4 znamení, která chodí všude pozdě. Sedí to i na vás?

4 znamení, která chodí všude pozdě. Sedí to i na vás?
Každému se občas stane, že si špatně rozvrhne čas a přijde pozdě. Když se to ale stává často, může to pro ostatní být dost nepříjemné. Nemusí to však být jen vaše chyba. Určité vlastnosti prostě máte podle astrologie v sobě a někdy to zkrátka neovlivníte. Jaká znamení mezi tyto opozdilce patří?

Beran

Sebevědomí, impulzivní a vůdčí Berani mají velké tendence chodit pozdě. Ve většině případů za to může právě jejich velké sebevědomí. Kvůli němu si totiž často myslí, že jsou nejdůležitější osobou v místnosti a nezajímají se o to, že plýtvají čas i energii všech ostatních. Věří, že bez nich by porada nemohla začít nebo, že se ze všeho dokáží nějak vymluvit. Dochvilnost proto není jejich prioritou a raději dělají to, co zrovna potřebují a chtějí.

Takové chování pro ostatní bez pochyby není příjemné, ale Berani se ze všeho většinou skutečně bez problému vymluví a nikoho už ani netrápí, že přišli pozdě. 

Vodnář

Nezávislí Vodnáři mohou být tak trochu nepředvídatelní a nespolehliví. Rozhodně ale nechodí pozdě schválně. Jsou jen tak zabraní do svých kreativních myšlenek a nápadů, že na své plány jednoduše zapomínají. 

Navíc potřebují mít svou svobodu a nesnáší, když se musí ostatním podřizovat nebo když jsou limitováni časem. Raději si vše dělají vlastním tempem a sami si stanovují, co budou zrovna dělat. Právě to je však dělá jedinečnými a inspirujícími lidmi. Vždy jdou svou vlastní cestou, ať to stojí cokoli. Bohužel tak většinou neúmyslně plýtvají časem druhých a působí spíše bezohledně.

Blíženci

Společenští Blíženci si plánují všemožné akce, ale málokdy přijdou včas. Jsou velice nerozhodní a nestálí, a proto jim může trvat dost dlouho, než se vůbec dostanou z domu. Na poslední chvíli zpochybňují každé své rozhodnutí, od vhodného oblečení a účesu až po lak na nehty. Možná si ještě před odchodem zaskočí do obchodu, aby vše doladili.

Nejsou proto úplně spolehliví, ale když se konečně ukážou, umí ze sebe vydat opravdu všechno. Jsou zábavní a energičtí a s radostí a nadšením se vám budou věnovat za každé situace.

Rak

Starostliví a citliví Raci nikdy nechtějí přijít pozdě, ale když přijde na to, aby vyrazili, nemůžou tomu zabránit. Podobně jako Blíženci totiž začnou všechno zpochybňovat a přemýšlí, jestli mají vůbec někam chodit. Znervózňuje je, že nemohou předvídat, jak se situace vyvine. Své zpoždění se většinou snaží nějak obhájit, ale vědí, že za to může jen jejich nerozhodnost.

Často se jim ale z domu nechce ani kvůli jejich poutu k rodině a domovu. Někdy by totiž raději zůstali v posteli nebo u televize a na žádné společenské akce se moc necítí.

Jsou ale věrnými přáteli a partnery, takže by své blízké nikdy nenechali na holičkách. Když se navíc dostanou ze své ulity, je s nimi i velká legrace.

Zdroje: