3 znamení, kterým měsíc září přinese nezapomenutelné okamžiky

3 znamení, kterým měsíc září přinese nezapomenutelné okamžiky
Každý si ve svých vzpomínkách uchováváme zážitky, na které nelze zapomenout. Většinou jsou pozitivní. Může jít o lásku, zábavný moment či rodinnou sešlost. Měsíc září nám nabízí hodně takových zážitků, nejvíce ale následujícím třem znamením.

Lev, Střelec a Rak si září dokážou opravdu užít. Budou mít spoustu nezapomenutelných zážitků, k nimž se budou rádi vracet. Co nejlepšího vás v tomto měsíci potká? Přečtěte si, co vás zahřeje u srdíčka a co již nikdy nedostanete z hlavy. Bude to s přáteli, rodinou či o samotě?

Lev (23. července – 22. srpna)

Jak již jistě víte, tento měsíc vás bude provázet nesmírné štěstí. Nabídne vám spoustu nových zážitků, na které budete rádi vzpomínat, a to ve všech životních oblastech. V práci, v lásce, v rodině i v soukromí. Nicméně jeden zážitek změní váš pohled na celý život, stanete se vnímavější k ostatním a také si začnete více vážit každého okamžiku ve vašem životě a v rodině.

Časové rozmezí: Druhý zářijový týden bude začínat jako každý jiný, ale postupně se stane pro vás zcela výjimečným. Bude se týkat rodiny a cestování. Abyste se o tento zážitek nepřipravili, měli byste si na svou rodinu tento týden udělat čas a přikývnout na každou nabídku, která se v ní objeví.

Co přesněji: Člen rodiny, nejspíše mužského pohlaví, vás pozve na projížďku autem za zábavou, či půjdete rybařit, pokud to patří k vašim oblíbeným koníčkům. Nicméně nic nepůjde podle plánu a vy budete muset vymyslet náhradní plán. Zapojíte kreativitu a vymyslíte vskutku originální návrh, který se bude líbit natolik, že člen rodiny přikývne. Stane se podle vašeho plánu. Souhra náhod tomu bude chtít, abyste se s tímto členem rodiny sblížili. Stanete se takovými nejlepšími přáteli ve své rodině.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Umíte se skvěle bavit, ale nyní budete vystaveni nezapomenutelnému zážitku, který vás čeká nikoli s vašimi přáteli, nikoli s ostatními lidmi, ale budete v tu dobu sami. Začíná to celkem nudně, že? To si zpočátku budete také myslet. Nicméně se zaměříte na své pobavení a výsledkem bude úžasná událost.

Časové rozmezí: Na to nebudete čekat moc dlouho, někde mezi 2. a 5. zářím se ocitnete bez přátel. Nikdo na vás nebude mít čas a nezbyde vám nic jiného než se zabavit sami. Útěchu najdete buď v knihách nebo ve studiu přes nějakou aplikaci, patrně se budete učit nový jazyk, pokud chcete vycestovat do cizího státu.

Co přesněji: Buď si v knize přečtete pasáž, která vás nějak zaujme, anebo ve studijní aplikaci se vám zobrazí zajímavá věta, ale vy si ji spojíte se svým životem. Půjde o něco, co vám ve vašem životě dlouhodobě vadí, ale vy jste zatím byli moc líní na to s tím něco dělat. Avšak tento okamžik ve vás vyvolá tak silné emoce, že se rozhodnete změnit svůj život, abyste nedělali nic, co vám osobně na sobě vadí. Můžete se spojit s někým přes internet, kdo zažil to samé, a necháte se od něj vést. Vaše kvalita života se zlepší a navíc získáte skvělou vzpomínku, kterou si budete dlouho pamatovat.

Rak (22. června – 22. července)

Váš nezapomenutelný zážitek souvisí s dětmi. Pokud máte děti vy sami, nebude se jednat o vaše vlastní, nejspíše dojde na hlídání, či na doučování dětí. Lidé vás mají rádi a tento měsíc, zejména ve druhé polovině, vám začnou více důvěřovat. Máte-li přátele s dětmi, může se jednat o jejich potomky.

Časové rozmezí: Mezi 22. a 27. zářím zažijete tento zážitek, který nezapomenete, poněvadž to budou právě děti, kdo vás mile překvapí a poučí zároveň.

Co přesněji: Děti stráví nějaký čas u vás doma. Postaráte se o ně a pomůžete jim, svěří vám totiž své starosti. Den bude plynout zcela normálně, nebudete si dokázat představit, že tento den vám změní celý život. Nicméně následně, když návštěva dětí bude končit. Svěří se vám, že vás považují za vlastního rodiče, protože je jim s vámi dobře, a poprosí vás, abyste to nikomu neříkali. Vás to dojme. Tyto děti vám následně povědí ještě pár věcí. Jejich slova se usadí ve vaší mysli a několik dní poté nebudete moci myslet na nic jiného, jak silný to bude zážitek.

Zdroj článku:
  • Autorský text