Andělská poselství na čtvrtek: Kozorozi, v určitých případech máte právo být asertivní, Blíženci, ve svých plánech buďte flexibilnější

Andělská poselství na čtvrtek: Kozorozi, v určitých případech máte právo být asertivní, Blíženci, ve svých plánech buďte flexibilnější
Ačkoli je jednoduché nechat se všemi obskakovat a všem nařizovat, co mají dělat, podle andělů to je špatný nápad. Pokud by se takto chovali všichni lidé, celý svět by znamenal jen hádky, chudobu a válku. Najděme proto své místo, způsob, jak ostatním posloužit, aby oni měli vůli udělat to samé pro nás.

Celý život je o kompromisech. Něco uděláme pro ostatní a získáme plné právo na protislužbu. Neuděláme-li nikdy pro nikoho nic, nemůžeme čekat, že nás lidé budou milovat. Andělé nás vedou tou nejlepší možnou cestou a naplňují nás empatií, aby naší odměnou byla radost ze samotné služby někomu jinému. Co ještě andělé radí vám? Přečtěte si jejich čtvrteční poselství a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Po důkladně odvedené práci je čas na odpočinek. Nebo ne? Máte-li nadbytek energie a ta se snaží prodrat ven, dejte jí příležitost. Stačí trochu poklidit stůl, přerovnat věci v šatníku či se vrhnout na velký plán, k němuž jste se dosud pořádně nedostali. Jakákoli aktivita vám vykouzlí úsměv na tváři.

Andělská rada: Čím více toho uděláte, tím více se budete cítit výjimeční. Vaši přátelé se po práci válejí v posteli, avšak vy uděláte něco malého pro své pohodlí či svou budoucnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Denně míjíte lidi, které běžně znáte. S jedním z nich se můžete dát do řeči, pokud se vás na něco zeptá. Zjistíte, že máte mnohé společného, a postupně se dostanete do velmi smysluplného rozhovoru o názorech, současné situaci a minulosti vaší i dotyčného.

Andělská rada: Postupně se můžete dozvědět o něčem temném, co jste si o této osobě ani nemysleli. Nedopusťte, aby vaše náklonnost k dotyčnému klesla, jde přeci o pouhou minulost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše plány nemusejí být úplně dokonalé nehledě na to, kolik času jste do samotného plánování investovali. Buďte trochu flexibilnější, nebojte se plány měnit a experimentovat s nimi. Také se už rozhodněte, zda si všechno chcete udělat sami či zda si přejete spolupracovat s dalšími lidmi.

Andělská rada: Má-li být všechno dokonalé, nerozhodnost by ve vaší mysli neměla mít žádné slovo. Jakkoli se vám nechce něco pozměňovat, v budoucnu se vám to vyplatí.

Rak (22. června – 22. července)

Zjistěte, jak své problémy vyřešit tak, že z nich uděláte zábavu. Zasmějte se své chybě, při řešení mluvte klidně a sem tam zavtipkujte, pokud to bude vhodné. Dejte ostatním najevo, že svou životní situaci zvládáte dobře. Bude-li vás řešení problémů bavit, motivuje vás to, abyste je vyřešili již v zárodku.

Andělská rada: Udělejte si seznam svých aktivit a poté přeškrtněte ty, které vám způsobily nejednu potíž. Můžete být překvapeni, kolik toho bude. Následně je nahraďte něčím, co vám bude způsobovat radost.

Udělejte si seznam aktivit a pak proškrtejte ty, které vám způsobili nějakou potíž
Udělejte si seznam aktivit a pak proškrtejte ty, které vám způsobili nějakou potíž | Zdroj: mohdizuan / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte-li toulavou náladu, nemusíte ji potlačovat. Až dokončíte práci, běžte se projít či navštivte svou rodinu a naplánujte si společný výlet. Rozhovor s blízkými vám navíc vnukne nápad, který může být velmi výnosný, pokud budete dostatečně plánovat.

Andělská rada: Společný výlet neznamená, že si každý budete hledět svého. Jde hlavně o společné zážitky. Domluvte se, že veškerou elektroniku necháte doma a budete si všímat jeden druhého.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přesně víte, kdy je lepší být kreativní a kdy jít s proudem. Využijte této znalosti, aby se dnešek stal nezapomenutelným dnem. Zároveň buďte připraveni na zmatek vám blízkých lidí, že dnes něco děláte jinak než obvykle. Uklidněte je, že se nic závažného neděje, pouze jim chcete dopřát volnou ruku ohledně společného programu.

Andělská rada: Nemáte žádný problém s kompromisy, avšak budete-li ostatním vyhovovat příliš dlouho, ztratíte sami sebe. Odhadněte, kdy nastala pravá chvíle znovu převzít velení.

Váhy (23. září – 23. října)

Řešíte-li neshody či problémy, nebuďte jimi tak posedlí, chcete-li zjistit, kdo danou událost zavinil a na čí straně naopak je pravda. Přílišná zaujatost je vaší slabou stránkou, zejména jde-li o záležitost týkající se vaší rodiny. Vždy popřemýšlejte, zda náhodou nemůže mít pravdu ta cizí osoba.

Andělská rada: Socializujte se. Navštivte starší členy své rodiny a udělejte jim radost drobným rozhovorem. Zvýšené sebevědomí vám poskytne více úhlů pohledu, což vám umožní zjistit pravdu rychleji.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikam se neposunete, nebude-li vám záležet na názorech ostatních. Máte dar se do všeho vrhnout po hlavě, pokud svému úspěchu věříte. Je však velká šance, že přehlédnete drobnost a celé vaše úsilí přijde vniveč. S každým neplánovaným krokem přichází riziko ztroskotání uprostřed cesty.

Andělská rada: Budete-li naslouchat jiným lidem, konečný výsledek bude mnohem lepší, než jste si původně mysleli. Člověk není tvor společenský jen tak pro nic za nic. Naučte se vzájemné pomoci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hledáte-li chválu, většinou ji nenajdete. Naopak nečekáte-li, že vás někdo pochválí za to, co děláte, povzbudivá slova přijdou okamžitě. Buďte si proto vědomi, co děláte, ale nedělejte to proto, aby vám někdo řekl něco hezkého. Pokud vás někdo pochválí, vždy projevte svou vděčnost.

Andělská rada: Obdivem byste se neměli nechat unést také z toho důvodu, že někteří lidé chtějí být lepší než vy a pochlebováním se snaží zastavit váš pokrok. Nepolevujte ve svém úsilí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenechte ostatní lidi, aby vám poroučeli, jak máte žít. Zda máte skončit vztah či více se věnovat rodině, to je pouze vaše rozhodnutí. Jejich rady můžete odkývat, ale pokud se tak zachováte, nebudete příliš šťastní, neboť jste se tak nerozhodli vy sami. Dupněte si, je-li to nezbytné.

Andělská rada: Nesnažte se být tak populární. Je lepší mít méně lidí kolem sebe, ale žít si svůj vlastní život, než být velmi oblíbení, ale za cenu, že se pouze přetvařujete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Potřebujete-li trochu vzrušení, najděte si nové přátele. Neznámí lidé s sebou přinášejí nové informace a také nový způsob zábavy. Nikdo vám nenařizuje, abyste se neustále stýkali se stejnými lidmi. Jedinci z jiné kultury mohou probudit vaši zvídavost.

Andělská rada: S lidmi, které příliš neznáte, nemusíte trávit celé hodiny. Stačí je pozvat do kavárny či cukrárny na úvodní setkání, během něhož zjistíte, zda daná osoba je pro vás vhodná.

Ryby (19. února – 20. března)

Překypujete-li v práci energií, není vždy nejlepší nápad pracovat rychleji než ostatní pracovníci. Důsledků může být mnoho, zejména můžete své kolegy naštvat či jim dát pocit, že neodvádějí svou práci tak dobře, jak se od nich požaduje. Pomáhejte jim a chvalte je za to, že jsou velkým přínosem pro tuto firmu.

Andělská rada: Uvidíte-li spolupracovníka ve stresu, sdělte mu, že sice je trochu pomalejší, ale zato práci odvádí pečlivě, a proto není důvod, proč by měl zrychlovat a zbytečně vše kazit.

Zdroj článku:
  • Autorský text