Výklad tarotových karet na tento týden: Střelcům Karta Smrti přináší skvělou příležitost skoncovat se svou minulostí, na Berany čeká láska

Výklad tarotových karet na tento týden: Střelcům Karta Smrti přináší skvělou příležitost skoncovat se svou minulostí, na Berany čeká láska
Co zajímavého nám přinesou následující dny? Pokud si plánujete něco důležitého, zadržte a podívejte se společně s námi, zda vám karty opravdu přejí.

Beran (21.3. – 20.4.)

Osudová láska se k vám blíží a je již na dosah. Neváhejte a vyrazte do společnosti a dobře se rozhlížejte kolem sebe. Pokud již lásku svého srdce máte, dobře si ji hýčkejte a věnujte se svému partnerovi. Obdařte ho nějakým malým dárečkem nebo ho něčím překvapte. Rytíř pohárů je silnou milostnou kartou, která vám dodá odvahu jít do všeho s otevřeným srdcem!

Býk (21.4. – 20.5)

Máte pocit, že jste na všechno sami? Chybí vám přátelé nebo partneři? Královna pentaklů vám dodá sílu otevřít se druhým lidem. Nečekejte až za vámi někdo přijde a někam vás pozve. I vy sami přeci můžete mít svůj osud ve vlastních rukách. Ukažte svým blízkým své srdce a udělejte první krok. Týká se to i toho, pokud se chcete někomu omluvit.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Karta Světa vám otevírá nové brány k příležitostem, o kterých se vám ani nesnilo. Vaše cíle máte již na dosah a za chvíli si budete užívat zasloužené odměny. Tento týden vám ale karta nabízí nové možnosti, chopte se jich, budou pro vás v budoucnosti velmi zajímavé a je dost možné, že na nich postavíte své nové plány.

Rak (22.6. – 23.7.)

Nyní pro vás bude nejlepší, když se někam zavřete a bude trávit čas jen sami se sebou. Projekty máte již u konce, nehoňte se a odpočiňte si. Karta Čtyři meče vám radí, abyste se stáhli do ústraní, jelikož budete mít lehce podrážděnou náladu. Přeci si ji nechcete vybíjet na svých blízkých. Řekněte jim, že jste z práce unavení a potřebujete teď jen čas sami pro sebe, budou to respektovat.

Lev (24.7. – 23.8.)

Díky králi pentaků budete mít pocit, že se chcete více vidět se svými přáteli. Co takhle uspořádat oslavu či společnou večeři, na kterou pozvete všechny, na kterých vám záleží? Ukažte jim svou přátelskou tvář, v budoucnu se vám kamarádi budou hodit, a navíc si užijete večer plný zábavy. Nezapomínejte ale i odpočívat a věnovat čas sami sobě.

Panna (24.8. – 23.9.)

Vše, co vás do této chvíle omezovalo je pryč a vy se tak připravte doslova na příval nové energie! Eso holí vám dodá životní energii, nezbytnou pro nový začátek vašeho života. Využijte toho a začněte tvořit. A nezáleží na tom, zda se pustíte do menších plánů nebo rovnou do něčeho většího. Bude se vám dařit a budete mít z toho nesmírnou radost!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Urovnejte si všechny spory v práci i v rodině. Tento týden jsou pro to ty nejvhodnější chvíle. Šest holí vám slibuje, že vše dopadne dobře. Zároveň se ocitnete v roli moudrého soudce, který si nad vším bude udržovat nadhled, a tak se vám vše podaří spravedlivě rozsoudit.

Štír (24.10. – 22.11.)

Zkuste se na věc podívat trochu s odstupem, zvlášť pokud už nevíte jak dál. Radí vám to karta Tří holí, která vám tento týden zaručí i hluboké prožití úspěchů. I v zaměstnání se vám bude dařit a můžete se těšit na zajímavé finanční ohodnocení.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Karta Smrti vám přináší skvělou příležitost skoncovat se svou minulostí, která vás stále ještě trápí. Pokud je něco, na co chcete zapomenout, vyřešte to tento týden, tyto dny jsou pro to jako stvořené. Nebojte se změnit od základů svůj život, karty jsou vám nakloněny a uvidíte, že se vám uleví.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Do života vám vtrhne osoba mladší, než jste vy. Bude plná temperamentu a optimismu, doslova vás pohltí svou životní energií. Této osoby si všimněte, pomůže vám realizovat všechny vaše plány. Pokud jste oba single, může se z vaší známosti vyklubat i něco víc. Rytíř pentaklů vám také předpovídá, že se vám bude dařit i v otázkách finančních.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Čtyři hole přímo vybízejí k tomu, abyste si vyrazili do společnosti na nějaký večírek! A klidně až v pátek večer. Budete zářit uprostřed celé společnosti a všechny kolem vás bavit svou přítomností. Velmi silnou budete mít komunikaci, zejména s opačným pohlavím, a tak toho můžete využít a zkusit navázat i nové známosti.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Ve vztahu čekejte změnu. Žijete ve stereotypu? Vyjasněte si se svým partnerem, co od druhého očekáváte, a zkuste oba dva změnit své chování vůči tomu druhému. Začnete klidně drobnostmi a uvidíte, že se váš vztah začne znovu probouzet. Karta Mírnosti s sebou přináší i lásku pro nezadané. Doma ji ale nehledejte. Vyrazte někam do společnosti a třeba tento týden potkáte tu pravou osobu.

Zdroj článku:
  • Autorský text