Výklad tarotových karet na tento týden: Býci, zejména v pracovním životě budete tento týden vynikat, Střelci, trpělivost

Výklad tarotových karet na tento týden: Býci, zejména v pracovním životě budete tento týden vynikat, Střelci, trpělivost
Zimní měsíce, brzká tma a nevlídné počasí v nás probouzejí pocity přemýšlení sami nad sebou a nad svým životem. Nevíte, jak se správně rozhodnout? Podívejte se společně s námi na výklad tarotových karet. Možná se vaše odpovědi ukrývají přímo v nich.

Beran (21.3. – 20.4.)

Celý tento týden se ponese ve znamení porozumění, citu a pohody. V práci budete skvěle vycházet s kolegy a doma s rodinnými příslušníky. Pokud mezi vámi přetrvávají nějaké neshody, je nejlepší čas k tomu vše urovnat, Eso pohárů vám k tomu dopomůže. Nezadaní se mohou těšit na lásku. Nebudete to sice láska na první pohled, ale poznáte osobu, která si velmi rychle získá vaše srdce.

Býk (21.4. – 20.5)

Karta Světa vám leží u nohou. Úspěch na sebe nenechá dlouho čekat a zejména v pracovním životě budete tento týden vynikat, odměna vás také nemine. Vaše cíle jsou opravdu na dosah, a tak s ničím neotálejte a své myšlenky tento týden naplno realizujte. Po pilné práci si nezapomeňte i trochu odpočinout.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Udělejte si ve svém životě pořádek. Zbavte se všech starých a nepotřebných věcí a vyhoďte je. Kdo stále váhá, nechť je strčí do krabice a nechá je tam ještě měsíc. Pokud si v tento čas na ně vůbec nevzpomenete a nebudete je potřebovat, je to znamení k tomu, že se jich můžete zbavit. Sedm pentaklů doporučuje, abyste si také "uklidili" ve svém vlastním životě.

Rak (22.6. – 23.7.)

Láska doslova visí ve vzduchu kolem vás, ať už jste zadaní nebo ne. Tarot Dvou pohárů vám nalije číši plnou něhy a porozumění, pokud jste ve vztahu, a vášně pro nezadané. Zadaní by si měli ale dát tento týden pozor na flirtování, mohlo by to vést i ke konci vašeho vztahu!

Láska je kolem raka cítit ve vzduchu, Zdroj: popcorner/ Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Tento týden budete mít sklony k ukvapenosti. Dávejte si na ni pozor a raději se stáhněte a všechno si v klidu promyslete, jinak byste toho mohli hořce litovat. Horká hlava kolikrát napáchá velké neštěstí. Karta Pěti pentaklů vás také varuje před ztrátou peněz, hlídejte si tedy dobře to, co nakupujete.

Panna (24.8. – 23.9.)

Udělejte tlustou čáru za svou minulostí a už se nerýpejte v tom, co se stalo. Vždyť vás to akorát ničí a prohlubuje vaši špatnou náladu. Tři meče radí, abyste tento týden začali znovu a uvidíte, že se vám začnou otevírat nové dveře a příležitosti. Na svět se také budete dívat úplně jinak než předtím.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Tyto dny jsou přímo stvořené k tomu, abyste si finančně polepšili. Šest pentaklů vám k tomu dopomůže, ale první krok bude zcela jen na vás. Zaberete v práci? Koupíte si los nebo dobře investujete? Zapřemýšlejte nad tím...Karty vám také dodají příval energie a přispějí ke zlepšení vašeho zdravotního stavu.

Štír (24.10. – 22.11.)

Dotáhněte do konce všechny vaše projekty, pracovní i domácí, ať už to má na vás příznivý nebo negativní dopad. Karta Smrti je kartou, která vždy něco ukončuje a nabízí nové začátky a příležitosti, kterých se můžete chytnout hned příští týden. Nepolevujte a jděte do finále.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Klíčovým slovem tohoto týdne je trpělivost. Doslova se jí obrňte, protože jak v práci, tak doma, budete řešit vleklé problémy, které se právě bez trpělivosti neobejdou. Osm mečů vás varuje před tím, abyste neházeli vinu na ostatní. Za své problémy si tentokrát můžete z velké míry sami, a tak tuto skutečnost přijměte.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Tento týden si sáhnete na samé dno. Lidé kolem vás jsou velmi závistiví, pomlouvačný a svým chováním vám chtějí ublížit. Myslete ale na to, že i když budete mít mizernou náladu, bude celou dobu záležet na tom, jak se zachováte a jak budete reagovat v jednotlivých situacích. Deset mečů radí, že buď se můžete stát obětí a podlehnout špatné náladě nebo se jí postavíte!

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Rytíř mečů předpovídá, že tento týden potkáte osobu, která významně ovlivní váš život. Držte se hesla "důvěřuj, ale prověřuj." Tato osoba vám totiž bude velmi sympatická, ale může se stát, že to s vámi nebude myslet úplně dobře. Buďte tedy obezřetní, aby vám nakonec nezůstaly jen těžkosti.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Nebojte se být sami sebou a věnujte čas svému osobnímu růstu a seberozvoji. Vaší dominantní kartou je Poustevník, což je karta, která vám radí, abyste se soustředili na sebe. Pokud máte nějaký problém, který aktuálně řešíte, raději ho odsuňte stranou a věnujte se mu příští týden, nyní pro to není ten vhodný čas.

Zdroj článku:
  • Autorský text