Andělská poselství na neděli: Lvi, vyhněte se nepříjemné pozornosti, Panny, snažte se více pochopit, co vám ostatní sdělují

Andělská poselství na neděli: Lvi, vyhněte se nepříjemné pozornosti, Panny, snažte se více pochopit, co vám ostatní sdělují
Každý z nás má svou vlastní pravdu. Ovšem to neznamená, že bychom neměli respektovat pravdu jiných lidí. Ideální příklad je rozhádanost a následné odloučení. Obě strany mají svou verzi problému, ale ani jedna není ochotna naslouchat. A tak tito lidé zůstanou rozhádaní dlouhou dobu. Lze s tím něco udělat?

Andělé nám poskytují jasnou odpověď: Ano, lze. Je však zapotřebí ignorovat ego, které z nás v naší vlastní mysli dělá boha, bytost, která je něco více. Pamatujme, že každý chybuje a odpouštět by se měl naučit každý. Neboť všichni se dopouštíme chyb a zasloužíme si odpuštění. Jak my, tak náš soused nebo bývalý spolužák, s nímž jsme nevycházeli. Pojďme dnes společně všichni odpustit jednomu člověku a požádat o odpuštění jiného člověka. Také si přečtěte své v tomto týdnu poslední andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se nemůžete rozhodnout, jak naložíte se svým majetkem a zda si určité věci nechat či je někomu darovat, naslouchejte své intuici. Pouze vy víte, jaký k nim máte citový vztah. A pokud něco máte hodně rádi a nechce se vám to dát pryč, popřemýšlejte, proč jste vůbec pomysleli na to, že se toho zbavíte.

Andělská rada: Číst ve své intuici je mnohdy mnohem těžší než číst v jiných lidech. Odeberte se na místo, kde budete sami, a znovu se spojte se svou myslí, dokud vám nedá jasnou odpověď.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spolupráce na projektu vám dodá nejen šanci na finanční odměnu, ale hlavně bohaté zkušenosti, které ve svém životě můžete upotřebit později. Máte větší smysl pro realizaci projektů, a proto jste přínosným členem nehledě na to, co děláte. Pomozte ostatním a odměna bude nezměřitelná.

Andělská rada: Vaše rady pomáhají ostatním lépe se rozhodovat a všichni vám jsou za ně vděční. Víte, jak to v životě chodí, a seznámíte s tím ostatní. Jen pozor, aby vaše slova nevyzněla hrubě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zamyslete se nad svými činy, zhodnoťte, které byly dobré a které slabší. Pomůže vám to v osobním růstu, po kterém tak toužíte. Pouhé uvědomění si svých vlastních chyb je velký krok je zlepšení. Pracovat na samotném zlepšení chování pak bude snadnější, než jste si mysleli.

Andělská rada: Meditace vám může pomoci pochopit, co znamenají vaše opakující se sny, a umožní vám odhalit, po čem touží vaše vlastní mysl. Žádné myšlenky vás nenapadají jen tak.

Rak (22. června – 22. července)

Více se spojte s přáteli, kteří mají kreativní nápady, které by rádi přenesli na svůj vlastní obraz či na kus papíru. Ať už to jsou amatéři básníci či malíři, chtějí vědět, co si o jejich díle myslíte vy. Buďte upřímní, nechvalte naprázdno. Jste výjimeční v tom, že kritiku dokážete předat, aniž byste někoho naštvali.

Andělská rada: Stejně jako vy podporujete své přátele, oni mohou podpořit vás. Cokoli v příštích týdnech zamýšlíte dělat, řekněte jim o tom, abyste od nich získali tolik cennou zpětnou vazbu.

Vaší kreativní přátelé možná čekají na to, až jim řeknete svůj názor na jejich práci. Dejte se do toho
Vaší kreativní přátelé možná čekají na to, až jim řeknete svůj názor na jejich práci. Dejte se do toho | Zdroj: SashaKhalabuzar / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Mít plnou pozornost všech není vždy příjemný pocit. Pokud se rozkřičíte a řeknete slova, která vyzradí choulostivé tajemství někoho, kdo vám plně věřil a na koho nyní křičíte, pozornost všech v okolí si skutečně získáte. Jen vás tito lidé nebudou oslavovat, spíše naopak.

Andělská rada: Nehledě na to, jak budete na někoho naštvaní, snažte se rozumně uvažovat, zda vaše slova neublíží pouze danému člověku, ale také vám osobně. Ušetříte se mnoha problémů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Když trávíte čas s příbuznými, mějte otevřené nejen srdce, ale rovněž mysl. Pomůže vám to správně pochopit, co vám tito lidé říkají a s čím konkrétně potřebují pomoc. Díky tomu si vás více oblíbí. Odhoďte předsudky a pouze naslouchejte, jako by to byli vaši nejlepší přátelé, protože jimi jsou.

Andělská rada: Rodina je u vás na prvním místě pouze tehdy, máte-li hodně práce nebo plánujete. Zkuste to změnit. Koneckonců, neděle by převážně měla být čas odpočinku.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše tělo potřebuje odpočinek. Bez výmluv si proto lehněte nebo běžte posedět do přírody. Lenost je dnes povolena. Pokud se začnete nudit, zeptejte se sami sebe, co byste nejraději dělali, a podle toho se zachovejte. Dejte si ale pozor, aby vaše aktivita nevysilovala vaše tělo.

Andělská rada: Trpí-li tělo, trpí také mysl. Posilovna dnes není nejlepší nápad, vaše svaly jsou napnuté a potřebují si odpočinout. Z tohoto důvodu netahejte nic těžkého, nechte to na jindy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy se vám podaří vše, co si zamanete. To platí i o vašich pocitech a o potřebě romantiky. Když potřebujete něčí objetí, nemůžete se spolehnout na to, že ho zaručeně dostanete. Na to jsou potřeba dva lidé, nemůžete rozhodovat za ostatní. Řekněte si, že byste chtěli být obejmuti, nikoli že vás někdo musí obejmout.

Andělská rada: Napřed navažte přátelský vztah, abyste zjistili, zda vám určitá osoba stojí za to, abyste ji chtěli obejmout. Jste-li zadaní, udělejte pro partnera něco výjimečného a on vás obejme sám od sebe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud meditujete nebo se na to chystáte, není od věci zařídit si pokoj speciálně určený pro tuto činnost, či si na ni vyhradit kousek místnosti. Na zem si položte dečku nebo polštářek a ověste okolí věcmi, které vám dělají radost a které symbolizují vaši skromnost.

Andělská rada: Na pozitivní vibrace je občas obtížné se naladit, ale s tímto vylepšením to není nemožné. Pokud se nechystáte meditovat, prohlížení levných věcí, které pro vás mají velkou hodnotu, také pomůže.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více se vyjadřujte jako umělec. A to nejen slovy, ale také výtvory. Jste velmi kreativní, jen svůj talent neukazujete světu, a to je velká škoda. Zhmotněte své myšlenky, dejte lidem vědět, co si myslíte o problémech ve společnosti. Namalujte obraz, napište báseň či složte písničku.

Andělská rada: Je tolik možností, jak zařídit, aby vaše názory byly vidět či slyšet. A kdo ví, možná vaše tvorba jednou obepluje celý svět a o své myšlenky se podělíte s větším počtem lidí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemůžete se domáhat práva na úspěch, pokud vám chybí inspirace. Řešením je poohlédnout se po okolí a zároveň si ujasnit, čeho vlastně doopravdy chcete dosáhnout. Je váš současný cíl vaším konečným cílem, nebo chcete ještě pokračovat? Buďte si jisti svými touhami a vše se zjednoduší.

Andělská rada: Představit si sami sebe v cíli nestačí. Měli byste si představit sami sebe i na té obtížné cestě plné překážek. Tak budete připraveni čelit nečekaným problémům a dostanete se do cíle.

Ryby (19. února – 20. března)

Kreativita a soucit vás dovedou k velké spokojenosti. Každý člověk potřebuje někoho jako jste vy, aby mu šikovně poradil a čerpal ze sdílené radosti. Když někomu radíte s empatií v hlase, je s vámi mnohem sdílnější a vy se dozvíte více potřebných informací, abyste mohli být nápomocní.

Andělská rada: Pocit, že jste pomohli někomu jinému v nepříznivé životní situaci, vás naplňuje pocitem posílení, připadáte si silnější a šťastnější. Proto každý den pomozte alespoň jednomu člověku.

Zdroj článku:
  • Autorský text