Horoskop na květen pro nezadané 2022: Potkáte v květnu toho pravého?

Horoskop na květen pro nezadané 2022: Potkáte v květnu toho pravého?
Nezadaní lidé mají velkou výhodu, nemusí se na nikoho ohlížet a plánují si svůj čas pouze podle sebe. Ať už si toto období užíváte, nebo už si někoho toužíte najít, přečtěte si horoskop na květen. Dozvíte se, co vás čeká.

Beran

Květen bude měsíc příležitostí, co se týče vztahů. Nebojte se otevřít a sdílet své pocity i s novými lidmi. Pouze pokud ukážete, kým opravdu jste, a to už na začátku, nebude protějšek do budoucna překvapen.

Potkáte někoho, s kým se budete cítit opravdu bezpečně a hezky, tak si to nepokazte svým egem, které má tendence tvářit se dokonale. Každý má chyby.

Býk

V květnu si stále užívejte to, že jste nezadaní. Potřebujete nejspíš ještě nějaký čas na to, abyste doopravdy poznali sami sebe, měli se rádi, a potom mohli mít zdravý vztah. Pokud hledáme naše nedostatky v druhých, nikdy nebudeme doopravdy naplněni a vždy půjde o závislost k druhému.

Střelec

Party, party, party! Tak bude vypadat váš květen. Ať už to ve vašem podání znamená posezení s přáteli, sportovní nebo společenské události, nudit se rozhodně nebudete. Na těchto akcích narazíte na zajímavé lidi a přijde možnost k flirtu. Je na vás, jestli ji využijete, nebo ne.

Rak

Chcete někoho jenom proto, abyste nebyli sami? To je otázka, kterou si v květnu budete pokládat. Vídáte se s někým, nebo potkáte někoho, kdo vás zaujme, ale nejste 100 % přesvědčeni o svých citech. V tomto případě platí přísloví „nic se nemá lámat přes koleno“. Zkuste vše nechat volně plynout a čas ukáže. 

Blíženec

V květnu budete zaměřeni hlavně na pracovní sféru vašeho života. Ať už jste zaměstnaní nebo podnikáte, budete mít spoustu kreativní energie, kterou můžete využít ve svůj prospěch. Vztahy neřešte, protože co má, tak stejně přijde. 

Štír

Květen pro vás bude ve znamení nových seznámení. Už není na co čekat, stáhněte si Tinder nebo vyrazte do baru. Nikdo neříká, že si danou osobu musíte hned vzít. I když vznikne kamarádství, tak vám každý vztah a osoba něco nového do života přinese. 

Lev

Že nevíte, kde se seznamovat? A co třeba sport? Zkuste vyrazit na kolo, na kolečkové brusle nebo si zahrát tenis. Pokud budete stále ve stejném okruhu přátel, tak nikdy nikoho nového nepotkáte. V květnu vám energie přejí, a tak byste měli zkusit klidně nějakou novou aktivitu. 

Ryby

Z ničeho nic se vám v životě objeví více lidí, kteří projeví zájem. Nenechte se tím unést. Chvíli se možná budete cítit frustrovaní, že se dlouho nic nedělo a najednou si nevíte, koho si vybrat. Dobrá rada je, že si nemusíte vybírat hned. Zkuste se nejprve přátelit s více lidmi, poznávejte se. Až časem uvidíte, ke komu opravdu chováte city.

Panna

Kdo si počká, ten se dočká. V květnu totiž ztratíte motivaci začínat jakékoliv nové vztahy. To neustálé seznamování a navazování kontaktů už vás nebaví. To je ovšem v pořádku. Klidně zaměřte na chvíli pozornost jinam. Práce, studium, čtení, zvířata... Vyčistíte si tak hlavu od negativních zkušeností z randění. 

Váhy

Květen bude skvělý měsíc na to, abyste začali nový vztah. Nejspíš budete váhat, ale pokud to nezkusíte, tak nikdy nezjistíte, jestli by to fungovalo, nebo ne. Neřešte, co si myslí ostatní, a žijte podle sebe. 

Vodnář

Už vás nejspíš štve, že jste nezadaní. Pokud každý ve vašem okolí někoho má, tak se není čemu divit. Přemýšleli jste třeba o dovolené? Květen bude dobrý měsíc na to, abyste se podívali do minulosti, zhodnotili svůj dosavadní život a vytyčili si sny a cíle do budoucnosti. Ať už jde o vztahy nebo o další aspekty života. 

Kozoroh

Měli byste přestat řešit své bývalé partnery/partnerky. Pokud si dávají šťastné fotky na Facebook a Instagram se svojí novou rodinou, tak to nemusí nutně znamenat, že jsou spokojeni v realitě. Vypněte technologie a dívejte se více kolem sebe. 

Zdroj článku:
  • Autorský text