Jaké jsou nejčastější závislosti vašeho znamení? Bez čeho nedokážete žít?

Jaké jsou nejčastější závislosti vašeho znamení? Bez čeho nedokážete žít?
Když se řekne závislost, většina z nás si představí návykové látky. Není tomu vždy tak. Závislost může vzniknout také na jiných věcech, dokonce i na chování, které se nám ne vždy vyplatí, ale nemůžeme si pomoci a opakujeme ho. Jaká je vaše závislost podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete se stát lehce závislí na riskování. Během riskování se mozek zaplavuje dopaminem, hormonem štěstí. Abyste byli šťastní, postupně potřebujete více dopaminu, a proto riskujete mnohem více.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste závislí na věcech, při nichž se cítíte uvolněně. Pokud se dostanete k většímu přísunu peněz, dokážete celé dny pobíhat po obchodním centru a chodit do wellness center.

Zdroj: Achira22 / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste závislí na sociálních sítích, poněvadž cítíte potřebu být v kontaktu s různými lidmi. Jste závislí na komunikaci a s pomocí sociálních sítí snadněji vyjadřujete své názory.

Rak (22. června – 22. července)

Jste závislí na lidech, kteří pro vás nejsou vhodní. Rádi se snažíte přivést lidi na lepší cestu, než po které kráčejí nyní. Věříte, že vaše láska je donutí snažit se změnit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste závislí na pozornosti ostatních lidí. Pokud jí máte nedostatek, objeví se u vás „abstinenční příznaky“ jako podrážděnost a uzavření se do sebe či působení rozruchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Musíte být tou nejchytřejší osobou na celém světě. Pokud zjistíte opak, stanete se extrémně smutnými a zavřete se s knihami, abyste dohnali své vynechané informace.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste závislí na svém mobilním telefonu. Nejenže máte snad všechny sociální sítě, abyste si měli vždy s kým povídat, ale když se cítíte ve společnosti trapně, hrajete si s mobilem téměř vždy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše závislost je sex. Potřebujete se vždy ujišťovat, že jste schopni uspokojit partnera. Pokud nejste dostatečně přesvědčeni, začnete se ze smutku mstít všem osobám v okolí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste závislí na změnách. Není den, kdy byste nehledali nějaké nové vzrušení. Též potřebujete mít svůj vlastní osobní prostor, jinak se budete cítit nešťastní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Práce je něco, bez čehož byste nemohli existovat, hlavně z toho důvodu, že se snažíte být nejlepší ze všech. Tato závislost vám škodí, protože práci upřednostňujete před svým vlastním pohodlím.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Technologie jsou pro vás naprosto škodlivá závislost. Dokonce jste schopni se vzdát své svobody, abyste si vydělali na novou drahou technologii, abyste jí pak mohli věnovat veškerý svůj čas.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikdo pořádně neví, na čem jste závislí, poněvadž můžete být závislí naprosto na všem. Máte závislost na lásce, což může představovat jídlo, technologii, práci či fantazii.

Zdroj článku: