Andělská poselství na druhou polovinu listopadu: Býci, více poslouchejte autoritu, Štíři, zaměřte se na rodinu

Andělská poselství na druhou polovinu listopadu: Býci, více poslouchejte autoritu, Štíři, zaměřte se na rodinu
Jsme mnohem chytřejší a statečnější, než si myslíme. Naneštěstí spousta z nás ve své schopnosti nevěří. Je to dáno negativními zkušenostmi, které jsme nasbírali v minulosti. Jak se jich zbavit a žít svobodný život? Andělé nám přinášejí své rady.

Někdo by neměl slibovat nemožné, někdo by měl méně poslouchat závistivé lidi. Také na druhou polovinu listopadu pro nás andělé mají cenné rady, které bychom měli zvážit. Jakožto lidé jsme inteligentní a máme dar se přizpůsobovat okolnímu prostředí. Měli bychom zvážit, kdy se přizpůsobit a kdy si jít pevně za svým. Co přesně vám andělé radí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemůžete být na všech místech najednou, proto neslibujte nic nesplnitelného. Zároveň si hlídejte, kolik času vám kdy zbývá. Moudřejší než slibovat, kdykoli vás někdo o něco požádá, je říci, že si to musíte rozmyslet, či upřímně přiznat, že byste to nestihli.

Andělská rada: Určete si své priority. Je pro vás důležitější rodina, přátelé či práce? Podle toho určete, komu něco slíbíte, a snažte se to za všech okolností splnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Více poslouchejte své nadřízené, říkají vám dobře míněné rady. Také pozor na špatné skutky, budete k nim tíhnout. Vyrovnávání karmy následně nebude tak jednoduché. Naopak si můžete všimnout, že budete mít nějaké finanční potíže.

Andělská rada: Zbytečně neriskujte jen proto, abyste dosáhli svých cílů. Je lepší mít méně a být v životě spokojení než mít více, ale nikdy ne dost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Využijte pomoci ostatních lidí, abyste své úkoly dokončili s maximální přesností. Nebyli jste zrozeni jako superčlověk, který všemu rozumí. Vaši přátelé se každý zaměřují na něco jiného, proto byste za nimi měli přijít s prosbou o pomoc, kdykoli děláte něco, čemu příliš nerozumíte.

Andělská rada: Není vhodné stát si za svou pravdou, obzvláště pokud vaše podvědomí má jisté pochybnosti o její pravosti. Buďte více otevřeni cizím názorům.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud ostatní nesouhlasí s tím, jak vedete svůj život, možná přišel čas se od nich trhnout a pokračovat sami. Vždy najdete lidi, kteří vás budou respektovat i s vaším pohledem na život, ale dokud nebudete pokračovat svou vlastní cestou, nejspíše je nepotkáte.

Andělská rada: Přemýšlejte nad tím, co je pro vás správné. Můžete mít v sobě vnitřního rebela, který touží po vzepření se celému světu, může to ale být jen dočasná touha, která přinese více škody než užitku.

Každý problém nejlépe vyřešíte sami.
Každý problém nejlépe vyřešíte sami. | Zdroj: olly18 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Věřte, že dokážete cokoli, co si usmyslíte. Nepodceňujte své schopnosti a ani se neponižujte. Uděláte-li chybu, můžete ji kdykoli napravit, stačí pouze chtít. Jste mnohem vynalézavější, než si nyní myslíte. Nechte svou mysl, aby vám navrhla řešení vaší situace, a již se nebudete trápit.

Andělská rada: Nikdo vám nepomůže tolik jako vy. Vy sami totiž víte nejlépe, jak vyřešit každý problém, který vás potká. Stačí být méně subjektivní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedovolte lidem, kteří nevěří ve váš úspěch, aby vám nakazovali, jak máte žít a co máte změnit. Nepochybujte sami o sobě. Vždy, když budete váhat, zda vaši nepřátelé nemají pravdu, si připomeňte všechny své dosavadní úspěchy.

Andělská rada: Neříkejte nic, co by vás mohlo později zamrzet nebo zastavit ve vašem úspěchu. Nejsou to jen nepřející lidé z vašeho okolí, ale můžete to být i vy, kdo vám brání ve spokojenosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše činy mohou pozitivně, ale také negativně ovlivňovat životy ostatních lidí. Dvakrát si rozmyslete, zda způsobíte dobro nebo zlo, než se začnete míchat do záležitostí cizích lidí. Poraďte se s lidmi, kterým důvěřujete, zda si myslejí, že vaše chování prospívá ostatním. Trvejte na upřímné odpovědi.

Andělská rada: Je dobré vystoupit ze své komfortní zóny, abyste pomohli ostatním, ale udejte si určité meze, které nepřekračujte. Vaše úmysly mohou být čisté, ale ostatní vás mohou pochopit špatně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rodina je pro vás hodně důležitá, proto se o ni více starejte, abyste zachovali pevné rodinné vztahy. Můžete mít touhu ignorovat jejich problémy a starat se pouze sami o sebe, ale to není dobrý nápad. Oni vás také nikdy neopustili, zkuste jim jejich dobrou vůli oplatit nyní, když vás potřebují nejvíce.

Andělská rada: Lpění na něčem, co vás táhne dolů, vás činí nešťastnými a ničí vztahy s vaší rodinou. Zkuste se těchto věcí zbavit. Sami uvidíte, že budete spokojenější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Změňte svůj domov k obrazu svému. Něco se vám na něm nelíbí a vy změnu přesouváte na jindy již delší dobu. Zůstanete nešťastní, pokud nezačnete žít svůj život tak, jak chcete vy. Začněte svým domovem a postupně změňte prostředí, v němž se pohybujete, aby vám vyhovovalo více.

Andělská rada: Důležité je vědět, kdy si stát pevně za svým, není to vždy ten nejlepší nápad. Buďte vnímavější k ostatním i ke svým potřebám, abyste se rozhodli správně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více jednejte s ostatními lidmi, vysvětlujte jim všechny své činy. To je důležité zejména v případě, kdy mluvíte se svou vlastní rodinou. Nevidí vám do hlavy, nemohou vědět, proč jste se něco rozhodli udělat. Co je pro vás zcela zjevné, v očích jiných může být zcela nepochopitelné.

Andělská rada: Vzpomeňte si, kolikrát jiný člen vaší rodiny udělal něco, co byste vy nikdy neudělali. Buďte shovívavější k činům ostatních, jsou to lidé stejně jako vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Buďte otevřeni všem změnám, které přijdou do vašeho života. Nechtějte být zaseknuti v jednom okamžiku po zbytek života – začali byste se nudit a nezlepšovali byste se. Není-li pro vás změna příjemná, vězte, že žádná změna není pevně daná – budete-li trpěliví, můžete jí využít ve svůj prospěch.

Andělská rada: Také vy máte právo provádět změny. Jen pečlivě zvažte všechny důsledky, které vám mohou přinést. Rozhodujte se moudře.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměřte se na svůj soukromý život. Své vlastní soukromí jste si dlouho neužili, poněvadž jste si přáli najít nové přátele či trávit co nejvíce času s těmi současnými. Nyní byste se pouze ocitli pod neuvěřitelným tlakem, pokud nevěnujete péči také sami sobě.

Andělská rada: Přečtěte si dobrou knížku nebo pusťte nějaké peníze za jídlo, které jste si již dlouho přáli sníst. Možnosti, jak se udržet v psychické pohodě, jsou nekonečné.

Zdroj článku:
  • Autorský text