Andělská poselství na neděli: Lvi, šiřte lásku s rozumem, Váhy, pozor, komu projevujete své sympatie

Andělská poselství na neděli: Lvi, šiřte lásku s rozumem, Váhy, pozor, komu projevujete své sympatie
Problémy jsou námi vnímány jako nekonečná temnota, z níž není cesty ven. Není to ale pravda, podle andělů nám toto ztělesnění problémů nadhazuje naše ego. Udělejme proto něco pro druhé i dnes, v den odpočinku, a zbavme se pocitu, že problémy jsou neřešitelné.

Problém je vlastně překážka, kterou musíme překonat, abychom se naučili něco nového. Tuto znalost poté můžeme využít v pozdější fázi života. Není proto divu, že ono slovo problém je řeckého původu, kde doslova znamená překážku. Andělé nám pomáhají problémy překonat. Každý den pro nás udělají něco malého, musíme se však snažit i sami. Také nám přinášejí nedělní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jsou chvíle, kdy si myslíte, že máte málo přátel, a hledáte další. Není to tak úplně pravda, pouze mají hodně práce. U nových lidí si nemůžete být jisti, co od nich očekávat, a jejich horší stránky se projeví po měsíci, někdy i letech přátelství. Vyhledávejte ty lidi, kteří se nebojí přiznat, že nejsou dokonalí.

Andělská rada: Všímejte si skromnosti jednotlivých lidí. Člověk, který vám toho předává až příliš a neustále se vychloubá, aby ve vašich očích vypadal dobře, většinou má postranní úmysly.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidem opravdu nic není do toho, jakým způsobem žijete svůj vlastní život. Nemají právo vám nakazovat, co je pro vás dobré a co naopak špatné. Nekývejte jim, abyste se jich zbavili, místo toho jim sdělte, že je nebudete poslouchat. Ti největší sobci se naštvou a odejdou, a nenaplní vás stresem.

Andělská rada: Jste dobrý člověk, který, když se mu něco povede, pochválí jiné lidi. Neboť nebýt jich, nebyli byste tím člověkem, kterým jste dnes. Poděkujte jim, rodině, přátelům a dokonce i nepřátelům.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemusíte vždy zvládnout všechno. Dnes to platí dvojnásobně, proto neslibujte to, na co nemáte energii. Je lepší udělat toho méně, ale mít radost z dobře odvedené práce, než celý den se trápit nad tím, co jste naslibovali, a být v časovém presu.

Andělská rada: Omezte své aktivity, pokud vám nyní nedělají radost. Nechte je na jindy a mezitím zaměstnejte svůj mozek něčím, co si získá vaši plnou pozornost.

Rak (22. června – 22. července)

Neodhánějte lidi, kteří se vám chtějí s něčím svěřit. Většinou začínají z pozvolna, chtějí si vás oťukat, než vás požádají o radu. Tím, že jste k nim neupřímní nebo je přímo posíláte pryč, si jejich důvěru nezískáte. O problémech se lidem mluví opravdu těžko, ujistěte je, že u vás jsou jejich tajemství v bezpečí.

Andělská rada: Přistupujte ke každé informaci objektivně, nenechte své emoce, aby zničily váš nestranný pohled na problém. Když už s někým mluvíte, zdržte se svých názorů vůči ostatním.

Pokud už s někým mluvíte, zdržte se svých názorů vůči ostatním
Pokud už s někým mluvíte, zdržte se svých názorů vůči ostatním | Zdroj: odua / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Láska většinou zvítězí, avšak není tomu tak vždy. Jakmile někomu pevně věříte, může toho využít ve svůj prospěch. Dávejte lidem svou lásku, ale nastavte si určité hranice a všímejte si, jak ostatní na vaše milá slova reagují. Máte-li špatnou náladu, nevybíjejte si ji na jiných lidech.

Andělská rada: V nouzi poznáte přítele, ale také skrytého nepřítele. Ponechte si své vize budoucnosti pro ty, kterým můžete pevně věřit, aby vaší náklonnosti nikdo později nezneužil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se pro něco nadchnete, většinou jste neoblomní, když vám někdo jiný řekne, že to není dobrý nápad. Vidíte přímočarou cestu bez překážek. Nevidíte však na její konec. Jak budete postupovat, překážky se mohou objevit a přímo před vaším cílem můžete zjistit, že dotyčný měl pravdu.

Andělská rada: Někdy jednáte až příliš impulzivně. Je zapotřebí více se zamyslet nad tím, co se chystáte udělat, a také se někomu svěřit, abyste nemuseli vycházet pouze ze subjektivního pohledu.

Váhy (23. září – 23. října)

Šíříte mezi ostatní lidi svou lásku. Na tom není nic špatného, i lidé, kteří do doby vašeho setkání měli mizernou náladu, se začnou usmívat. Ne každý si ale milá slova skutečně zaslouží. Přistupujte k neznámým lidem s větší obezřetností, občas nelze rozpoznat, kdo vám přišel ublížit.

Andělská rada: Jedno špatně pochopené sdělení a člověk může mít pocit, že se s ním snažíte manipulovat. Někteří z nich potom udělají vše pro to, aby vás pomluvili u přátel. Budete-li si dávat pozor, vyhnete se tomuto scénáři.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Situacím, které vám navždy uvízly v mysli a jsou negativního rázu, se postavte čelem. Nezmizí jen proto, že je chcete vytlačit z mysli. Chcete-li mít od nich nadobro klid, vyhledejte člověka, který je tou ústřední osobou v této nemilé vzpomínce, a řekněte mu upřímně, co si o něm myslíte.

Andělská rada: Jakkoli to bude těžké, snažte se rozhovor udržovat v klidu. Snažte se nekřičet a nesázet jednu urážku za druhou, ale naopak vysvětlete, proč tato osoba nepatří mezi vaše oblíbené.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cynické jednání vám rozhodně neprospívá. Ani skeptické. Nepředpokládejte proto u všech lidí, že za vámi přišli s postranními úmysly. Ani vy přeci žádné nemáte, chcete se sejít s lidmi, s nimiž si máte co říci, a potom v klidu odejít domů. Nejste však sami, kdo má takovýto plán.

Andělská rada: Zkuste více důvěřovat ostatním. Nic horšího, než že budete zklamaní, se stát nemůže. Zkuste najít společný znak lidí, kteří vás zklamou, a budete schopni v ostatních více číst a předvídat jejich skutečné úmysly.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když vstanete levou nohou, nemusíte rychle utrácet, aby se vám vrátila dobrá nálada. Vaše, podle vašich slov, investice se vám nyní rozhodně nevyplatí. Proč utrácet velké peníze za letenky na dovolenou, když vás to do destinace netáhne, ale chcete se tam vydat jen proto, abyste si dopřáli luxus?

Andělská rada: Jednejte podle toho, co opravdu chcete, nikoli podle toho, co si ostatní nemohou dovolit a vy se chcete pouze předvést. Když dojde na utrácení pro zlepšení nálady, měli byste se více ukázňovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Emoce obvykle nejsou silnější než vy, čas od času ale přemohou i vás. Máte-li potřebu se vyjádřit a zároveň vás někdo naštve, nešetříte demotivačními slovy. A to je škoda. Zkuste si více všímat, kdo způsobuje vaši špatnou náladu, a nevybíjejte si ji slovně na někom, kdo s vaším stavem nemá nic společného.

Andělská rada: Emoce, které mohou za to, že vás veřejnost začne vnímat trochu hůře, jsou u vás hluboko a dlouho pohřbené. Zkuste se jich proto zbavovat, jakmile se objeví, a nečekejte na to, až vám přerostou přes hlavu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vnímáte svět trochu jinak než ostatní lidé a také si všímáte detailů, které ostatním unikají. Jen škoda, že se o nich zmiňujete až ve chvíli, kdy již nejsou nikomu k užitku. Nebojte se vyjádřit své obavy, když někdo, koho máte rádi, se chystá udělat něco, čeho by později mohl litovat.

Andělská rada: Bojíte se odmítnutí a slov, abyste se raději starali sami o sebe. Za zkoušku by vaše úsilí ale stát mělo. Dokážete změnit svět k lepšímu více, než si momentálně uvědomujete.

Zdroj článku:
  • Autorský text