm, na nichž vám záleží, přestože nejste stejní.

Andělská rada: Nehledě na to, jak budete o různých problémech přemýšlet, nikdy neodhalíte všechny možnosti, které se mohou stát. Komunikace se stejně inteligentními lidmi tento nedostatek vymaže.

Váhy (23. září – 23. října)

Vneste něco kreativního do každého úkolu, do kterého se pustíte. Vymyslete plán, jak mít práci rychleji hotovou, a zaměstnejte co největší počet lidí. Nehledě na to, zda se bude jednat o domácí úkoly či víkendovou brigádu, pokud využijete svou fantazii, práce vás bude hodně bavit.

Andělská rada: Rozdělení úkolů mezi více lidí vám umožní zjistit, co jde kterému člověku nejvíce, a zajistí více volného času, zůstanete-li po celou dobu organizovaní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete se domnívat, že vás baví čím dál tím méně věcí, ale není to pravda. Pouze si na ně neuděláte čas. Přesčasy, rodina, zájmy přátel – to vše vás zdržuje od naplnění své mysli opravdovým štěstím. Zkuste odmítnout pozvání na skleničku a věnujte se své vlastní zábavě, alespoň jednu hodinu.

Andělská rada: Cítíte-li se nadmíru společensky, poznejte lidi, s nimiž sdílíte své zájmy a můžete si o nich povídat dlouhé hodiny. Veďte dialog, neposlouchejte monolog. Zapojte se a podělte se o své názory.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přemýšlíte o svých předcích až příliš. Nezáleží na tom, odkud pocházíte či co se stalo ve vaší rodině. Nemá to nic společného s vaší myslí, vy sami rozhodujete, jakým směrem povedete svůj život. Je důležité si v rodině pomáhat, ale pokud ten druhý o vás dlouhodobě nejeví zájem, nemá cenu se trápit.

Andělská rada: Jste svého vlastního štěstí strůjcem. Nemusíte pomáhat jiným lidem, pokud vaši pomoc neocení. Zaměřte se na ty, kteří vás skutečně potřebují.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vašem nitru se skrývá větší síla, než si myslíte. Zkuste lidi vést, poskytněte jim důvod, proč by vás měli poslouchat a následovat. Pomocí slov vyjadřujte své skutečné myšlenky, sdělte všem svou vizi lepšího světa. Také ve vyjednávání jste skvělí, jen je zapotřebí tuto schopnost využít.

Andělská rada: Potřebujete-li se sblížit s lidmi, kteří vám pomáhají, pozvěte je na krátký výlet, který zafinancujete. Pusťte nějaký peníz za jiné lidi a náklonnost k vám značně vzroste.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Použijte svůj důvtip, abyste se dostali z neřešitelné situace. Vždy existuje řešení, jak se zbavit problémů, a to jak vašich vlastních, tak vašich nejbližších. Shromažďujte všechny informace, které s problémem souvisejí, a následně vymyslete řešení. Jen nepřekrucujte pravdu, to by vám moc nepomohlo.

Andělská rada: Čím více budete vědět, tím lépe budete schopni poradit těm, kteří si sami pomoci nedokážou. Nemyslete na finance, ty běžně způsobují více škody než užitku.

Ryby (19. února – 20. března)

Vtipkování není vždy špatné, může jít o dobrý způsob, jak uvolnit napjatou atmosféru a dokázat lidem, že se dokážete vcítit do jejich situace, ale že by se neměli cítit tak mizerně. Záleží však na tom, jak svůj humor podáte. Naučte se rozpoznat, kdy je to vhodné a kdy raději mluvit vážně.

Andělská rada: Vyprávění podobných zážitků, kterými si druhá osoba nyní prochází, jí poskytne motivaci svůj problém řešit okamžitě. Využijte svá slova moudře.

Zdroj článku:
  • Autorský text