Hvězdná znamení, která dokážou udržet tajemství

Hvězdná znamení, která dokážou udržet tajemství
Někteří lidé dokážou udržet tajemství, jiní ne. A ti, kteří to dokážou, patří k těm oblíbenějším lidem, jelikož nás nevystavují problémům tím, že naše tajemství vyzradí. Pokud své znamení najdete na tomto seznamu, patříte k lidem, kteří nemají sklon tajemství vyzradit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se lidé potřebují vyloženě zdlouhavě vyzpovídat, jste jim vždy po ruce, neboť na světě není věrohodnějšího znamení zvěrokruhu než toho vašeho. Lidé vědí, že cokoliv vám řeknou, to zůstane pouze mezi vámi, a proto máte tolik přátel, kteří si k vám domů chodí promluvit o těch nejvážnějších situacích. Pokud poznáte, že by se uvedená informace neměla dostat dál, nikomu dalšímu ji nesdělíte. Bonus pro vaše známé je, že jste trpělivý posluchač a dokážete svým přátelům šikovně poradit. I pokud by vás někdo mučil, nic byste nevyzradili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pomáháte lidem dostat se z náročné situace, jakmile se vám přijdou s něčím svěřit, a to, co se od nich dozvíte, neřeknete ani svému nejlepšímu příteli. A pokud problém ostatních lidí nedokážete přímo vyřešit, pomůžete dotyčnému zapomenout a ignorovat ho, pokud je to v dané situaci vhodné (např. ztráta partnera). Jste vysoce chápavá bytost a nepřejete si, aby se někdo z vašeho blízkého okolí cítil mizerně kvůli situaci, která nastala. Pokud se někomu nedaří, vezmete ho pod svá křídla a nezastavíte se, dokud problém nevyřešíte. A vy víte velice dobře, že problém nevyřešíte, pokud nebudete držet tajemství.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jakkoliv těžké to s vámi je, pokud vám někdo svěří informaci, kterou by neměli vědět ostatní lidé, může se na vás spolehnout. Vy osobně nemáte rádi lidi, kteří nedokáží udržet tajemství, a proto se od těchto lidí odlišujete, jak jen můžete. Mezi svými přáteli jste proslulí tím, že dokážete udržet jakékoliv tajemství, a je úplně jedno, v jakém měřítku vám je uvedená informace proti srsti. Pokud byste vyzradili něčí tajemství, zničilo by vás to, poněvadž nechcete selhat jako dobrý přítel. Ke svým přátelům jste vždy loajální.

Štír (24. října – 21. listopadu)

I přes vaši poněkud ostřejší povahu k vám lidé často chodí se svěřit a sdělit vám svá nejtajnější tajemství. Někdy na informace, které od ostatních přebíráte, reagujete podrážděně, ale lidé ve vás i tak mají velkou důvěru. U vás nepřichází v úvahu, že byste pomlouvali ostatní lidi bezdůvodně či vyzrazovali jejich tajemství. Můžete být na uvedenou osobu naštvaní, jak chcete, ale stále cítíte velkou zodpovědnost a povinnost uchovat její tajemství. Když si vás někdo znepřátelí svými činy, nemusí se bát, že byste se mu pomstili tímto způsobem.

Zdroj článku: