Tato 4 znamení nevěří na lásku na první pohled

Tato 4 znamení nevěří na lásku na první pohled
Věříte na lásku na první pohled? Zamilovat se do někoho, aniž byste s dotyčným mluvili – to se často stává, ovšem pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu, není způsob, jak Vás o tom přesvědčit, poněvadž věříte na lásku na základě hlubšího poznávání potenciálního partnera.

Rak (22. června – 22. července)

Jste romanticky založeni, ale nikdy nevěříte na lásku na první pohled. Přímo ji odmítáte. Vždy se zamilujete na základě toho, co o svém potenciálním partnerovi víte, ne na základě jeho vzhledu.

Vzhled sám o sobě může mít nějaký vliv na to, zda si dotyčného člověka vyberete či nikoliv, ovšem ten vliv je pouze minimální. Nikdy byste nešli na rande s někým, kdo se do Vás zamiloval na základě toho, jak vypadáte. Do vztahů vkládáte všechnu svou energii a nechcete, aby od Vás partner jednoho dne odešel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Láska na první pohled postrádá logiku, a Vy potřebujete logiku ve všem, co děláte, aby Vám to dávalo smysl. Proto nevěříte lásku na první pohled a považujete tento termín za naprostý nesmysl. Láska na první pohled může znít romanticky, ale Vy romantiku ve svém životě nepotřebujete, abyste byli šťastní.

Ba naopak, čím méně romantiky je ve vztahu, tím je vztah pro Vás snesitelnější. Myslíte si, že zamilovat se do někoho můžete i bez chemie a vztahy zvolené Vámi samotnými Vás udržují mnohem šťastnější než vztahy, do nichž dva lidé vstoupí doslova naslepo.

Vodnáři sázejí na logiku, proto nevěří na lásku na první pohled, Zdroj: tadamichi/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Patříte mezi ty optimističtější lidi, ale ani ta nejlepší nálada Vás nedonutí vstoupit do vztahu, když neznáte ani nejoblíbenější jídlo Vašeho nového partnera. Některé věci jsou i pro Vás, jednoho z nejodvážnějších lidí, tabu.

Nikdy nepřistoupíte na lásku na první pohled a předstíráte, že neexistuje. Pokud se Vás někdo zeptá, zda jste se do někoho zamilovali na první pohled, řeknete, že ne. Možná jste se potkali s někým natolik atraktivním, že Vás přitahoval, ale zamilovat se do takového člověka je pro Vás zcela nemožné, poněvadž nevěříte na lásku na první pohled.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne že by se Vám někdo nelíbil pouze na základě obličejových rysů či postavy, ale nezamilujete se do takového člověka. Je to Váš strach ze závazků, který Vám brání v uvědomění si, že byste mohli někoho milovat. Pokud si už nějakého potenciálního partnera najdete, trvá Vám dlouho, než se do něho skutečně zamilujete. Musíte ho mít plně přečteného a musíte vědět, že před Vámi nebude nic skrývat – teprve poté se zamilujete.

Vzhledem k tomuto všemu je jasné, že pro Vás láska na první pohled neexistuje a naprosto jí odmítáte – neslučuje se s Vaším uvažováním.

Zdroj článku: