4 největší zrádci podle znamení zvěrokruhu

4 největší zrádci podle znamení zvěrokruhu
Na partnera nejlepšího přítele je lepší nesahat – může to skončit špatně, přítel to může zjistit a přátelství se snadno rozbije. Nicméně někteří z nás podstupují toto riziko. Někdy to ani jako riziko neberou. Patříte mezi lidi, kteří flirtují s partnerem svého nejlepšího přítele?

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete mít ve svém životě jen to nejlepší. A pokud usoudíte o partnerovi svého přítele, že je skutečně sladký, zatoužíte po něm a Váš nejlepší přítel Vám rozhodně nebude stát v cestě. Toto hrozí obzvláště v případě, že momentálně žádného partnera nemáte. Pokud to Váš nejlepší přítel zjistí, snažíte se ho přesvědčit, že si svého partnera nezaslouží, protože pro něj není příliš vhodný. Váš argument není nijak hezký a může ukončit vztah s Vaším nejlepším přítelem, ale Vy se domníváte, že jste nic špatného neprovedli a za tím si stojíte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejste ten typ, který by donutil partnera svého nejlepšího přítele ho podvést. Jiná situace ovšem je, když si myslíte, že Váš nejlepší kamarád nezvážil pro a proti tohoto vztahu, zkrátka že se zamiloval příliš rychle a vztah neskončí dobře. Chcete pouze pomoci člověku, na němž Vám záleží. A někdy Vás nenapadne nic lepšího, než na uvedeném partnerovi provést test věrnosti, a to klidně i bez souhlasu Vašeho nejlepšího přítele. Poté svému příteli řeknete, jak celý test dopadl. Koneckonců ho máte rádi a chcete pro něho jen to nejlepší. Nejednáte ze sobeckého hlediska, že byste chtěli někoho, s kým chodí někdo jiný.

Pokud jde o přátele jste obezřetní. Nezamiloval se příliš rychle?
Pokud jde o přátele jste obezřetní. Nezamiloval se příliš rychle? | Zdroj: Just dance / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Musíte být hodně zoufalí a nemít dlouho pocit, že Vás někdo miluje, abyste se snížili k takové ohavnosti. Obzvláště pokud nastane tato situace a zároveň se se svým nejlepším přítelem ošklivě pohádáte, může Vám přijít na mysl tato myšlenka a někdy si nemůžete pomoci a jdete svůj ďábelský plán okamžitě vykonat. Pokud na to Váš kamarád někdy přijde, zcela to popřete. Pokud to popřít nemůžete skrze zjevné důkazy, řeknete, že jste mu nikdy neměli v plánu ublížit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se rozhodnete k tomuto činu, jednáte ze zcela sobeckých důvodů. Nejčastěji se to stane, pokud vidíte, že je Váš nejlepší přítel se svým partnerem šťastný, zatímco Vy zrovna nemáte partnera žádného. Nedělá Vám problém to svému příteli přiznat a bezstarostně pokračovat ve svém životě, což se o Vašem kamarádovi rozhodně říci nedá. Obzvláště pokud je onen partner donekonečna chválen, budete cítit potřebu s ním flirtovat a dostat ho do postele. Přijde Vám to jako naprosto normální chování a jako ten nejlepší nápad, alespoň v tomto okamžiku.

Zdroj článku: