Výklad tarotu na víkend: Blíženci budou sami sebou a Lvi se pustí do kreativních činností

Výklad tarotu na víkend: Blíženci budou sami sebou a Lvi se pustí do kreativních činností
Těšíte se na sobotu a neděli, že si konečně trochu odpočinete od pracovních povinností? Pojďme se společně s tarotovými kartami podívat, co zajímavého nám přinese tento víkend! Beranům se podaří zvítězit nad sebou samými, Raci si uvědomí, co je pro ně důležité a Ryby se konečně naučí říkat svůj názor.

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Šestka holí vám přináší tento víkend vítězství nad sebou samým. Zkuste si najít chvilku času a popřemýšlet o sobě. Jaké jsou vaše přednosti, a naopak jaké máte nedostatky? Co byste na sobě nejraději změnili? Nyní je ten vhodný čas k tomu, abyste změnili sami sebe.

Býk (21.4. – 20.5.)

Naslouchejte jen svému vnitřnímu hlasu a nenechte si mluvit do vašich záležitostí. Vždyť vy přeci nejlépe víte, co cítíte a co aktuálně potřebujete. Karta Čtyřka pohárů vás upozorňuje na váš vztah k partnerovi. Možná, že vůči němu pociťujete nějakou křivdu, ale dřív, než se s ním třeba pohádáte, tak se zastavte a opravdu si promyslete, zda jen vy nejste nějací podráždění.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Buďte sami sebou a neschovávejte se za žádnou maskou. Karta Poustevníka vám doporučuje, udělat si alespoň jeden den sami pro sebe. Již od samého rána dělejte jen to, co vás těší a naplňuje. Dejte si dobrou snídani, jděte na procházku, vyrábějte nebo klidně proležte den na gauči u seriálu. Zasloužíte si to.

Rak (22.6. – 23.7.)

Karta Velekněžky vám usnadní uvědomit si, co je pro vás nyní důležité a klíčové. Poslouchejte svůj vnitřní hlas, který vás provede i tímto víkendem. Karty vám doporučují, abyste se obklopili svými blízkými a známými a něco spolu podnikli. Aktivně odpočívejte a pročistěte si hlavu.

Lev (24.7. – 23.8.)

Po celý víkend budete zejména díky kartě Princ disků velice vytrvalí, kreativní, ale pozor na vaše přílišné zapálení pro věc, abyste od sebe své blízké neodehnali nebo se s nimi nerozhádali. Nezapomeňte si trochu energie ponechat i na následující pracovní týden, budete ji potřebovat.

Panna (24.8. – 23.9.)

Najděte si nějaké společné zájmy se svým partnerem, utuží to váš vztah, a navíc si to skvěle užijete. Zkoušejte nové věci a poznávejte své okolí i sami sebe. Karta Osmička disků vás také v následující dny podpoří v materiálních a kreativních záležitostech, takže pokud se chcete pustit do nějakého vyrábění či kutění, je na to ten nejlepší čas.

Váhy (24.9. – 23.10.)

I když budete doslova v jednom kole, tento víkend si užijete. Kolo štěstí vám totiž dodá tolik potřebnou energii k tomu, abyste všechno hravě zvládli. Zkuste rozpoznat ty pravé příležitosti a chopte se jich. Zkoušejte nové věci, obklopte se přáteli a podnikněte něco společně!

Štír (24.10. – 22.11.)

Karta Umírnění vám do života přinese nové pocity, nová pochopení, nové vztahy a je jen na vás, zda toho využijete či nikoli. Tato karta také přináší hluboké propojení s osobou, která je vám velmi blízká. Prohlubte tak váš přátelský nebo i milenecký vztah.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Dejte si pozor na toxické vztahy, které z vás jen vysávají energii. Tarot Rytíř mečů vás také varuje před nepřáteli, kteří jsou ukrytí ve vaší blízkosti. Někdo vás neoprávněně za zády pomlouvá, jelikož vám závidí. Buď s tím nedělejte nic, jsou to jen pomluvy, nebo zkuste tohoto člověka vypátrat a promluvit si s ním.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Něco starého z vašeho života odejde, něco nového naopak přijde. Celou nastalou situaci přijměte tak, jak je, jelikož s tím stejně nic nenaděláte. Takový je prostě život. Karta Smrti smrt neznamená, ale je předzvěstí toho, že se v životě musíme také naučit vzdávat se toho, na čem nám záleží.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Když někoho opravdu milujete, je potřeba se také někdy pro něj obětovat nebo se naučit kompromisům tak, jak nám radí tarot Královna pohárů. Pozor si dejte sami na sebe, na svou panovačnost a tvrdohlavost. Občas je dobré naslouchat i ostatním a nechat si od nich poradit, nemyslíte?

Ryby (21.2. – 20.3.)

Eso mečů je tarotem, který nás nabádá k tomu, že bychom si o tomto víkendu měli pročistit hlavu a vyjasnit si problémy, které nás tíží. Zejména pokud se jedná o problémy vztahové. Důvěřujte sami sobě a nebojte se říct svůj názor.

Zdroj článku:
  • Autorský text