Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, neříkejte vše, co si myslíte, Blíženci, nekupujte zbytečnosti

Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, neříkejte vše, co si myslíte, Blíženci, nekupujte zbytečnosti
Andělé nás učí, že pokud chceme být nešťastní, musíme se snažit změnit ostatní. Ale pokud chceme docílit opaku, musíme změnit sami sebe, své chování a svůj pohled na celý svět. Je to právě náš úhel pohledu, co nás činí nespokojenými a nešťastnými. Jak to změnit? Přečtěte si andělská poselství na čtvrtek.

Mysl a touha nás činí nespokojenými. Ten, kdo je chudý a v našich očích pouze přežívá, může být mnohem spokojenější než my. Je to tím, že nachází štěstí v jakékoli maličkosti, která ho potká. Netouží po ničem, proto je šťastný, přestože nic nemá – nic nepotřebuje. Zřekněme se svých tužeb, které nám přinášejí nespokojenost, a můžeme ono štěstí zažívat každý den. Nad čím ještě byste se dnes měli pozastavit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přišel váš čas být spasitelem a někomu z vaší rodiny změnit život nadobro. Chcete to udělat již dávno. Respektujte ale jeho život a nenuťte ho jednat proti jeho vlastní vůli. Ta dotyčná osoba musí sama vědět, co na sobě chce změnit. Jednejte pro její dobro.

Andělská rada: Nebojte se ostatních zeptat, co je trápí. Je to jediná cesta, jak jim skutečně pomoci. Napřed ale získejte jejich sympatie.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neriskujte. Jakkoli snadná se situace zdá být, pokud zariskujete, můžete mnoho ztratit. Nezáleží na tom, zda se jedná o lepší pracovní místo či lásku. Zůstat tam, kde je vám dobře, je důležité. Nechtějte příliš, jinak nemusíte mít nic, obzvláště uděláte-li to ze sobeckých pohnutek.

Andělská rada: Než cokoli uděláte, zauvažujte, kolika lidem vaše rozhodnutí pomůže. Nikdy nedělejte nic, co byste sami nechtěli, aby někdo udělal vám.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přebytečné peníze nerozhazujte, naopak myslete na ostatní. Vyberte si důvěryhodnou charitu a pošlete peníze jim. Například útulky jistě ocení váš štědrý dar. Nemáte-li moc peněz, zkuste přinést hmatatelné dary či si adoptujte zvířátko.

Andělská rada: Dobré jídlo, které si koupíte, vám vydrží pouze pár minut a poté litujete, že jste si nekoupili něco jiného. Na druhou stranu radost z pomoci ostatním vám vydrží po celý život.

Rak (22. června – 22. července)

I přes vaši nyní více výbušnou povahu se stále můžete spolehnout na své nejbližší příbuzné, jste-li v kontaktu. Rodiče, sourozenci a dokonce i děti vás rádi vyslechnou a pomohou vám vyřešit váš velký problém, který vás činí tak náladovými. Nakonec vám zbyde jen úsměv, který můžete šířit dál.

Andělská rada: Neschovávejte své problémy, jinak je nikdy nevyřešíte. Pokud vaše negativní emoce přetékají přes imaginární pohár, udělejte něco, co vás hodně potěší.

Neschovávejte své problémy, jinak je nikdy nevyřešíte
Neschovávejte své problémy, jinak je nikdy nevyřešíte | Zdroj: Chay_Tee / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte-li nápad, jak pomoci svým spolupracovníkům, na pracovišti zazáříte. V případě, že žádný takový nápad nemáte, projděte se po svém místě působení a zajímejte se o osobní problémy svých kolegů. Kreativita k vyřešení všech typů potíží vám rozhodně nechybí.

Andělská rada: Využijte svých schopností k pomoci ostatním. Například, zůstaneme-li na pracovišti, pomozte kolegovi lépe pochopit náplň jeho práce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Sdílejte svou radost s ostatními. Novinky, které se u vás dějí, jsou buď pozitivní nebo úsměvné. Udělejte si legraci sami ze sebe. Jiné lidi to potěší a zlepšíte jim den. Smích je lidská vlastnost, která uzdravuje i ty nejhlubší rány na duši.

Andělská rada: Životní úděl je někdy krutý. Pokud ale dokážete najít humor i v těch nejtěžších chvílích, stanete se člověkem, kterého budou ostatní lidé milovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Při komunikaci je hlavní upřímnost. Zejména mluvíte-li s dětmi, upřímnost na ně bude mít pozitivní vliv a dáte jim dobrý příklad. Staráte-li se o děti své vlastní nebo blízkého přítele, dnes jim dopřejte něco sladkého, povzbudí je to k plnění svých povinností. Naučíte je, že po práci je čeká odměna.

Andělská rada: Lži jsou to nejhorší, co můžete vypustit z úst. Vždy se najde člověk, který je odhalí, a snižují vaši popularitu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nehleďte na konkurenci. Vždy bude existovat někdo, kdo bude na stejné úrovni či ještě lepší než vy. Tím, že budete ostatním závidět, své výsledky nezlepšíte, naopak se ještě zhorší. Začněte mít rádi sami sebe a své konkurenty berte jako sobě rovné, dopřejte jim úspěch. Stanete se lepším člověkem, kterému se začne více dařit.

Andělská rada: Poznání, že vlastně neexistuje nikdo, s kým můžete soutěžit, zlepší kvalitu vašeho života, zbaví vás stresu a dodá vám potřebnou soustředěnost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nespekulujte, zjistěte, na čí straně je pravda. Nerealisticky přemýšlející straně poskytněte zpětnou vazbu, projevte jí sympatie a zároveň poskytněte radu, jak změnit svůj život, aby se jí začalo vést lépe. Máte moc měnit rozhodnutí jiných, jen toho nezneužívejte.

Andělská rada: Konejšením člověka, který si své problémy způsobil svým zaviněním, je špatná metoda. Aby se příště vyhnul stejné chybě, musíte na ni poukázat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozor na podvody. Dnes se můžete stát obětí, pokud si nedáte pozor. Opatrnost je namístě. Snažíme se, aby se k vám tito špatně smýšlející lidé nedostali, ale vše záleží také na vás, abyste byli schopni odhalit, kdo k vám přichází s dobrými úmysly a kdo nikoli. Nahlédněte do svých snů, obsahují naše varování.

Andělská rada: Svůj život nikdy nebudete mít tak pod kontrolou, jak se domníváte. Buďte opatrní při každém kroku, který učiníte. Vždy se najde něco, co se může pokazit nehledě na to, jak moc se budete připravovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne vždy je moudré říkat to, co si skutečně myslíte. Obzvláště jste-li v práci, někteří kolegové či nadřízení se budou snažit vás naštvat, aby vás z práce propustili. Zachovejte chladnou hlavu a dnes všechny urážky přejděte bez agresivní reakce.

Andělská rada: Upřímnost je dobrá vlastnost, ale nesmíte s ní ublížit ostatním lidem. Vyhněte se kritice a poukazování na chyby, pokud to danému člověku skutečně nepomůže.

Ryby (19. února – 20. března)

Jak meditace, tak jóga pro vás mají psychické i fyzické výhody. Věnujte jim proto alespoň půlhodinu svého času. Poté navštivte svou rodinu. Někdo v rodinném kruhu totiž řeší nějaký spor a jste to právě vy, kdo má potřebné zkušenosti pro vyřešení tohoto problému.

Andělská rada: Uvědomění si, že jste obklopeni láskou, vám dodá sebedůvěru, kterou potřebujete, abyste žili spokojený život. Naučte se být asertivní a zároveň milí.

Zdroj článku:
  • Autorský text