Partnerský horoskop na 1. prosincový víkend: Vodnáři budou citliví, Panny dostanou nové zprávy

Partnerský horoskop na 1. prosincový víkend: Vodnáři budou citliví, Panny dostanou nové zprávy
Tento víkend bude plný pochyb hlavně kvůli stálému vlivu Neptunu na naši mysl. Můžeme mít pochybnosti o rozhodnutích našeho partnera či o vztahu úplně, nicméně v neděli by to mělo být mnohem lepší. Co čeká o tomto víkendu Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pátku si s partnerem nebudete vůbec rozumět. Vzbudíte se totiž s očekáváním, že se Váš partner změní a bude se k Vám chovat dobře. Budete zklamaní. V sobotu se tyto Vaše myšlenky ještě umocní, což nepovede k ničemu dobrému. V neděli si uvědomíte, že Vaše představy o partnerovi nebyly reálné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít v pátek příliš velký sklon k hádkám s partnerem, a to zejména kvůli financím. Tuto situaci byste měli řešit v klidu, abyste se dobrali nějakého výsledku. V sobotu odpoledne si uvědomíte, že jste k partnerovi nebyli dostatečně féroví, a omluvíte se mu. Vztah se rázem zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Poslední pracovní den Vás bude partner opravdu štvát, mnohem více než předchozí dny. Přeneste se přes tento den. V sobotu již bude mírnější a navážete spolu rozhovor. Později tento den budete zjišťovat, jak s partnerem napravit vztah, a v neděli se do toho pustíte naplno.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek Vás nic nebude bavit, požádejte proto partnera, aby Vám s Vašimi činnostmi pomohl, bude-li v dobré náladě. V sobotu si můžete uvědomit, že již delší dobu jste byli k partnerovi nespravedliví či on k Vám. Je čas se udobřit. Dobrá nálada bude panovat i v neděli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Soucit bude tento víkend v partnerství nejdůležitější. Pokud chcete s partnerem vyjít, musíte s ním řádně komunikovat, ne jen vztekle kopat kolem sebe. V sobotu odpoledne se vše vyjasní a Vám se vrátí zdravý úsudek. V neděli vstanete s dobrou náladou a partnerovi vše vynahradíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek půjdete proti partnerovi. Budete mít pocit, že se Vás snaží stáhnout na dno. V sobotu se o Vašem partnerovi dozvíte buď něco pozitivního, nebo něco negativního. Dobré a špatné myšlenky se budou střídat rychle. V neděli se s partnerem udobříte, poněvadž si vyslechnete jeho názor.

Váhy (23. září – 23. října)

Partner na Vás nebude mít náladu, avšak pokud chcete poklidný víkend, navrhněte společný program, partner si uvědomí, že Vám na něm záleží. V sobotu přikývne na Vaši nabídku posilovny či společné procházky. V neděli se vše urovná a opět najdete společnou řeč.

Společně strávený čas ukáže partnerovi, že vám na něm záleží, Zdroj: Peakstock/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek Vás mohou napadat myšlenky na rozchod, mnohem lepší je ale si řádně promyslet, proč si s partnerem příliš nenotujete. V sobotu máte sklon k nevěře, avšak měli byste vést konverzaci s partnerem, abyste zlepšili svůj nynější vztah. V neděli začnete partnera chápat a vztah se zlepší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem se můžete v pátek porafat, ovšem myslete na to, že s Vašimi osobními problémy Vám tento den a v sobotu může pomoci právě Váš partner. V sobotu odpoledne budete mít skvělou náladu, partnerovi se omluvíte za nevhodné chování a vyzvete ho ke společného úklidu domova.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svůj vztah v pátek pořádně zanedbáte, ať už z důvodu nedostatku nálady či obrovského pracovního vytížení. Váš partner Vám rozhodně nepoděkuje, naopak pro Vás může připravit v sobotu dusnou atmosféru. S postupem dne se to však zlepší a v neděli si již budete opět notovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S partnerem si v první polovině víkendu nebudete příliš rozumět, zřejmě se pohádáte kvůli financím. V tu dobu budete přecitlivělí. To si uvědomíte v druhé polovině víkendu a budete se chtít s partnerem udobřit. Vymyslíte společný program, který Vás opět stmelí dohromady.

Vodnář se s partnerem pohádá kvůli financím, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek budete hodně nešťastní a svou situaci si budete až do soboty odpoledne vybíjet na svém partnerovi. Tím můžete docílit zničení vztahu. Spíše se mu svěřte s tím, co Vás trápí, rád Vás vyslechne. Chcete-li vztah napravit, začněte v sobotu odpoledne – budete mít dobrou náladu.

Zdroj článku: