Která znamení patří mezi nejnepříjemnější?

Která znamení patří mezi nejnepříjemnější?
Lidé jsou ovlivnění především výchovou rodičů a vlivem okolností, se kterými se tento člověk v životě setkal. Přece jen jsme také ovlivněni naším slunečním znamením. Která znamení umí být opravdu nepříjemná?

Beran 21. 3. – 19. 4.

Berani se jednoduše rozzlobí a rozruší a dokážou být velmi agresivní. Jsou velice ambiciózní a za svým si jdou velmi tvrdě a bez ostychu. Když chtějí vyhrát, člověku, který je může ohrozit, hodí bez problému klacek pod nohy. Hlavní roli pro ně hraje to, že se stanou vítězi. Když vyhrají, stanou se opět mírumilovnými a milými lidmi.

Otázka je, jak tuto změnu přijme okolí a zda bude mít o přátelství i nadále zájem. Nemají v úmyslu být panovační nebo vzpurní, ale ani se neomluví, když k tomu dojde. Prostě přesně vědí, co chtějí a jak mají věci jít. Dělají všechno proto, ať je po jejich, ať se děje cokoliv.

Rak 21. 6. – 22. 7.

Raci jsou velmi emotivní znamení a emocemi se nechávají bez problému a často zahltit. Když je emocí velké množství, dokážou se v nich ztratit a udělat v nich zmatek. Když se cítí ohrožení, stávají se velmi nepříjemnými a krutými. Když se uklidní, dokážou svých činů litovat. Pokud je Rak přecitlivělý, je lepší se mu vyhnout. Rak je také silně připoután k rodině a blízkým přátelům a nezastaví se před ničím, aby zajistil, že ti, které miluje, mají vše, co potřebují.

Pokud Rakovi dáte najevo, že si opravdu všímáte a oceňujete vše, co dělají, bude hledat další způsoby, jak vás udělat šťastnými. Jejich nálady se navíc neustále mění. Když jste v blízkosti Raka, můžete se cítit jako na horské dráze. Nejvíce frustrující vlastností tohoto znamení je však pravděpodobně jeho přilnavost. Naštěstí dobře naladěný Rak je pravý opak a může se stát věrným, ochranným a soucitným přítelem a partnerem.

Lvi vyžadují hodně pozornosti a chvály, aby byli skutečně šťastní. Zdroj: ASDF_MEDIA / Shutterstock

Lev 23. 7. – 22. 8.

Lvi potřebují být středem pozornosti. Dokážou být okouzlující a okolí oslňují svou atraktivitou. Pokud se cítí ohroženi, dokážou svého konkurenta doslova zničit. Velmi dobře vědí, jak mají vystupovat, aby to vypadalo naoko dobře a aby působili jako diplomaté. Ale ve skutečnosti svým jednáním svého protivníka zlomí a roztrhají. Lvi skutečně vyžadují hodně pozornosti a chvály, aby byli skutečně šťastní.

Lev má obrovské srdce se spoustou místa pro všechny. Jakmile budou jeho potřeby splněny, vynaloží velké úsilí, aby zajistil, že všichni ostatní budou mít stejný čas na slunci. Nejpozoruhodnější však je, že toto znamení má zálibu v hlasitosti a dramatičnosti, která může lidi dráždit. Někdy je jejich sebevědomí vede k tomu, že se přeceňují a výsledné chování se může lidem dostat pod kůži. Tím, že se Lev smíří s tím, že nemusí být vždy středem pozornosti, se může vyhnout nespočetnému koulení očí.

Štír 24. 10. – 21. 11.

Štíři se do všeho vrhají bezhlavě. Často si své kroky dopředu nepromyslí a často se stane, že se díky svému chování spálí. Štíři bývají často cyničtí a dokážou v sobě pěstovat nenávist. Mají velmi krátkozraké názory a bývají krutí v situaci, když nedostanou to, co si přejí. Vždy předpokládají nečistý záměr konání ostatních lidí a nikdy si nejsou schopni ověřit pravdu.

Velmi dobře znají slabá místa ostatních lidí a neostýchají se na ně zaútočit. Diskuze se Štírem také často nedopadá dobře. Ale pokud se ke Štírovi budete chovat s respektem a ujasníte si své vlastní hranice, stanou se jedním z vašich nejcennějších spojenců.

Kozoroh 22. 12. – 19. 1.

Kozoroh má svou temnou stránku, která se projeví ve chvíli, když se přestane ovládat. Když se dostanou do varu, mohou ze sebe vypustit velmi zlé věci a nebudou se za ně stydět. Dokážou toho využít také v případě, že jim jde o kariérní postup, nebo se potýkají se svým nepřítelem. Jsou také velmi krutí vůči svým příbuzným. Nejsou empatičtí, velmi je těší nezdar druhých lidí a nedokážou druhým lidem pomoci.

S Kozorohem je to všechno o běhu na dlouhou trať, takže pokud musí být krutí, aby si zajistili jistotu, neberte si to osobně. Pod tím neústupným zevnějškem je důvěryhodná duše, která je ochotná zůstat s vámi navždy.